Braun SES9-720 Sensosmart Αποτριχωτική Μηχανή

SES 9-720

Νέο προϊόν

Επαναφορτιζόμενη μηχανή Wet&Dry SES9-720 με κεφαλή αποτρίχωσης με 40 τσιμπίδες MicroGrip και Smartlight ιδανικές να αφαιρείς και τις πιο κοντές τρίχες και να εξασφαλίζεις αποτελέσματα που διαρκούν!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


104,49 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

 

Περιγραφή

Επαναφορτιζόμενη μηχανή Wet&Dry SES9-720 με κεφαλή αποτρίχωσης με 40 τσιμπίδες MicroGrip και Smartlight ιδανικές να αφαιρείς και τις πιο κοντές τρίχες και να εξασφαλίζεις αποτελέσματα που διαρκούν!

Χαρακτηριστικά

Τύπος μηχανής:Αποτριχωτικές
Τύπος λειτουργίας:Επαναφ/μενη
Αυτονομία:50 min
Αδιάβροχη:Πλήρως
 
Με μια ματιά
Με την επαναφορτιζόμενη αποτριχωτική μηχανή Wet&Dry SES9-720 με 2 ταχύτητες αποκτάς λείο δέρμα, για εβδομάδες!
Διαθέτει κεφαλή αποτρίχωσης με 40 τσιμπίδες ιδανική να αφαιρέσει απαλά ακόμα και τις πολύ κοντές τρίχες εώς και 0,5mm από το δέρμα. 
Ενώ, με τη βοήθεια του Smartlight, η αποτριχωτική μηχανή μπορεί να αποκαλύψει ακόμη και τις επίπεδες τρίχες για αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.
Με την 100% αδιάβροχη λειτουργία της και την αυτονομία 50 λεπτών έχεις μέγιστη ευελιξία κατά τη χρήση.
 
 
 
Τύπος Λειτουργίας
Επαναφορτιζόμενη
Επαναφόρτισε την ώστε με την αυτονομία της να σου εξασφαλίζει τον απαραίτητο χρόνο για μεταξένια και λεία επιδερμίδα!
 
Χρήση
100% Αδιάβροχη
Χρησιμοποίησέ την άφοβα ακόμα και στο ντους! Ενώ, πλένεται και κάτω από τρεχούμενο νερό, για αποτελεσματική απομάκρυνση των τριχών και των νεκρών κυττάρων.
 
Ταχύτητες
2
Οι βαθμίδες εναλλάσσονται, προσφέροντας την επιλογή για έξτρα απαλή αποτρίχωση, ή για έξτρα αποτελεσματική!
 
Kεφαλή
Περιστρεφόμενη
Προσαρμόζεται σε κάθε καμπύλη του σώματος για καλύτερη επαφή με το δέρμα, αφαιρώντας με ένα μόλις πέρασμα την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα!
 
Σε καθοδηγεί!
Είναι φτιαγμένη να μη σε πονά κάνοντας τη διαδικασία της αποτρίχωσης ευχάριστη.Ο αισθητήρας SensoSmart έξυπνα καθοδηγεί την τρίχα και υποδεικνύει τον κατάλληλο βαθμό πίεσης, προκειμένου να αφαιρείς περισσότερες τρίχες σε κάθε πέρασμα. 
 
Τις «παγιδεύει»!
Οι 40 τσιμπίδες MicroGrip αιχμαλωτίζουν και τις πιο κοντές τρίχες εώς και  0,5 mm και τις αφαιρούν από τη ρίζα για εξαιρετική απαλότητα! Το όφελος για εσένα, είναι η διάρκεια του αποτελέσματος και η ιδιαίτερα μεταξένια υφή. Τέρμα, η αναμονή ολόκληρων εβδομάδων, για να βγεις στην παραλία, αφού άμεσα θα έχεις τέλεια αποτρίχωση για εβδομάδες!
 
Σου δείχνει τον δρόμο!
Αυτή η αποτριχωτική μηχανή σου δείχνει το… δρόμο για απαλό δέρμα! Το Smartlight σου αποκαλύπτει ακόμα και τις πιο μικρές τρίχες. Έτσι, η ενοχλητική τριχοφυΐα πριν κάνει… αισθητή την παρουσία της στο δέρμα σου έχει ήδη εξαφανιστεί!
 
 
Ένα μικρό spa στα χέρια σου!
H κεφαλή περιλαμβάνει κυλίνδρους μασάζ που διεγείρουν το δέρμα και τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος ώστε να σε διευκολύνουν κατά τη διάρκεια της αποτρίχωσης.
 
 
Πάντα σε ετοιμότητα!
Με μόλις 1 ώρα φόρτισης έχεις αυτονομία 50 λεπτών ώστε να δίνεις προσοχή στη λεπτομέρεια για απόλυτα λείο και «καθαρό» από τριχοφυΐα δέρμα!

Χαρακτηριστικά

 
ΤύποςΕπαναφ/μενη
Τύπος μηχανήςΑποτριχωτικές
ΧρώμαΛευκό/Ροζ
 
Ταχύτητες2
Ψηφιακή οθόνηΔεν διαθέτει
ΑδιάβροχηΠλήρως
Αυτονομία50 min
Χρόνος φόρτισης (hours)1 h
Αυτόματη απενεργοποίησηΔεν διαθέτει
Αυτόματη πολλαπλή τάσηΔεν διαθέτει
 
Αριθμός κεφαλών3
ΕξαρτήματαΘήκη / Βούρτσα καθαρισμού / Ξυριστική κεφαλή σώματος / Τροφοδοτικό ρεύματος
  • Κριτικες
  • 17 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: