Olympus FE-5020 Ψηφιακή φωτογραφική 12 Megapixel Μεγαλύτερη προβολή

Olympus FE-5020 Black Ψηφιακή φωτογραφική 12 Megapixel

FE-5020 black

Νέο προϊόν

Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή σημείου & λήψης Olympus FE-5020 - 12 Megapixel - Οπτικό ζουμ 16: 9 - 5x - Ψηφιακό ζουμ 4x - 2,70

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


169,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή προϊόντος
Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή σημείου & λήψης Olympus FE-5020 - 12 Megapixel - Οπτικό ζουμ 16: 9 - 5x - Ψηφιακό ζουμ 4x - 2,70

Από τον κατασκευαστή
Είτε απολαμβάνετε ένα γάμο ή ένα απογευματινό Σαββατοκύριακο διασκέδασης, η νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Olympus FE-5020 θα τραβάει συνεχώς εικόνες εξαιρετικής εμβέλειας από την οικογένεια και τους φίλους σας. Μέσα στο νέο φινίρισμα κρυστάλλων κρυστάλλου, το FE-50202 διαθέτει 12 megapixel, δημιουργικά μαγικά φίλτρα όπως Pop Art και Pin Hole που κάνουν τις εικόνες σας ξεχωριστές και νέα παρακολούθηση AF που κρατά τα παιδιά, τα κατοικίδια ζώα, γρήγορα κινούμενα αντικείμενα σε εστίαση. Διαθέτει επίσης ευρυγώνιο φακό ζουμ μέσα στο νέο υπερ-λεπτό σώμα, ώστε να μπορείτε να καταγράφετε ακόμα περισσότερους φίλους σε μια αξέχαστη εικόνα.

Olympus FE-5020 Χαρακτηριστικά

Πάντα να μείνετε εστιασμένοι
Η νέα τεχνολογία εντοπισμού AF κλειδώνει το θέμα σας σε εστίαση και προσαρμόζει συνεχώς την εστίαση και τη φωτεινότητα αν εσείς ή το θέμα σας κινούνται. Αυτή η λειτουργία μπορεί να θυμάται το θέμα αν μετακινηθεί έξω από το πλαίσιο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να διατηρείτε γρήγορα κι απρόβλεπτα θέματα όπως τα μικρά παιδιά που εστιάζουν στην τέλεια βολή. Υπάρχει ακόμη και μια ειδικά σχεδιασμένη λειτουργία παρακολούθησης AF "Pet Mode" για τους λάτρεις των ζώων.

Εκφράστε τον εσωτερικό καλλιτέχνη σας με μαγικά φίλτρα
Οι λειτουργίες δημιουργίας μέσα στη φωτογραφική μηχανή ξεκίνησαν πρόσφατα με κάμερες Olympus E-System DSLR (ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με αντανακλαστικά). Παρόμοια μαγικά φίλτρα σε κάμερα έχουν αναπτυχθεί για τις νέες κάμερες FE. Τα νέα φίλτρα Magic επιτρέπουν στον χρήστη να βελτιώνει και να προσαρμόζει τις εικόνες κατά τη λήψη τους. Αυτό μεταφράζεται σε περισσότερη διασκέδαση και ευελιξία, καθώς η προσαρμογή δεν περιορίζεται πλέον στη χρήση δαπανηρού και χρονοβόρου λογισμικού υπολογιστή.

Τα νέα μαγικά φίλτρα περιλαμβάνουν:

  •     Pop Art: Βελτιώστε και κορεσμένα χρώματα για να δημιουργήσετε ζωντανές, υψηλής αντίληψης εικόνες που εκφράζουν το χαρούμενο, αλαζονικό συναίσθημα του στιλ Pop Art της δεκαετίας του 1960
  •     Τρύπα καρφίτσας: Μειώστε την περιφερειακή φωτεινότητα μιας εικόνας σαν να πυροβολήθηκε μέσα από μια τρύπα με πείρο, συνδέοντας τον θεατή στενά με το θέμα στο κέντρο
  •     Fish-Eye: Εξομοιώνει την ευρεία γωνία ενός φακού ψαριού-οφθαλμού λαμβάνοντας εξαιρετικά ευρείες, ημισφαιρικές εικόνες και μεγέθυνση του κέντρου του πλαισίου


Συλλογή περισσότερης από τη φωτογραφία που θέλετε
Η λήψη φωτογραφιών σε μικρούς χώρους όπου δεν μπορείτε να απομακρυνθείτε από το θέμα σας ήταν πάντα μια πρόκληση. Τώρα, χάρη στους νέους ευρυγώνιους φακούς ζουμ της φωτογραφικής μηχανής, είναι εύκολο να συλλάβετε τα πάντα και όλους - συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών σε γάμους, οικογενειακές συγκεντρώσεις και πάρτι. Το FE-5020 παρέχει έναν εντυπωσιακό φακό ευρυγώνιας εστίασης 5x (ισοδύναμο 24mm-120mm). Ο νέος φακός φαίνεται να αψηφά τους νόμους της φυσικής, καθώς ταιριάζει στο λεπτό, εξαιρετικά συμπαγές σώμα. φυσικά, θα αγαπήσετε πώς η κάμερα ταιριάζει εύκολα σε μια τσέπη ή βραδινό συμπλέκτη.

Το Intelligent Auto σκέφτεται για εσάς
Έχετε κουραστεί να αλλάζετε τις ρυθμίσεις στη φωτογραφική σας μηχανή κάθε φορά που φωτογραφίζετε κάτι διαφορετικό; Η λειτουργία έξυπνης αυτόματης λειτουργίας των νέων φωτογραφικών μηχανών προσδιορίζει αυτόματα αυτό που φωτογραφίζετε (Πορτραίτο, Τοπίο, Νύχτα + Πορτραίτο, Μακροεντολή, Αθλητισμός) και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις για να καταγράψει τα καλύτερα ποιοτικά αποτελέσματα ανάλογα με την κατάσταση. Οι χρήστες για πρώτη φορά θα απολαύσουν αυτή τη γρήγορη και χωρίς προβλήματα λειτουργία, η οποία κάνει τη σκέψη τους και παράγει απίστευτες εικόνες, όπως ένας επαγγελματίας.

Σε ηλιοφάνεια ή σκιές, μην χάσετε ποτέ μια λεπτομέρεια
Οι φωτογράφοι γνωρίζουν ότι οι σκηνές λήψης με φωτεινές ενδείξεις και σκιές μπορεί να είναι πολύ δύσκολες λόγω της έντονης αντίθεσης μεταξύ σκοτεινών και φωτεινών περιοχών. Όταν χρησιμοποιείτε το Intelligent Auto σε οποιαδήποτε από τις τρεις νέες κάμερες FE, ενεργοποιείται αυτόματα η τεχνολογία προσαρμογής σκιών για την αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης. Ρυθμίζει τις ακραίες διακυμάνσεις του φωτός και διατηρεί ορατές λεπτομέρειες τόσο στις σκιές όσο και στις περιοχές υψηλής έντασης της σκηνής.

Βρείτε πάντα ένα πρόσωπο στο πλήθος
Η προηγμένη ανίχνευση προσώπου της νέας κάμερας μειώνει την πιθανότητα θολών αντικειμένων στη φωτογραφία, διαχωρίζοντας τα πρόσωπα των ανθρώπων από το φόντο. Παρακολουθεί έως και 16 πρόσωπα μέσα στην περιοχή της εικόνας, ακόμα κι αν οι άνθρωποι κινούνται, και εστιάζει και βελτιστοποιεί αυτόματα την έκθεση για ευκρινείς, ευκρινείς πορτρέτου εικόνες (ιδανικές για μεγάλες οικογενειακές ή ομαδικές φωτογραφίες).

Perfect Fix In-Camera Επεξεργασία
Το FE-5020 προσφέρει λειτουργία Red-Eye Fix, Fix Light, Αλλαγή μεγέθους και Περικοπή, ώστε οι φωτογράφοι να μπορούν να επεξεργάζονται εικόνες απευθείας στη φωτογραφική μηχανή χωρίς την ανάγκη λογισμικού επεξεργασίας.

Ευέλικτη μνήμη
Το νέο FE-5020 προσφέρει την ευελιξία να χρησιμοποιήσετε είτε την κάρτα xD-Picture Card είτε τις κάρτες μνήμης microSD, η οποία είναι μόνο ένα ακόμα πλεονέκτημα των φωτογραφικών μηχανών Olympus point-and-shoot.

Εύκολοι οδηγοί λειτουργίας και βοήθειας
Οι νέες κάμερες FE διαθέτουν βελτιωμένους οδηγούς βοήθειας μέσα στην κάμερα που κάνουν την ψηφιακή φωτογραφία απλή και διασκεδαστική για χρήστες όλων των ηλικιών και επιπέδων δεξιοτήτων. Εκτός από τον Οδηγό βοήθειας που εμφανίζει μια σύντομη περιγραφή των ρυθμίσεων και των λειτουργιών της κάμερας στην οθόνη LCD, και οι τρεις κάμερες επιτρέπουν στους καταναλωτές να προσαρμόζουν εύκολα τις ρυθμίσεις ISO και ισορροπίας λευκού χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Auto Program. Επιπλέον, η αντιστάθμιση έκθεσης επιτρέπει στους χρήστες να προβαίνουν σε προεπισκόπηση και να επιλέγουν διάφορα εφέ έκθεσης σε ένα ζωντανό παράθυρο πολλαπλών πλαισίων στην οθόνη LCD προτού κουμπώσουν τη λήψη. Αυτή η έξυπνη λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να δουν με ακρίβεια τι θα φανεί η εικόνα όταν γίνουν προσαρμογές, εξασφαλίζοντας ότι θα τραβήξουν την ακριβή επιθυμητή εικόνα. Το πρόγραμμα αυτόματης αντιστοίχισης και η αντιστάθμιση έκθεσης είναι εξαιρετικές λειτουργίες που επιτρέπουν στους αρχάριους χρήστες να αποκτήσουν αποτελέσματα όπως οι επαγγελματίες, ενώ μαθαίνουν για τις επιδράσεις διαφορετικών τεχνικών φωτογραφίας. Τα μενού είναι διαθέσιμα σε 39 γλώσσες για βολική λειτουργία.

Επεξεργαστής εικόνας TruePic III
Το FE-5020 διαθέτει τον αποκλειστικό επεξεργαστή εικόνας TruePic III της Olympus, ο οποίος αναπτύχθηκε για την απαιτητική απόδοση επαγγελματικών ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών SLR (single reflex). Ο βελτιωμένος επεξεργαστής εικόνας TruePic III της Olympus παράγει κρυστάλλινες φωτογραφίες χρησιμοποιώντας όλες τις πληροφορίες pixel για κάθε εικόνα για να παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας με πιο ακριβή χρώματα, πραγματικούς τόνους σάρκας και πιο γρήγορες ταχύτητες επεξεργασίας. Το TruePic III καταγράφει επίσης ευκρινείς, καθαρές εικόνες σε υψηλές ρυθμίσεις ISO.

Λογισμικό Olympus Master 2
Χρησιμοποιήστε το λογισμικό Olympus Master 2 (Mac και PC) για να κατεβάσετε εύκολα εικόνες από την κάμερα ή άλλη εξωτερική συσκευή, όπως μια μονάδα USB, και να τις οργανώσετε αυτόματα σε άλμπουμ, να επεξεργαστείτε και να εκτυπώσετε. Ενημερώστε το λογισμικό φωτογραφικών μηχανών και φακών μέσω του λογισμικού και κάντε λήψη πρόσθετων γλωσσών μενού. Ένας άμεσος σύνδεσμος διευκολύνει περισσότερο από ποτέ τη μεταφόρτωση των εικόνων και των βίντεο σας στο YouTube.

Τι υπάρχει στο κουτί
FE-5020, επαναφορτιζόμενη μπαταρία και φορτιστής LI-42B, καλώδιο USB, καλώδιο Audio / Video, MASD-1 (προσαρμογέας microSD), λουράκι καρπού, οδηγός γρήγορης εκκίνησης, εγχειρίδιο CD-ROM, λογισμικό και κάρτα εγγύησης OLYMPUS Master 2.

  • Κριτικες
  • 3 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: