Braun SES9-880 Silk-epil Αποτριχωτική Μηχανή Μεγαλύτερη προβολή

Braun SES9-880 Silk-epil Αποτριχωτική Μηχανή

SES 9/880

Νέο προϊόν

Αποτριχωτική μηχανή της Braun για χρήση σε όλο το σώμα, με αισθητήρα SensoSmart για ελεγχόμενη πίεση της επιδερμίδας και τσιμπίδες MicroGrip που αιχμαλωτίζουν και τις πιο κοντές τρίχες!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


131,99 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Αποτριχωτική μηχανή της Braun για χρήση σε όλο το σώμα, με αισθητήρα SensoSmart για ελεγχόμενη πίεση της επιδερμίδας και τσιμπίδες MicroGrip που αιχμαλωτίζουν και τις πιο κοντές τρίχες!

Χαρακτηριστικά

Τύπος μηχανής:Αποτριχωτικές
Τύπος λειτουργίας:Επαναφ/μενη
Αυτονομία:50 min
Αδιάβροχη:Πλήρως
 
Με μια ματιά

Αποτριχωτική μηχανή SES9/880 της Braun για χρήση σε όλο το σώμα. Είναι επαναφορτιζόμενη για να μην πέφτουν λεπτό οι επιδόσεις της, αλλά και πλήρως αδιάβροχη για να τη χρησιμοποιείς και στο ντους. Διαθέτει αυτονομία 50 λεπτών και κεφαλή που περιστρέφεται, για να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία!

 
 
Τύπος Λειτουργίας
Επαναφορτιζόμενη

Φόρτισε τη κάθε φορά που… ξεμένει από δυνάμεις. Η απουσία καλωδίου σου δίνει ευελιξία κινήσεων, ενώ γλυτώνεις και από την αντικατάσταση της μπαταρίας.

 
Σημείο Εφαρμογής
Πρόσωπο και Σώμα

Αφαίρεσε αποτελεσματικά τις τρίχες από ολόκληρο το σώμα με ασφάλεια. Απόλαυσε αποτέλεσμα μακράς διάρκειας, ύστερα από κάθε χρήση.

 
Κεφαλή
Περιστρεφόμενη

Η περιστρεφόμενη κεφαλή προσαρμόζεται στις καμπύλες του σώματος, καλύπτοντας πλήρως κάθε σημείο.

 
Αυτονομία
50min

Με αυτονομία 50 λεπτών εξασφαλίζει το χρόνο που χρειάζεσαι για να αποτριχώσεις πρόσωπο και σώμα, χωρίς διακοπή για επαναφόρτιση.

 
Χρήση
Αδιάβροχη

Η συσκευή σου είναι πλήρως αδιάβροχη, ώστε να επωφελείσαι από το άνοιγμα των πόρων κατά το ντους, διευκολύνοντας την αποτρίχωση.

 
Σε καθοδηγεί!

Αυτή η αποτριχωτική μηχανή σου δείχνει το… δρόμο για απαλό δέρμα! Ο αισθητήρας SensoSmart υποδεικνύει τον κατάλληλο βαθμό πίεσης, προκειμένου να αφαιρείς περισσότερες τρίχες σε κάθε πέρασμα. Επιπλέον, οι μικροδονήσεις διεγείρουν το δέρμα, προσφέροντας ένα ελαφρύ μασάζ!

 
Τις «παγιδεύουν»!

Οι τσιμπίδες MicroGrip αιχμαλωτίζουν και τις πιο κοντές τρίχες, πριν κάνουν… αισθητή την παρουσία τους στο δέρμα σου! ‘Έτσι, δε χρειάζεται να περιμένεις ολόκληρες εβδομάδες, για να βγεις στην παραλία!

 
Αξεσουάρ… ομορφιάς!

Κάθε αξεσουάρ και μια ξεχωριστή λειτουργία! Περιλαμβάνει διαφορετικές κεφαλές για το πρόσωπο και την ευαίσθητη περιοχή, ενώ διαθέτει και εξαρτήματα για την περιποίηση του προσώπου σου! Ανακάλυψε όλες τις επιλογές που σου προσφέρει!

 
 
Αργά ή και… γρήγορα!

Με δύο ρυθμίσεις ταχύτητας, επιλέγεις την ιδανική σύμφωνα με την ευαισθησία του σημείου που θες να αποτριχώσεις!

 
 
Σε χαλαρώνει!

Προσάρμοσε το ειδικό εξάρτημα και απόλαυσε ένα μασάζ υψηλής συχνότητας. Το δέρμα προετοιμάζεται για την αποτρίχωση, ενώ τονώνεται και η κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή εφαρμογής!

 
 
Ανάκτηση δυνάμεων!

Μέσα σε δύο ώρες η συσκευή είναι πλήρως φορτισμένη και έτοιμη για χρήση! Τέλειο δέρμα, χωρίς μεγάλη αναμονή!

 
 
Διευρύνει το πεδίο… δράσης!

Διαθέτει 40% μεγαλύτερη κεφαλή σε σχέση με αντίστοιχες μηχανές της αγοράς! Μεγάλη κάλυψη, για να περιορίσεις και τις… επαναλήψεις!

 
 
Ουδέν κρυπτόν!

Το SmartLight βγάζει στο… φως ακόμα και τις πιο λεπτές τρίχες! Εξασφάλισε καλύτερο έλεγχο, δίνοντας έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια!

Χαρακτηριστικά

 
ΤύποςΕπαναφ/μενη
Τύπος μηχανήςΑποτριχωτικές
Ισχύς12 V
ΧρώμαΛευκό
Βάρος0,800 kg
 
Ταχύτητες2
Ψηφιακή οθόνηΔεν διαθέτει
ΑδιάβροχηΠλήρως
Αυτονομία50 min
Χρόνος φόρτισης (hours)2 h
Αυτόματη απενεργοποίησηΔεν διαθέτει
Αυτόματη πολλαπλή τάσηΔεν διαθέτει
ΕπιπλέονWet & Dry / Ειδική βούρτσα προσώπου / Περιστρεφόμενη κεφαλή / Πλατιά κεφαλή / Σύστημα μασάζ
 
Αριθμός κεφαλών3
ΕξαρτήματαΞυριστική κεφαλή σώματος / Κεφαλή για μασάζ / Τσαντάκι / Εξάρτημα περιποίησης
  • Κριτικες
  • 17 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: