Rohnson R598 Ραβδομπλέντερ 1200W

R598

Νέο προϊόν

Φτιάξτε γρήγορα και εύκολα τις αγαπημένες σας συνταγές με το νέο ραβδομπλέντερ της Rohnson R-598 ισχύος 1200W Σε συνδυασμό με τις υψηλής αντοχής ανοξείδωτες λεπίδες θα έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε σε πολύ λίγο χρόνο

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


44,91 € με ΦΠΑ

-10%

49,90 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Ραβδομπλέντερ R-598

 

Φτιάξτε γρήγορα και εύκολα τις αγαπημένες σας συνταγές με το νέο ραβδομπλέντερ της Rohnson R-598 ισχύος 1200W. Σε συνδυασμό με τις υψηλής αντοχής ανοξείδωτες λεπίδες θα έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε σε πολύ λίγο χρόνο. H συσκευή παρέχεται με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά και νόστιμα φαγητά. Διαθέτει κομψό και εργονομικό σχεδιασμό. Προσαρμόστε τα εξαρτήματα που επιθυμείτε και ταξιδέψτε στο κόσμο της γεύσης.

 

ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ 1200W

Χάρη στο ισχυρό μοτέρ αναμιγνύει, ομογενοποιεί και πολτοποιεί αποτελεσματικά. Παρασκευάστε και απολαύστε από απλές μέχρι πιο σύνθετες συνταγές χωρίς να σπαταλήσετε επιπλέον χρόνο στην κουζίνα σας.

 
 
 

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 4 ΛΕΠΙΔΩΝ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ

Ειδικά σχεδιασμένες λεπίδες για ομοιόμορφη ανάμειξη. Χειριστείτε με άνεση και πολτοποιήστε τα υλικά σας χωρίς κόπο. Αξιοποιήστε τη μέγιστη απόδοση των λεπίδων και δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα σούπες βελουτέ, πουρέ, smoothies και άλλες λαχταριστές συνταγές.

 
 
 

2 ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ

Επιλέξτε την κατάλληλη ταχύτητα ανάλογα με τα υλικά και την ανάμειξη που θέλετε να πετύχετε. Η φωτεινή ένδειξη επισημαίνει ότι το προϊόν βρίσκεται σε λειτουργία. Λειτουργήστε το ραβδομπλέντερ με την ιδανική ένταση που απαιτείται για να δημιουργήσετε την τέλεια ομοιογένεια.

 
R-598-05-scaled-e1632216191220-450x500.j
 

ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

Συναρμολογείται εύκολα και γρήγορα. Η ράβδος συνδέεται και αποσυνδέεται με μία κίνηση για ευκολία στη χρήση και στον καθαρισμό.

 

Μέγιστη ισχύς 1200W
4 Ανοξείδωτες λεπίδες
2 Ταχύτητες

Μπολ τεμαχισμού 500ml με ανοξείδωτες λεπίδες
Δοσομετρητής 800ml
Ανοξείδωτο εξάρτημα ανάδευσης
Αναμειγνύει, ψιλοκόβει, τεμαχίζει
Εύκολα αποσπώμενη ράβδος ανάμειξης
Εύκολη συναρμολόγηση
Ανοξείδωτη ράβδος
Φωτεινές ενδείξεις ετοιμότητας και λειτουργίας
Δυνατότητα κρέμασης
Επίπεδο θορύβου 80dB
220-240V~50Hz

  • Κριτικες
  • 20 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: