Προσφορά ODDWORLD Munch's Oddysee - XBOX GAMES Μεγαλύτερη προβολή

ODDWORLD Munch's Oddysee - XBOX GAMES

ODDWORLD Munch's Oddysee

Νέο προϊόν

Πώς θα αισθανόσασταν αν έσπασε το πόδι σας σε μια παγίδα scrab, είχαν απαχθεί από άψυχα επιστήμονες, είχε ένας αλλοδαπός συσκευή εμφυτεύεται στο κρανίο σας, και ανακάλυψε τη φυλή σας είχε κυνηγηθεί σε εξαφάνιση; .....

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


9,00 € με ΦΠΑ

-6,12 €

15,12 € με ΦΠΑ

Πώς θα αισθανόσασταν αν έσπασε το πόδι σας σε μια παγίδα scrab, είχαν απαχθεί από άψυχα επιστήμονες, είχε ένας αλλοδαπός συσκευή εμφυτεύεται στο κρανίο σας, και ανακάλυψε τη φυλή σας είχε κυνηγηθεί σε εξαφάνιση; Γνωρίστε Munch, ήρωας της Oddest Oddysee όλων. τύχη του πρόκειται να αλλάξει - προς το χειρότερο.

Λόγω της πλούσια ποικιλία των καταναλωτικών προϊόντων που προέρχονται από είδη gabbit, κληρονομιά τους έχει σχεδόν φτάσει στο τέλος της. Για την amphibous Gabbit, υπάρχει μόνο ένα μοναχικό άτομο που επιβιώνει. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να εντοπίσει όπου θα μπορούσε κανείς να βρει μια τυπικά τέτοια Gabbit. Αυτός είναι σήμερα ένα παγιδευμένο θέμα δοκιμής εντός της φρικτή εγκαταστάσεις δοκιμών είναι γνωστή ως Vykkers Labs.

Είναι στο χέρι σας για να βοηθήσει τον οδηγό Munch στο πλαίσιο των προσπαθειών για τη διάσωση συναδέλφους πλάσματα δοκιμής. Αυτά τα πλάσματα θα είναι για πάντα πιστός στην Munch και με τη σειρά του επιτρέπει τη διαφυγή του. Μόλις δωρεάν, Munch συνεργάζεται με Άμπε και μαζί καθοδηγούνται από τη σοφία του Παντοδύναμου σταφίδας. Έχουν ενημερωθεί για το πώς να ολοκληρώσουν τους στόχους τους, αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να εργαστούν από κοινού.

Για Munch, το όνειρό του είναι να φέρει πίσω τα είδη του από το χείλος της εξαφάνισης. Για Abe, είναι να σώσει τους φίλους του Mudokon.

Χρησιμοποιώντας ειδικές ψυχικές δυνάμεις, δροσερό power-ups, και άλλες ειδικές ικανότητες για να παραδώσει αποπληρωμής των Vykkers, Abe και Munch διεκδικήσουν τα τελευταία αυγά gabbit για Oddworld, τα οποία έχουν συσκευαστεί σε ένα κουτάκι gabbiar.

Μπορεί Μονά να σας βοηθήσει!

7 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: