Προσφορά Daikin Siesta ATXN60NB9 - ARXN60NB9 INVERTER ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ Μεγαλύτερη προβολή

Daikin Siesta ATXN60NB9 - ARXN60NB9 INVERTER ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ

ATXN60NB9 - ARXN60NB9

Νέο προϊόν

Κλιματιστικό Inverter Daikin ATXN60NB9 Siesta 24000 BTU, ενεργειακής κλάσης Α+, με φωτοκαταλυτικό φίλτρο καθαρισμού αέρα που απορροφά τα μικροσκοπικά σωματίδια, αποσυνθέτει τις οσμές και εξουδετερώνει τα βακτήρια και τους ιούς.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση από 1 έως 5 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


1 100,58 € με ΦΠΑ

-22%

1 411,00 € με ΦΠΑ

Κλιματιστικό Inverter Daikin ATXN60NB9 Siesta 24000 BTU, ενεργειακής κλάσης Α+, με φωτοκαταλυτικό φίλτρο καθαρισμού αέρα που απορροφά τα μικροσκοπικά σωματίδια, αποσυνθέτει τις οσμές και εξουδετερώνει τα βακτήρια και τους ιούς.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Καθαρός αέρας:
Το φωτοκαταλυτικό φίλτρο καθαρισμού αέρα από τιτάνιο με επικάλυψη απατίτη απορροφά τα μικροσκοπικά σωματίδια, αποσυνθέτει τις οσμές, εξουδετερώνει τα βακτηρίδια και τους ιούς και προσφέρει καθαρό αέρα και υψηλή απορροφητική ισχύ. Πώς λειτουργεί; Το Calcium hydroxyapatite απορροφά βακτήρια, ιούς, αμμωνία, κλπ. Η λειτουργία του φωτοκαταλύτη ενεργοποιείται με την έκθεση στο φως του οξειδίου του τιτανίου και ενεργοποιεί ουσίες που διαλύουν τις βλαβερές ουσίες σε νερό και διοξείδιο του άνθρακα. Το φίλτρο διαρκεί για 3 χρόνια χωρίς αντικατάσταση εάν καθαρίζεται κάθε 6 μήνες.

Αθόρυβη Λειτουργία:
Αθόρυβη λειτουργία εσωτερικής μονάδας με στάθμη ηχητικής πίεσης έως και 21dBA που λειτουργεί σχεδόν απαρατήρητο διασφαλίζοντας έναν άνετο ύπνο. Διαθέτει ειδικό κουμπί QUIET πάνω στο ασύρματο χειριστήριο.
Ισχυρή Λειτουργία:
Για ταχεία ψύξη ή θέρμανση μπορείς να επιλέξεις την ισχυρή λειτουργία, η οποία παρέχει την μέγιστη ψυκτική ή θερμική ισχύ προκειμένου να επιτευχθεί άμεσα η επιθυμητή θερμοκρασία. Η λειτουργία Turbo μπορεί να ενεργοποιηθεί από το ασύρματο χειριστήριο και να τερματιστεί πατώντας είτε το ίδιο κουμπί ξανά είτε αλλάζοντας την ταχύτητα του ανεμιστήρα.
Νυχτερινή Λειτουργία:
Η νυχτερινή λειτουργία εξοικονομεί ενέργεια, αποτρέποντας την υπερβολική ψύξη ή θέρμανση κατά την διάρκεια της νύχτας. Η βραδινή ρύθμιση βελτιστοποιεί την θερμοκρασία δωματίου κατά τη διάρκεια της νύχτας και ενεργοποιείται με το πάτημα του κουμπιού «SLEEP» στο ασύρματο χειριστήριο. Κατά τη βραδινή λειτουργία εξοικονομείται ενέργεια μεταβάλλοντας σταδιακά το set point. Σε λειτουργία ψύξης το set point αυξάνεται κατά 0,5°C μετά από 30 λεπτά και ξανά μετά από 1 ώρα. Μετά από ακόμα 1 ώρα το set point αυξάνεται κατά 1°C. Σε λειτουργία θέρμανσης το set point ελαττώνεται κατά 1°C μετά από 30 λεπτά και ξανά μετά από 1 ώρα. Μετά από ακόμα 1 ώρα το set point ελαττώνεται κατά 1°C
Χρονοδιακόπτης:
Ο 24ωρος χρονοδιακόπτης μπορεί να ρυθμιστεί για έναρξη λειτουργίας σε ψύξη ή θέρμανση. Είναι φιλικός προς το χρήστη χρονοπρογραμματισμός on/off για αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο της μονάδας. Ο προγραμματισμός ανοίγματος και κλεισίματος ρυθμίζονται για μια συγκεκριμένη ώρα.
Κίνηση Πτερυγίων:
Αυτόματη κατακόρυφη κίνηση πτερυγίων για αποδοτική κατανομή του αέρα και της θερμοκρασίας στον χώρο. Κατευθυνόμενη ροή αέρα με επιλογή για αυτόματη αιώρηση πτερυγίων πάνω/κάτω ή σταθερή κατά βούληση θέση των πτερυγίων πάνω/κάτω.
Tηλεχειριστήριο υπερύθρων:
Το τηλεχειριστήριο υπερύθρων είναι φιλικό προς τον χρήστη και εξοπλισμένο με μια λειτουργία χρονοδιακόπτη που σου επιτρέπει να προγραμματίσεις τη μονάδα να ξεκινήσει ή να σταματήσει την ώρα που εσύ επιθυμείς.
Το ασύρματο χειριστήριο έχει δυνατότητα ένδειξης κωδικού σφάλματος για γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση σφαλμάτων.

DAIKIN SIESTA


Χαρακτηριστικά       
Τύπος Λειτουργίας     Inverter
Ονομαστική απόδοση (Btu/h)     24.000 BTU
Ψυκτική απόδοση (Btu/h)     5971-22178
Θερμική απόδοση (Btu/h)     4094-27296
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης     A+
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης     A+
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης Θερμής Ζώνης     A++
Βαθμός ενεργειακής απόδοσης (SEER)     5.96
Βαθμός θερμικής απόδοσης (SCOP)     4.06
Ιονιστής     Δεν διαθέτει
Αφύγρανση lt/hr     1.4 lt
Λειτουργία Wi-Fi     Δεν υποστηρίζεται
Κατανάλωση Ενέργειας σε kWh ετησίως (ψύξη)     366
Κατανάλωση Ενέργειας σε kWh ετησίως (θέρμανση)     1310
Συνιστάται για Χώρους εως m2     55
Επίπεδο Θορύβου σε db (H/M/L) Εσωτερικής Μονάδας     43/41/37
Ηχητική Ισχύς Εσωτερικής Μονάδας σε db     61
Επίπεδο Θορύβου σε db (H/M/L) Εξωτερικής Μονάδας     51/49/47
Ηχητική Ισχύς Εξωτερικής Μονάδας σε db     65
Βάρος σε Kg     14
Διαστάσεις σε mm ( Υ x Π x Β)     310 x 1124 x 237
Διαστάσεις Εξωτερικής μονάδας σε mm (Υ x Π x Β)     753 χ 855 χ 328
Εγγύηση Προμηθευτή     3 έτη

5 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Αξεσουάρ προιόντος