SUPERIOR TV 4in1 Προ-Προγραματισμένο για εσάς Μεγαλύτερη προβολή

SUPERIOR TV 4in1 Προ-Προγραματισμένο για εσάς

SUPERIOR TV 4in1

Νέο προϊόν

Νέο πρωτοποριακό τηλεχειριστήριο που προγραμματίζεται μέσω Η/Υ (ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ! -ΔΩΡΕΑΝ- ΑΠΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ), για τον ταυτόχρονο έλεγχο εώς και 4 συσκευών ! Χειρίζεται άψογα πάνω από 6 εκατομμύρια ηλεκτρονικές συσκευές (ΤV,HI-FI,DVD,BLU-RAY κτλ...) !

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


8,99 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Το τηλεχειριστήριο ρυθμίζεται από εμάς μέσω υπολογιστή και το παραλαμβάνετε έτοιμο προς χρήση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας αναφέρετε τις μάρκες και τα μοντέλα των συσκευών που διαθέτετε στο πεδίο "Παρατηρήσεις" της φόρμας παραγγελίας , κατά την αγορά του προϊόντος. Εναλλακτικά μπορείτε να μας τα στείλετε μέσω e-mail. ή τηλεφωνικά στο 2284052260.

Σας επιτρέπει να χειρίζεστε εώς και 4 διαφορετικές συσκευές που βρίσκονται στο χώρο σας (π.χ: ΤV + AΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ + DVD + HI-FI) , αντικαθιστώντας τα γνήσια χειριστήρια.

Προγραμματιζόμενα Τηλεχειριστήριo χαρακτηρίζετε απο  το καλύτερο Database, πάνω από 260.000 κωδικούς ώστε να ελέγχουν κάθε είδους συσκευή ήχου / βίντεο, όπως TV / TDT / SAT / DVD / BLURAY / PROJECTORS / SOUNDBAR / Υ MEDIA CENTER, ακόμη και μεγάλες Hi-Fi . Όλες οι μάρκες, όλες οι λειτουργίες του αυθεντικού τηλεχειριστηρίου σας συμπεριλαμβάνονται.

Καθημερινές ενημερώσεις.

Προσωπική βοήθεια για την ανάπτυξη εξατομικευμένων κωδικών που παρέχονται από μας, Desk Υπηρεσία Βοήθειας ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2284052260.

Superior Τηλεχειριστήρια είναι προγραμματιζόμενα σε 3 απλά βήματα, σε λιγότερο από ένα λεπτό! Έως και 4 διαφορετικές συσκευές που ελέγχονται ταυτόχρονα, χάρη σε ενα chipset.

Κομψό μαύρο σχήμα 

  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: