INVENTOR EP-BG62 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΑ

EP-BG62

Νέο προϊόν

Ηλεκτρική σκούπα υψηλών επιδόσεων και με χαμηλή στάθμη θορύβου.! Χαμηλή στάθμη θορύβου – μόλις 61dB – για άψογα αποτελέσματα χωρίς ενοχλητικούς θορύβους

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


179,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Ηλεκτρική σκούπα υψηλών επιδόσεων και με χαμηλή στάθμη θορύβου.!

  • Χαμηλή στάθμη θορύβου – μόλις 61dB – για άψογα αποτελέσματα χωρίς ενοχλητικούς θορύβους
  • Φίλτρο HEPA, για απόλυτη καθαριότητα στο χώρο, απαλλαγμένο από αιωρούμενα σωματίδια & αλλεργιογόνα
  • LED οθόνη με φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον, για την καλύτερη δυνατή επιλογή προγράμματος καθαρισμού
  • Λαβή με ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο, για εύκολη και γρήγορη επιλογή έντασης καθαρισμού
 
 

Αθόρυβες & υψηλές επιδόσεις καθαρισμού

Η ηλεκτρική σκούπα EP-BG62 της σειράς EPIC έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης σε συνδυασμό με τα άψογα αποτελέσματα και τη χαμηλή στάθμη θορύβου. Διαθέτει φίλτρο HEPA για απόλυτη καθαριότητα στο χώρο, απαλλαγμένο από αιωρούμενα σωματίδια & αλλεργιογόνα και ο προσεγμένος σχεδιασμός της συσκευής συμβάλει ενεργά στα χαμηλά επίπεδα θορύβου, γεγονός που επιτρέπει τη χρήση της οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ανενόχλητα και πάντα με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα Το απόλυτα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον της ψηφιακής LED οθόνης, που διαθέτει η συσκευή προσφέρει ευκολία στην καταλληλότερη επιλογή προγράμματος, ανάλογα με την επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε, όπως έπιπλα, κουρτίνες, πατώματα κ.τ.λ. Η ευκολία στη χρήση ολοκληρώνεται με το ενσωματωμένο χειριστήριο στη λαβή, το οποίο προσφέρει την γρήγορη εναλλαγή αύξησης ή μείωσης της έντασης προκειμένου να προσαρμόσει την αποδοτικότητα ανάλογα με τις απαιτήσεις της επιφάνειας καθαρισμού. Η Inventor προσφέρει 3ετή εγγύηση καλής λειτουργίας της συσκευής και προσυπογράφει τα άψογα αποτελέσματα καθαρισμού του χώρου σας και ενός υγιεινού περιβάλλοντος για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους.

3 Χρόνια Εγγύηση για τις ηλεκτρικές σκούπες Inventor

Οι ηλεκτρικές σκούπες της Inventor, συνοδεύονται από 3ετή εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής & οι ποιοτικές πρώτες ύλες εγγυώνται την άψογη και μακροχρόνια λειτουργία του προϊόντος, ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες.

 

Δυνατότητες

Χαμηλή Στάθμη Θορύβου

Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της συσκευής, η λειτουργία της μπορεί να πραγματοποιείται με πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου, γεγονός που σας επιτρέπει να κάνετε χρήση της ηλεκτρικής σκούπας απροβλημάτιστα με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα κάθε ώρα της ημέρας. Με τη χαμηλή στάθμη θορύβου ο συνδυασμός υψηλής απόδοσης χωρίς ενοχλητικούς θορύβους είναι πλέον εφικτός, προσφέροντας απλόχερα τα οφέλη του καθαρού και υγιεινού σπιτιού.

Φίλτρο HEPA H12

Απολαύστε υγιεινή ατμόσφαιρα στο χώρο σας, χάρη στο φίλτρο HEPA H12 που εξουδετερώνει το 99,5% των μικροβίων, βακτηριδίων, ιών, αλλεργιογόνων και σκόνης. Το φίλτρο παγιδεύει αποτελεσματικά μικρά και μεγάλα σωματίδια χαρίζοντάς σας ένα πραγματικά καθαρό περιβάλλον απαλλαγμένο από οτιδήποτε βλαβερό μπορεί να αλλοιώσει τα επίπεδα ποιότητάς του.

Εργονομική Λαβή με Τηλεχειριστήριο

Πάρτε τη κατάσταση στα χέρια σας με το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο στην εργονομική λαβή της σκούπας που σας επιτρέπει να την ενεργοποιήσετε και να ρυθμίσετε την ισχύ αναρρόφησης, ανάλογα με την επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε, με ιδιαίτερη άνεση και ευκολία και φυσικά χωρίς διαρκές σκύψιμο!

Οθόνη LED

Επιλέξτε εύκολα και αποτελεσματικά το πρόγραμμα καθαρισμού που απαιτεί η κάθε επιφάνεια μέσω της τελευταίας τεχνολογίας LED οθόνη που διαθέτει η συσκευή. Με ένα απόλυτα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον και μέσω των αντίστοιχων φωτεινών ενδείξεων, μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που επιθυμείτε ανάλογα με την επιφάνεια που χρειάζεται να καθαρίσετε. Πρόγραμμα Μin για κουρτίνες, medium για τον καθαρισμό επίπλων & χαλιών & max για αποτελεσματικό καθαρισμό του πατώματος. Επιπλέον επιλέξτε την μείωση ή την αύξηση των επιπέδων έντασης και απολαύστε εντυπωσιακά αποτελέσματα καθαριότητας στο χώρο σας.

Αναβάθμισε τα επίπεδα καθαριότητας στο χώρο σου

 

Χαμηλή Στάθμη Θορύβου

Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της συσκευής, η λειτουργία της μπορεί να πραγματοποιείται με πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου, γεγονός που σας επιτρέπει να κάνετε χρήση της ηλεκτρικής σκούπας απροβλημάτιστα με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα κάθε ώρα της ημέρας. Με στάθμη θορύβου στα 68dB ο συνδυασμός υψηλής απόδοσης χωρίς ενοχλητικούς θορύβους είναι πλέον εφικτός, προσφέροντας απλόχερα τα οφέλη του καθαρού και υγιεινού σπιτιού.

Φίλτρο HEPA

Απολαύστε υγιεινή ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη από σκόνη, αλλεργιογόνα βακτήρια, ιούς, μικρόβια κ.α. Το φίλτρο HEPA που διαθέτει η ηλεκτρική σκούπα συμβάλει ενεργά στη παγίδευση μικρών και μεγάλων σωματιδίων, προκειμένου να σας χαρίσει καθαρό περιβάλλον απαλλαγμένο από οτιδήποτε βλαβερό μπορεί να εισέλθει στο χώρο σας και να αλλοιώσει τα υψηλά επίπεδα της ποιότητας του.

Τηλεχειριστήριο

Το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο στη λαβή χειρισμού της σκούπας σας επιτρέπει εύκολα και άμεσα να ρυθμίσετε την ισχύ αναρρόφησης απευθείας πάνω στη χειρολαβή χωρίς να σκύψετε. Άμεσα η επιλεγμένη ρύθμιση εμφανίζεται στη LED οθόνη της ηλεκτρικής σας σκούπας, προκειμένου μέσω του τηλεχειριστηρίου να αλλάξετε εύκολα τις ρυθμίσεις ισχύος, ανάλογα με την επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε και τις απαιτήσεις αυτής. Οι ρυθμίσεις της σκούπας σας βρίσκονται κυριολεκτικά στο χέρι σας και έτσι εσείς απολαμβάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εύκολα και το πιο σημαντικό ξεκούραστα.

Οθόνη LED

Επιλέξτε εύκολα και αποτελεσματικά το πρόγραμμα καθαρισμού που απαιτεί η κάθε επιφάνεια μέσω της τελευταίας τεχνολογίας LED οθόνη που διαθέτει η συσκευή. Με ένα απόλυτα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον και μέσω των αντίστοιχων φωτεινών ενδείξεων, μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που επιθυμείτε ανάλογα με την επιφάνεια που χρειάζεται να καθαρίσετε. Πρόγραμμα Μin για κουρτίνες, medium για τον καθαρισμό επίπλων & χαλιών & max για αποτελεσματικό καθαρισμό του πατώματος. Επιπλέον επιλέξτε την μείωση ή την αύξηση των επιπέδων έντασης και απολαύστε εντυπωσιακά αποτελέσματα καθαριότητας στο χώρο σας.

Επιπλέον Εξαρτήματα

Πέλμα Κατοικιδίων

Έχετε κατοικίδια ή χαλιά με παχύ πέλος στο σπίτι σας; Τότε το πέλμα Κατοικίδιων/Turbo είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Οι περιστρεφόμενες βούρτσες και το μεγάλο στόμιο αναρρόφησης εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα ακόμα και στις πιο απαιτητικές εργασίες.

 

Ακροφύσιο Εσοχών

Είναι ίσως το δεύτερο πιο συχνά χρησιμοποιούμενο αξεσουάρ της σκούπας σας, καθώς οι υπερ-εστιασμένες ικανότητες αναρρόφησης προσφέρουν άμεσα και άψογα αποτελέσματα σε κάθε χρήση του, όπως κατά μήκος των βάσεων των ντουλαπιών και των τοίχων, μεταξύ των συσκευών, κάτω από τα έπιπλα, στις σκάλες, στις γωνίες, κάτω από τα μαξιλάρια του καναπέ κ.α.

 

Πέλμα Παρκέ

Το πέλμα παρκέ είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό των ευαίσθητων δαπέδων, όπως παρκέ, laminate, γυαλισμένη πέτρα και υψηλής ποιότητας πλακάκια που γρατσουνίζονται εύκολα. Καθαρίζει το «ευαίσθητο» πάτωμα απαλά αλλά αποτελεσματικά, χάρη στις μαλακές τρίχες που διαθέτει η βούρτσα, προκειμένου να γλιστρά εύκολα στο πάτωμα.

 

Ακροφύσιο Επίπλων

Το κατάλληλο αξεσουάρ για τον καθαρισμό υφασμάτων, δέρματος ή βινυλίου. Έχει μικρή, επίπεδη κεφαλή και ισχυρή αναρρόφηση, η οποία ενδείκνυται για τον καθαρισμό στρωμάτων, καναπέδων και ταπετσαριών καρέκλας, αλλά μπορεί να κάνει θαύματα και στον καθαρισμό των καθισμάτων του αυτοκινήτου σας.

 

Ακροφύσιο Ξεσκονίσματος

Ο συνδυασμός της κυκλικής κεφαλής & των μαλακών τρίχων του ακροφύσιου είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στη συλλογή σκόνης και σωματιδίων από τις επιφάνειες. Σας επιτρέπει να καθαρίσετε αποτελεσματικά τα περβάζια, τις βιβλιοθήκες, τις κορνίζες, τα φωτιστικά, τις περσίδες, αλλά και τα διακοσμητικά αντικείμενα του σπιτιού σας ή ακόμη και τα μεταξωτά φυτά.

 

Αναλώσιμα – Σακούλες / Φίλτρο Σκόνης / Φίλτρο HEPA

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • EP-BG62
  • Χωρητικότητα 3.5 λίτρα
  • Ισχύς 700 W
  • Στάθμη Θορύβου 61 db(A)
  • Ακτίνα Δράσης 12 m
  • Μήκος Καλωδίου 9 m
  • Συλλογή Σκόνης Σακούλα
  • Μεικτό/Καθαρό Βάρος 9.5/5.9 kg
  • Διαστάσεις (MxΒxY) 460x328x255 mm
  • Επιπλέον Εξαρτήματα 5

Πλεονεκτήματα

Φωτεινή Ένδειξη Αλλαγής Σακούλας

Η μέγιστη απόδοση της ηλεκτρικής σκούπας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κατάσταση της σακούλας σκόνης και γι’ αυτό το λόγο διαθέτει φωτεινή ένδειξη, η οποία σας προειδοποιεί όταν η σακούλα γεμίσει και ως εκ τούτου χρειάζεται αλλαγή, συμβάλλοντας έτσι στην αποδοτικότερη λειτουργία της συσκευής και την εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς έτσι αποφεύγεται η πρόωρη αλλαγή σακούλας.

 
Χωρητικότητα

Η σκούπα διαθέτει σακούλα σκόνης χωρητικότητας 3,5lt και συνδυάζει αρμονικά και επιτυχημένα το ιδανικό μέγεθος στο σώμα της σκούπας με σακούλα μεγάλης χωρητικότητας. Τα 3,5lt σας δίνουν μεγαλύτερη αυτονομία, καθώς οι αλλαγές της σακούλας σκόνης δεν είναι συχνές και οπωσδήποτε εξοικονόμηση χρημάτων καθώς οι αλλαγές στη σακούλα είναι μικρότερης συχνότητας από μια σακούλα μικρότερης χωρητικότητας.

 
Ακτίνα Δράσης

Η καθαριότητα του σπιτιού σας, είναι πλέον πιο εύκολη από ποτέ. Η ακτίνα δράσης του καλωδίου, η οποία φτάνει τα 12m, σας επιτρέπει να φροντίζετε το σπίτι σας άνετα και με μεγάλη ευκολία. Το ιδιαίτερα μακρύ καλώδιο που διαθέτει η σκούπα, σας βοηθά να ολοκληρώσετε την καθαριότητα του σπιτιού σας χωρίς διακοπές, καθώς μειώνονται οι φορές που πρέπει να αποσυνδέσετε την ηλεκτρική σκούπα από τη πρίζα προκειμένου να συνεχίσετε το σκούπισμα!

 
Απόδοση 5+

Η υψηλή απόδοση με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας, οι υψηλές αποδόσεις στον καθαρισμό χαλιών καθώς και σε σκληρά δάπεδα, αλλά και η χαμηλή στάθμη θορύβου εγγυώνται υψηλά επίπεδα καθαρισμού στο χώρο σας.

 
  • Κριτικες
  • 27 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: