Braun SES5-620 Sensosmart Αποτριχωτική Μηχανή Μεγαλύτερη προβολή

Braun SES5-620 Sensosmart Αποτριχωτική Μηχανή

SES 5-620

Νέο προϊόν

Αποτριχωτική μηχανή Braun με αισθητήρα SensoSmart για ελεγχόμενη πίεση της επιδερμίδας και τσιμπίδες MicroGrip που αιχμαλωτίζουν ακόμα και τις πιο κοντές τρίχες!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


87,99 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

 

Περιγραφή

Αποτριχωτική μηχανή Braun με αισθητήρα SensoSmart για ελεγχόμενη πίεση της επιδερμίδας και τσιμπίδες MicroGrip που αιχμαλωτίζουν ακόμα και τις πιο κοντές τρίχες!

Χαρακτηριστικά

Τύπος μηχανής:Αποτριχωτικές
Τύπος λειτουργίας:Επαναφ/μενη
Αυτονομία:30 min
Αδιάβροχη:Πλήρως
 
Με μια ματιά
Η αποτριχωτική μηχανή Wet&Dry SES5-620 της Braun, με 2 ρυθμίσεις ταχύτητας, είναι ιδανική για την αποτρίχωση ακόμα και των πιο ευαίσθητων περιοχών του σώματος.

Είναι επαναφορτιζόμενη για να απολαμβάνεις κάθε φορά τις υψηλές επιδόσεις της, ενώ διαθέτει και αντιολισθητική λαβή για άνετο κράτημα και ευέλικτες κινήσεις.

Επιπλέον, με τεχνολογία MicroGrip, απομακρύνει τις τρίχες που βρίσκονται μέσα στο δέρμα εξασφαλίζοντας λείο αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας!  
 
 
Τύπος Λειτουργίας
Επαναφορτιζόμενη
Φόρτισέ τη για να ανακτήσει και πάλι τις δυνάμεις της στο 100% και απόλαυσε απόλυτη ευελιξία κινήσεων χάρη στην απουσία καλωδίου!
 
Χρήση
100% Αδιάβροχη
Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις άφοβα ακόμα και μέσα στο ντους, ενώ πλένεται και κάτω από τρεχούμενο νερό για αποτελεσματική απομάκρυνση των τριχών και των νεκρών κυττάρων. 
 
Ταχύτητες
2
Οι βαθμίδες εναλλάσσονται προσφέροντας ασφαλή αποτρίχωση ακόμα και στις ευαίσθητες περιοχές του σώματος.
 
Αριθμός Κεφαλών
1
Η μία κεφαλή που διαθέτει η μηχανή σου είναι αρκετή για να σου εξασφαλίσει το αποτέλεσμα που θες!
 
Σε καθοδηγεί!
Αυτή η αποτριχωτική μηχανή σου δείχνει το... δρόμο για απαλό δέρμα! Ο αισθητήρας SensoSmart υποδεικνύει τον κατάλληλο βαθμό πίεσης, προκειμένου να αφαιρείς περισσότερες τρίχες σε κάθε πέρασμα. Επιπλέον, οι μικροδονήσεις διεγείρουν το δέρμα προσφέροντας ένα ελαφρύ μασάζ!
 
Τις «παγιδεύουν»!
Οι τσιμπίδες MicroGrip αιχμαλωτίζουν και τις πιο κοντές τρίχες, πριν κάνουν... αισθητή την παρουσία τους στο δέρμα σου! Έτσι, δε χρειάζεται να περιμένεις ολόκληρες εβδομάδες για να βγεις στην παραλία!
 
Ένα μικρό spa στα χέρια σου!
Η κεφαλή της μηχανής σου διαθέτει κυλίνδρους μασάζ που διεγείρουν το δέρμα και τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος, ενώ διευκολύνουν και την αποτρίχωση! Ήρθε λοιπόν η ώρα να σταματήσεις να ξεφυσάς κάθε φορά που έρχεται η ώρα της αποτρίχωσης και να απολαύσεις τη διαδικασία από την αρχή ως και το τέλος!
 
Επίλεξε την καλύτερη!
Η μηχανή σου έχει φροντίσει να περιποιείται πλήρως την επιδερμίδα σου, όποιος κι αν είναι ο τύπος της! Διαθέτει δύο ρυθμίσεις ταχυτήτων για να μπορείς να την προσαρμόζεις στον τύπο δέρματός σου, αλλά και στις προσωπικές σου ανάγκες περιποίησης. 
 
 
Ολοκληρωμένη περιποίηση!
Η νέα σου συσκευή συνοδεύεται από ένα εξάρτημα που εφάπτεται τέλεια με το δέρμα και προσαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος, ακόμα και στις πιο δυσπρόσιτες!
 
 
Δε σου ξεγλιστρά!
Η αντιολισθητική λαβή παρέχει σταθερό κράτημα που εξασφαλίζει μεγάλη ακρίβεια στο χειρισμό της συσκευής σου!
 
 
100% Αδιάβροχη!
Η συσκευή σου είναι πλήρως αδιάβροχη, ώστε να επωφελείσαι από το άνοιγμα των πόρων κατά το ντους, επιτυγχάνοντας κάθε φορά άψογα αποτελέσματα αποτρίχωσης σε κάθε σημείο του σώματος! 

Χαρακτηριστικά

 
ΤύποςΕπαναφ/μενη
Τύπος μηχανήςΑποτριχωτικές
ΧρώμαΛευκό
 
Ταχύτητες2
Ψηφιακή οθόνηΔεν διαθέτει
ΑδιάβροχηΠλήρως
Αυτονομία30 min
Χρόνος φόρτισης (hours)1 h
Αυτόματη απενεργοποίησηΔεν διαθέτει
Αυτόματη πολλαπλή τάσηΔεν διαθέτει
 
Αριθμός κεφαλών3
ΕξαρτήματαΒουρτσάκι καθαρισμού / Θήκη / Κεφαλή για μασάζ
  • Κριτικες
  • 17 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: