Braun PL1014 Mini Αποτριχωτική Μηχανή Μεγαλύτερη προβολή

Braun PL1014 Mini Αποτριχωτική Μηχανή

PL 1014

Νέο προϊόν

Αποτριχωτική μηχανή Braun κλινικά ελεγμένη και με τεχνολογία SensoAdapt, για προσαρμογή της λειτουργίας στον τόνο του κάθε δέρματος. Κατάλληλη για όλο το σώμα, σε συμπαγές και βολικό μέγεθος!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 2 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


263,99 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Αποτριχωτική μηχανή Braun κλινικά ελεγμένη και με τεχνολογία SensoAdapt, για προσαρμογή της λειτουργίας στον τόνο του κάθε δέρματος. Κατάλληλη για όλο το σώμα, σε συμπαγές και βολικό μέγεθος!

Χαρακτηριστικά

Τύπος μηχανής:IPL
Τύπος λειτουργίας:Ρεύματος
Αδιάβροχη:Όχι
Ταχύτητες:3
 
Με μια ματιά
Δώσε ένα τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, που σε ταλαιπωρεί, με την αποτριχωτική μηχανή PL1014 της Braun. Είναι κατάλληλη για χρήση σε όλο το σώμα, ενώ συνδέεται με το ρεύμα για να είναι σε ετοιμότητα, όποτε τη χρειαστείς. Πέτυχε γρήγορη και αποτελεσματική αποτρίχωση μέσω φωτόλυσης και αναμφίβολα, δεν θα έχεις το άγχος να βγεις στην παραλία, αφού πλέον έχεις τον απόλυτο σύμμαχο… για μια τέλεια επιδερμίδα!
 
 
 
Τύπος Αποτρίχωσης
Μόνιμη IPL
Η μοναδική τεχνολογία IPL προσαρμόζεται αυτόματα στο χρωματικό τόνο του δέρματος, μειώνοντας αισθητά την τριχοφυΐα.
 
 
Τύπος Λειτουργίας
Ρεύμα
Σύνδεσέ την με την πλησιέστερη πρίζα και επωφελήσου αμέσως από τη δράση της.
 
 
Χρήση
Σώμα
Απόλαυσε μια ολοκληρωμένη συνεδρία αποτρίχωσης από τα χέρια μέχρι τα πόδια και το μπικίνι, μιας και είναι ιδανική για ολό το σώμα.
 
 
Κατάλληλη
Για όλους τους τύπους
Η μηχανή είναι κατάλληλη για χρήση σε κάθε τύπο δέρματος, αλλά και τρίχας.
 
 
Εξατομικευμένη φροντίδα!
Η συσκευή, χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία SensoAdapt με έξυπνο αισθητήρα τόνου δέρματος, «διαβάζει» διαρκώς τον τόνο της επιδερμίδας σου και προσαρμόζει αυτόματα την ένταση του φωτός. Με 3 επίπεδα έντασης, εξασφαλίζει ότι με κάθε «χτύπημα» θα έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!
 
 
Κορυφαίες επιδόσεις!
Καθώς η κεφαλή της μηχανής περνάει από την επιδερμίδα σου, ανιχνεύει με ακρίβεια τον τόνο του δέρματός σου και «ρίχνει» στοχευμένα έως 95 λάμψεις/min. Με διάρκεια ζωής έως 300.000 λάμψεις ή 15 χρόνια  για αποτρίχωση σε όλο το σώμα!
 
Σέβεται το δέρμα σου!
Δεν είναι μοναδικό, που έχεις στα χέρια σου το πιο ασφαλές «μέσο» για να μειώσεις ορατά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα; Η συσκευή αποτρίχωσης Braun, είναι κλινικά ελεγμένη για ασφαλή και αποτελεσματική χρήση στο σπίτι, και παράλληλα προσφέρει προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία… Για να κάνεις αποτρίχωση ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές, με ασφάλεια και σιγουριά!
 
 
 
Ένα ολοκληρωμένο Kit!
Τη νέα σου συσκευή συνοδεύει ένα ξυραφάκι Venus εξοπλισμένο με 3 λεπίδες, μετασχηματιστής με καλώδιο τροφοδοσίας και βύσμα, καθώς και θήκη μεταφοράς. Για να κάνεις την μεταφορά της, εύκολη υπόθεση. 
 
 
 
Πρακτικές διαστάσεις!
Η αποτριχωτική σου μηχανή είναι mini και κομψή, για να την αποθηκεύεις εύκολα στη βαλίτσα σου και να την μεταφέρεις με ασφάλεια στα ταξίδια σου.
 

Χαρακτηριστικά

 
ΤύποςΡεύματος
Τύπος μηχανήςIPL
ΧρώμαΛευκό/Ροζ
 
Ταχύτητες3
Ψηφιακή οθόνηΔεν διαθέτει
ΑδιάβροχηΌχι
Αυτόματη απενεργοποίησηΔεν διαθέτει
 
Αριθμός κεφαλών1
ΕξαρτήματαΘήκη / Μετασχηματιστής / Ξυραφάκι Venus
  • Κριτικες
  • 17 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: