Rohnson R2315 ψηφιακό γκριλ Τοστιέρα

R2315

Νέο προϊόν

Γνωρίστε το νέο ψηφιακό γκριλ της Rohnson R-2315 και ετοιμάστε τα αγαπημένα σας γεύματα προσφέροντας μοναδική γεύση

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


112,41 € με ΦΠΑ

-10%

124,90 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Ψηφιακή Γκριλιέρα R-2315

 

Γνωρίστε το νέο ψηφιακό γκριλ της Rohnson R-2315 και ετοιμάστε τα αγαπημένα σας γεύματα προσφέροντας μοναδική γεύση. Ψήστε μπιφτέκια, μπριζόλες, θαλασσινά, λαχανικά, τοστ και σνακ και απολαύστε μοναδική εμπειρία στο ψήσιμο. Πανίσχυρο, με μέγιστη ισχύ στα 2000W, φτάνει γρήγορα και εύκολα στη βέλτιστη θερμοκρασία.

 

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ

H ψηφιακή οθόνη αφής διαθέτει 6 διαφορετικά προγράμματα ψησίματος για διαφορετικά είδη φαγητών. Προσαρμοσμένο σε όλα τα γούστα επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει το επιθυμητό επίπεδο ψησίματος για ελαφρύ ψήσιμο, μέτριο ψήσιμο, καλά ψημένο, πολύ καλά ψημένο. Εσείς κάνετε τις επιλογές σας και το γκριλ αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Το ψήσιμο είναι πλήρως εξατομικευμένο στις προτιμήσεις σας. Η ενδιάμεση μπάρα σας ενημερώνει για την εξέλιξη του ψησίματος και για τον ακριβή χρόνο που απαιτείται ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα. Η λειτουργία απόψυξης σας λύνει τα χέρια στις έκτακτες περιπτώσεις μαγειρέματος. Ψήστε αυτό που θέλετε όπως ακριβώς το θέλετε πατώντας τη χειροκίνητη επιλογή ψησίματος “Mode”.

 
 
 

ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ – ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τη μεγάλη επιφάνεια και ψήστε για εσάς και την παρέα σας. Ξεπλύνετε εύκολα τις πλάκες αφού τις αφαιρέσετε με το πάτημα ενός κουμπιού. Η αντικολλητική επιφάνεια σας βοηθάει όχι μόνο στο ψήσιμο, αλλά και στο καθάρισμά τους.

 
 
 

ΕΥΚΟΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Οι πλάκες κλειδώνουν μεταξύ τους ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα και με ασφάλεια το γκριλ. Η μπάρα κλειδώματος σας παρέχει τη δυνατότητα να το αποθηκεύσετε ακόμα και κάθετα, εξοικονομώντας χώρο στον πάγκο και στο ντουλάπι σας.

 

R-2315h_2500x2500-450x500.jpg

ΥΓΙΕΙΝΟ ΨΗΣΙΜΟ – ΚΑΘΑΡΗ ΚΟΥΖΙΝΑ!

Διαθέτει αποσπώμενο δίσκος περισυλλογής υπολειμμάτων που συγκεντρώνει λίπη ή ψίχουλα κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Οι πλάκες είναι διαμορφωμένες με αυλακώσεις που αποστραγγίζουν το λίπος και το καθοδηγούν στο δίσκο επιτυγχάνοντας υγιεινό μαγείρεμα και διατηρώντας τον πάγκο ή το τραπέζι σας καθαρό. Ο δίσκος αφαιρείται και ξεπλένεται με εύκολο τρόπο.

 

Επιτραπέζιο ψηφιακό, ηλεκτρικό γκριλ, κατάλληλο και για μεταφορά
Κομψός σχεδιασμός από ανοξείδωτο ατσάλι
Ψηφιακό πάνελ αφής ενσωματωμένο στο χερούλι
Ψηφιακή μπάρα ένδειξης διαδικασίας και ολοκλήρωσης του ψησίματος
Δυνατότητα επιλογής προγράμματος για 6 διαφορετικά είδη τροφίμων: μπιφτέκι, κοτόπουλο, λουκάνικο, κόκκινο κρέας, ψάρι, τοστ – σάντουιτς
Επιλογή απόψυξης τροφίμων
4 επίπεδα ψησίματος: μισοψημένο, μέτριο, ψημένο, καλοψημένο
Αποσπώμενες αντικολλητικές πλάκες τύπου γκριλ
Μεγάλο μέγεθος πλάκας: 29 x 23 cm
Δυνατότητα κλειδώματος για εύκολη μεταφορά & κάθετη αποθήκευση
Αφαιρούμενος δίσκος περισυλλογής υπολειμμάτων
Αντιολισθητικά ποδαράκια
Αποθήκευση καλωδίου
220-240V, 50/60Hz, 2000W

 

  • Κριτικες
  • 13 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: