Νέο Samsung RT50K6335SL/ES Δίπορτο Ψυγειο Μεγαλύτερη προβολή

Samsung RT50K6335SL/ES Δίπορτο Ψυγειο

RT50K6335SL/ES

Νέο προϊόν

Ψυγείο δίπορτο Samsung RT43K6330SL/ES συνολικής μικτής χωρητικότητας 454 λίτρων με την τεχνολογία Twin Cooling Plus δύο ανεξάρτητα κυκλώματα ψύχουν τη συντήρηση και την κατάψυξη ξεχωριστά, επιταχύνοντας μέγιστη διάρκεια φρεσκάδας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση από 1 έως 5 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 7 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 7 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,40 €.


749,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Ψυγείο δίπορτο Samsung RT50K6335SL/ES συνολικής μικτής χωρητικότητας 516 λίτρων και με την τεχνολογία Twin Cooling Plus δύο ανεξάρτητα κυκλώματα ψύχουν τη συντήρηση και την κατάψυξη ξεχωριστά, επιταχύνοντας μέγιστη διάρκεια φρεσκάδας.Τύπος Ψύξης: Full No Frost
Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β): 178.5 x 79 x 72
Μικτή Χωρητικότητα (lt): 516
Ενεργειακή Κλάση: F
Χρώμα: Inox
Χωρητικότητα σε lt (συντήρηση): 378Smart Convertible:
Με τεχνολογία Smart conevrtion τα ψυγεία Samsung έχουν την δυνατότητα να προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες σου προσφέροντας έως και 5 διαφορετικές χρήσεις/ λειτουργίες. Κανονική Λειτουργία, Εξοικονόμηση Ενέργειας, Λειτουργία Διακοπών, Maximum Συντήρηση & Minimum Συντήρηση.

5 λειτουργίες μετατροπής ανάλογα με τις ανάγκες σου
Παρέχει την απόλυτη ευελιξία αποθήκευσης. Μετάτρψε εύκολα τον καταψύκτη σου σε ψυγείο, για να διατηρήσεις όσα φρέσκα τρόφιμα χρειάζεσαι, ανάλογα με τις εποχές ή σε ειδικές περιστάσεις. Ή επίλεξε την κατάσταση απενεργοποίησης* για να εξοικονομήσεις ενέργεια, ανάλογα με τις ανάγκες σου.


Βέλτιστη υγρασία:
Βέλτιστη υγρασία και ιδανική θερμοκρασία σε κάθε τμήμα χάρη στην τεχνολογία Twin Cooling Plus, τα διαμερίσματα του ψυγείου και του καταψύκτη ψύχονται χωριστά. Οι ανεξάρτητοι εξατμιστές και συστήματα ψύξης εξασφαλίζουν τη βέλτιστη ψύξη και υγρασία, ώστε τα τρόφιμα να παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να μην αναμιγνύονται οι οσμές.

Αποτέλεσμα:
Τέλεια διατήρηση και κορυφαία γεύση των τροφίμων.
Βέλτιστη διατήρηση της υγρασίας του ψυγείου.
Η ψύξη και η κατάψυξη χωρίζονται σε 2 μέρη - Δεν ανακατεύονται οι οσμές.
Ο καλύτερος έλεγχος της θερμοκρασίας βοηθάει στο να κρατάει φρέσκο το φαγητό για περισσότερο χρόνο.

Πλήρη ορατότητα του εσωτερικού:
Ο φωτισμός LED υψηλής απόδοσης είναι ενεργειακά πιο αποδοτικός, σε σύγκριση με το συμβατικό φωτισμό. Τοποθετημένος επάνω και πλευρικά, φωτίζει ιδανικά και ομοιόμορφα κάθε γωνία του ψυγείου, εξασφαλίζοντας καλύτερη ορατότητα.

Παραγωγή πάγου και ψύξη αναψυκτικών:
Παρέχει ταχύτατα ψυχρό αέρα για γρήγορη κατάψυξη ή ψύξη. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ενεργοποιείται η λειτουργία Power Cool ψύχοντας γρήγορα τρόφιμα ή ποτά, ενώ η λειτουργία Power Freeze είναι ιδανική για την κατάψυξη ή τη διατήρηση κατεψυγμένων τροφίμων και την παραγωγή πάγου.

Digital Inverter Compressor:
Το Inverter μοτέρ του ψυγείου μπορεί και προσαρμόζει την ταχύτητα του σε 5 διαφορετικά επίπεδα λειτουργίας, προσφέροντας έτσι χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, αθόρυβη λειτουργία και μεγάλη αξιοπιστία. Ο Digital Inverter συμπιεστής χρησιμοποιεί τον έλεγχο μεταβαλλόμενης ταχύτητας, που ενισχύει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του μοτέρ με τέλεια απόδοση. Λόγω της τεχνολογίας του, ο συμπιεστής δεν είναι επιρρεπής στο τράνταγμα της πόρτας. Επομένως, δε δημιουργεί αφύσικους κραδασμούς και θόρυβο.

Μεγιστοποίησε τον αποθηκευτικό σου χώρο:
Μέχρι τώρα, όταν ήθελες να πάρεις ένα γιαούρτι από το πίσω μέρος του ψυγείου, έπρεπε να αποφεύγεις προσεκτικά κάθε άλλο τρόφιμο που μεσολαβούσε, όπως μια μεγάλη τούρτα ή ένα βάζο με μαρμελάδα. Μία λάθος κίνηση ήταν αρκετή για να κάνεις κάποια ζημιά, όπως να σπάσεις το βάζο. Το ράφι Easy Slide στηρίζεται επάνω σε συρόμενους γάντζους και εκτείνεται εύκολα ώστε να οργανώνεις αποτελεσματικά τα τρόφιμα και να τα φτάνεις χωρίς καθόλου κόπο ή άγχος. Έτσι, θα μπορείς να βλέπεις με άνεση τα τρόφιμα που έχεις τοποθετήσει στο πίσω μέρος του ψυγείου.

Δουλεύει αθόρυβα καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια:
Χάρη στην τεχνολογία Digital Inverter, οι στροφές του συμπιεστή ρυθμίζονται αυτόματα, ανάλογα με τις απαιτήσεις ψύξης σε 7 επίπεδα. Χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια, ελαχιστοποιεί το θόρυβο και μειώνει τη φθορά, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.


  • Κριτικες
  • Αξεσουάρ

    Αξεσουάρ προιόντος
     

    30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: