Braun PL3121 Series 3 Αποτριχωτική Μηχανή Μεγαλύτερη προβολή

Braun PL3121 Series 3 Αποτριχωτική Μηχανή

PL 3121

Νέο προϊόν

Αποτριχωτική μηχανή Braun κλινικά ελεγμένη και με τεχνολογία SensoAdapt, για προσαρμογή της λειτουργίας στον τόνο του κάθε δέρματος. Κατάλληλη για όλο το σώμα και το πρόσωπο!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 3 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 3 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,60 €.


351,99 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Αποτριχωτική μηχανή Braun κλινικά ελεγμένη και με τεχνολογία SensoAdapt, για προσαρμογή της λειτουργίας στον τόνο του κάθε δέρματος. Κατάλληλη για όλο το σώμα και το πρόσωπο!

Χαρακτηριστικά

Τύπος μηχανής:IPL
Τύπος λειτουργίας:Ρεύματος
Αδιάβροχη:Όχι
Ταχύτητες:3
 
Με μια ματιά

Δώσε ένα τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, που σε ταλαιπωρεί, με την αποτριχωτική μηχανή PL3121 της Braun. Είναι κατάλληλη για χρήση στο πρόσωπο και σε κάθε τύπο σώματος, ενώ συνδέεται με το ρεύμα για να είναι σε ετοιμότητα, όποτε τη χρειαστείς. Πέτυχε γρήγορη και αποτελεσματική αποτρίχωση μέσω φωτόλυσης και αναμφίβολα, δεν θα έχεις το άγχος να βγεις στην παραλία, αφού πλέον έχεις τον απόλυτο σύμμαχο… για μια τέλεια επιδερμίδα!

 
 
Τύπος Αποτρίχωσης
Μόνιμη IPL
Η μοναδική τεχνολογία IPL προσαρμόζεται αυτόματα στο χρωματικό τόνο του δέρματος, μειώνοντας αισθητά την τριχοφυΐα.
 
Τύπος Λειτουργίας
Ρεύμα
Για την λειτουργία της είναι απαραίτητο να βρει μια πηγή ενέργειας. Σύνδεσέ την με την πλησιέστερη πρίζα και επωφελήσου αμέσως από τη δράση της.
 
Χρήση
Πρόσωπο & Σώμα
Ξεκίνα τη συνεδρία αποτρίχωσης από τα χέρια, τα πόδια, την κοιλιά, τις μασχάλες, το μπικίνι και το πρόσωπο και ξέγνοιασε μία και καλή.
 
Επικεντρώνεται στη λεπτομέρεια!
Αυτή η αποτριχωτική μηχανή της Braun διαθέτει κεφαλή ακριβείας που σου επιτρέπει να τα βγάζεις πέρα με μικρές ή δύσβατες περιοχές, όπως είναι το πρόσωπο, η γραμμή του μπικίνι ή οι μασχάλες. Απόλαυσε λείο δέρμα, χωρίς τρίχες, σε όλες τις περιοχές του σώματος!
 
Κορυφαίες επιδόσεις!
Με τη λειτουργία ολίσθησης, πετυχαίνεις γρήγορη και αποτελεσματική αποτρίχωση με φωτόλυση. Καθώς η κεφαλή της μηχανής περνάει από την επιδερμίδα σου, ανιχνεύει με ακρίβεια τον τόνο του δέρματός σου και «ρίχνει» στοχευμένα πολλές λάμψεις! Επιπλέον, σε κάθε πέρασμα η κεφαλή της μηχανής, ανιχνεύει με ακρίβεια τον τόνο του δέρματός σου και «ρίχνει» στοχευμένα έως 100 λάμψεις/min. Με διάρκεια ζωής έως 300.000 λάμψεις ή 15χρόνια  για αποτρίχωση σε όλο το σώμα!
 
Εξατομικευμένη φροντίδα!
Η συσκευή, χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία SensoAdapt™ με έξυπνο αισθητήρα τόνου δέρματος, ανιχνεύει διαρκώς τον τόνο της επιδερμίδας σου και προσαρμόζει αυτόματα την ένταση του φωτός. Με 3 επίπεδα έντασης, εξασφαλίζει ότι με κάθε «χτύπημα» θα έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!
 
Σέβεται το δέρμα σου!
Δεν είναι μοναδικό, που έχεις στα χέρια σου το πιο ασφαλές «μέσο» για να μειώσεις ορατά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα; Αφού η συσκευή αποτρίχωσης Braun, είναι κλινικά ελεγμένη για ασφαλή και αποτελεσματική χρήση στο σπίτι. Τέλος, είναι κλινικά ελεγμένη για προστασία και από την υπεριώδη ακτινοβολία… Για να κάνεις αποτρίχωση ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές, με ασφάλεια και σιγουριά!
 
 
Ολοκληρωμένο Kit!
Τη νέα σου συσκευή συνοδεύει ένα ξυραφάκι Venus εξοπλισμένο με 3 λεπίδες, μετασχηματιστής με καλώδιο τροφοδοσίας και βύσμα, καθώς και θήκη μεταφοράς. Για να κάνεις την μεταφορά της, εύκολη υπόθεση.
 
 
Σύμμαχος στην επιδερμίδα σου!
Η συνεχής λειτουργία της συσκευής σου, εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση και κορυφαία αποτελέσματα αποτρίχωσης κάθε φορά που τη χρησιμοποιείς. Εγγυημένα αποτελέσματα, κάθε φορά.
 
 
Προσαρμοσμένη περιποίηση!
Η ρύθμιση για ευαίσθητη λειτουργία προσφέρει απαλότητα στο δέρμα σου, ώστε να μη δημιουργούνται κόκκινα σημάδια ή επίμονοι ερεθισμοί, κάθε φορά που κάνεις αποτρίχωση με τη μηχανή σου. Ιδανική επιλογή και για αρχάριους.

Χαρακτηριστικά

 
ΤύποςΡεύματος
Τύπος μηχανήςIPL
ΧρώμαΛευκό
 
Ταχύτητες3
Ψηφιακή οθόνηΔεν διαθέτει
ΑδιάβροχηΌχι
Αυτόματη απενεργοποίησηΔεν διαθέτει
 
Αριθμός κεφαλών2
ΕξαρτήματαΜετασχηματιστής / Ξυραφάκι Venus / Θήκη / Κεφαλή ακριβείας
  • Κριτικες
  • 17 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: