TOSHIBA RAS16BKV-E - RAS16BAV-E 16000BTU ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ Μεγαλύτερη προβολή

TOSHIBA BKV Series RAS16BKV-E - RAS16BAV-E 16000BTU ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ

RAS16BKV-E - RAS16BAV-E

Νέο προϊόν

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ TOSHIBA RAS-16BKV-E 16000BTU
Εάν επιθυμείτε ιδανική θερμοκρασία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας και εξαιρετικά χαμηλή στάθμη θορύβου, η νέα σειρά BKV της Toshiba είναι η λύση.
 
Πιστοποίηση Eurovent

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση από 1 έως 5 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 7 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 7 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,40 €.


789,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

TOSHIBA RAS-16BKV-E 16000BTU ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ

Τεχνική Περιγραφή

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ TOSHIBA RAS-16BKV-E 16000BTU
Εάν επιθυμείτε ιδανική θερμοκρασία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας και εξαιρετικά χαμηλή στάθμη θορύβου, η νέα σειρά BKV της Toshiba είναι η λύση.
 
Πιστοποίηση Eurovent
Η Eurovent πιστοποιεί τις επιδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων κλιματισμού και ψύξης, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα. Η Toshiba συμμετέχει στο πρόγραμμα Eurovent εξασφαλίζοντας στους πελάτες και χρήστες των προϊόντων της, την εγγύηση ότι κάθε μονάδα λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές σχεδιασμού και ότι τα στοιχεία που δημοσιεύονται και ανακοινώνονται είναι αληθή. Άρα τόσο η απόδοση όσο και η κατανάλωση ενέργειας είναι ορθά δηλωμένες.
 
Χαρακτηριστικά
    DC Inverter High End: προσφέρει οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος και άμεση επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας. Συμπιεστής υψηλών επιδόσεων, σχεδόν αθόρυβος, µε μειωμένους κραδασμούς, ελάχιστες επανεκκινήσεις και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.
    Ρύθμιση κατεύθυνσης του αέρα: η οριζόντια περσίδα της εσωτερικής μονάδας λειτουργεί αυτόματα με σκοπό την ομοιόμορφη κατανομή του αέρα στο χώρο σας και μπορεί να επιλεγεί η επιθυμητή θέση της.
    Λειτουργία Eco: επιτυγχάνεται μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας έως και 25% από οποιοδήποτε άλλη κλιματιστική συσκευή. Η υψηλότατη τεχνολογία της Toshiba με την βοήθεια της λειτουργίας Eco προσδίδει την μεγαλύτερη απόδοση χρησιμοποιώντας την χαμηλότερη κατανάλωση, την κατανάλωση που πραγματικά απαιτείται – χωρίς σπατάλη (εκτός από τις λειτουργία Dry και Fan).
    Λειτουργία Hi-Power: διοχετεύεται επιπλέον ποσότητα αέρα για την ταχύτερη επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας (εκτός από τις λειτουργία Dry).
    Λειτουργία ανεμιστήρα: με έως και 6 ταχύτητες ανεμιστήρα η μονάδα παρέχει πιο ευχάριστη ροή αέρα.
    Φίλτρο καθαρισμού αέρα Anti–Mould: για την προστασία έναντι ιών, βακτηριδίων και της κακοσμίας.
    Φίλτρο καθαρισμού αέρα Hepa: συγκρατεί από τον αέρα  σωματίδια διαμέτρου έως 0,3 micros (1micro = 0,001 mm). Έτσι θα δεσμεύει αποτελεσματικά ακάρεα, μικρότερα τεμάχια σκόνης, αλλεργιογόνα βακτήρια, ένα μέρος ιών και μικροβίων (κάποια από τα μικρόβια και τους ιούς είναι μικρότερα από 0,3 micros).
    Φίλτρο καθαρισμού αέρα Cold Catalyst: απορροφά με επιτυχία από το περιβάλλον οσμές και βλαβερά αέρια όπως φορμαλδεΰδη και άλλα πτητικά οργανικό μείγματα.
    Αυτόματη επανεκκίνηση: με την επαναφορά της παροχής ρεύματος μετά από προσωρινή διακοπή, το κλιματιστικό ξεκινά αυτόματα με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.
    Αυτοδιάγνωση βλαβών: το σύστημα “Αυτοδιάγνωσης Βλαβών” επιτρέπει στον χρήστη να ενημερωθεί για τις πιθανές βλάβες της κλιματιστικής μονάδας.
    Χρονοδιακόπτης: ρυθμίστε ημερησίως τους χρόνους Ενεργοποίησης/Απενεργοποίησης του κλιματιστικού, με το τηλεχειριστήριο.
    Προαιρετική λειτουργία αυτοκαθαρισμού για την αφαίρεση της υγρασίας από τα εσωτερικά μέρη της μονάδας
    Προαιρετική λειτουργία Power-SEL: έως και 50% χαμηλότερη κατανάλωση της κλιματιστικής μονάδας και συνίσταται όταν ο διακόπτης ασφαλείας είναι κοινός και για άλλες ηλεκτρικές συσκευές.
    Προαιρετική λειτουργία Comfort Sleep: για την εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια του ύπνου, τον αυτόματο έλεγχο της ροής του αέρα και την αυτόματη απενεργοποίηση (Off).
    Προαιρετική λειτουργία Θέρμανσης 8oC – Holiday Temp Control: κατά την διάρκεια του Χειμώνα και σε περίοδο μεγάλης χρονικής απουσίας από το χώρο, η λειτουργία αυτή μας διασφαλίζει θερμοκρασία 8oC ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα την αποφυγή “παγώματος” στον χώρο και κατά συνέπεια στις υδραυλικές σωληνώσεις του κτιρίου.
    Προαιρετική λειτουργία 28 Προγραμμάτων: η κλιματιστική συσκευή διαθέτει την δυνατότητα να προγραμματιστεί σε διαφορετικούς χρόνους λειτουργίας και στις επιθυμητές θερμοκρασίες 4 φορές ημερησίως και για 7 ημέρες την εβδομάδα.

 
AΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ     Ψύξη     Θέρμανση
    Ελάχιστη απόδοση     3762     2736
    Ονομαστική απόδοση     15013     17743
    Μέγιστη απόδοση       16416     20862
Εποχιακός Συντελεστής Απόδοσης (SEER)     5,9     –
Εποχιακός Συντελεστής Απόδοσης (SCOP)     –     4,2
Εποχιακός Συντελεστής Απόδοσης (SCOP)     –     5,32
Ενεργειακή Κλάση     A+     A+
Ενεργειακή Κλάση     A+     A+++
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας (kWh/a)     261     1333
Εγγυημένο Εύρος Λειτουργίας (oC)     -10 έως +46     -15 έως +24
ΆΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ     Εσωτερική Μονάδα     Εξωτερική Μονάδα
Επίπεδο Θορύβου (dB(A) ± 3)     25 – 44     49
Διαστάσεις (Υ x Π x Β) mm     293 x 798 x 230     550 x 780 x 290
Καθαρό Βάρος (kg)     10     34
Τύπος Προϊόντος     DC INVERTER
Αφύγρανση     NAI
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ         
Σωληνώσεις         
Διάμετρος (Υγρού/Αερίου) (in)     1/4¨ – 1/2¨
Μέγιστο Μήκος (m)     20
Μέγιστη Υψομετρική Διαφορά (m)     12
Ψυκτικό μέσο     R410a

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ         
Εγγύηση Επίσημης Αντιπροσωπείας     5 έτη για τον συμπιεστή & 3 για τα υπόλοιπα μέρη της μονάδας

  • Κριτικες
  • Αξεσουάρ

    Αξεσουάρ προιόντος
     

    9 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: