Samsung WW11BB904DGHS6 11kg Ecobubble ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ

WW11BB904DGHS6

Νέο προϊόν

Απολαύστε αποτελεσματική πλύση με το AI Ecobubble™. Δημιουργεί φυσαλίδες που αφαιρούν έως και 24% περισσότερους λεκέδες ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


969,26 € με ΦΠΑ

-10%

1 076,96 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Έξυπνο πλύσιμο

 

Βασικά χαρακτηριστικά

AI Ecobubble™

Καθαρά ρούχα με AI Ecobubble™*.

*Το AI Ecobubble ενεργοποιείται μόνο όταν επιλέγονται συγκεκριμένα προγράμματα, όπως το πρόγραμμα Βαμβακερών, Συνθετικών και AI Wash με φορτίο μικρότερο από 2 κιλά.

BESPOKE design με SpaceMax™

Πλύνετε μεγάλα φορτία ρούχων χάρη στην πολύ μεγάλη χωρητικότητα 11 κιλών, στο τυπικό βάθος των 600mm του λιτού BESPOKE σχεδιασμού.

QuickDrive™

Σύντομος χρόνος πλύσης.

Έξυπνο, απαλό πλύσιμο

AI Ecobubble™

Απολαύστε αποτελεσματική πλύση με το AI Ecobubble™*. Δημιουργεί φυσαλίδες που αφαιρούν έως και 24%** περισσότερους λεκέδες ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας έως και 70%** και εξασφαλίζοντας έως και 45,5% μεγαλύτερη φροντίδα των υφασμάτων***. Ανιχνεύει επίσης τον τύπο του υφάσματος και προσαρμόζει την ποσότητα των φυσαλίδων, τον χρόνο πλύσης, τη θερμοκρασία και την ταχύτητα στυψίματος.

 

* Το AI Ecobubble ενεργοποιείται μόνο όταν επιλέγονται συγκεκριμένα προγράμματα, όπως το πρόγραμμα Βαμβακερών, Συνθετικών και AI Wash με φορτίο μικρότερο από 2 κιλά.** Εσωτερική δοκιμή σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60456-2010 στο πλυντήριο Samsung / Φορτίο πλύσης 4kg / λειτουργία Super Eco Wash κρύο (WF80F5E5U4W) σε σύγκριση με το Samsung πλυντήριο και το πρόγραμμα Βαμβακερών 40°C χωρίς EcoBubble (WF0702WKU). Τα μεμονωμένα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.*** Βάσει της έκθεσης Εργαστηριακής Δοκιμής Απόδοσης από την Springboard Engineering σε λωρίδες EMPA, συγκρίνοντας ένα κανονικό απορρυπαντικό με την τεχνολογία φυσαλίδων χωρίς μηχανική δράση, δοκιμασμένα σε πολυεστερικό ύφασμα. Τα μεμονωμένα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.

 

Κομψό με μεγάλη χωρητικότητα ρούχων

Σχεδιασμός BESPOKE με SpaceMax™

Πλύνετε μεγάλα φορτία ρούχων χάρη στην πολύ μεγάλη χωρητικότητα 11 κιλών, στο τυπικό βάθος των 600mm με απλή και επίπεδη σχεδίαση BESPOKE. Ταιριάζει αρμονικά με τον εσωτερικό σας χώρο. Με τον εσωτερικό σχεδιασμό της τεχνολογίας SpaceMax™, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον μεγάλο χώρο του κάδου για να πλένετε και τα παπλώματα.

 

Κομψό με μεγάλη χωρητικότητα ρούχων

Σχεδιασμός BESPOKE με SpaceMax™

Πλύνετε μεγάλα φορτία ρούχων χάρη στην πολύ μεγάλη χωρητικότητα 11 κιλών, στο τυπικό βάθος των 600mm με απλή και επίπεδη σχεδίαση BESPOKE. Ταιριάζει αρμονικά με τον εσωτερικό σας χώρο. Με τον εσωτερικό σχεδιασμό της τεχνολογίας SpaceMax™, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον μεγάλο χώρο του κάδου για να πλένετε και τα παπλώματα.

 
 
 

Μισός χρόνος πλύσης

QuickDrive™

Όταν ενεργοποιείται, το QuickDrive™ μειώνει τον χρόνο πλύσης έως και 50%*. Η τεχνολογία Q-Bubble™ συνδυάζει δυναμική περιστροφή τυμπάνου με πρόσθετες λήψεις νερού για να δημιουργήσει άφθονες και ισχυρές φυσαλίδες.


The powerful water is sprayed, bubbles are formed, and clothes are washed. The “50%" time saving” text appears on the top of the washing machine.

* Με βάση τις εσωτερικές δοκιμές (σύμφωνα με το IEC 60456-2010) του προγράμματος Βαμβακερά WW9000B με επιλογή QuickDrive σε σύγκριση με το πρόγραμμα Βαμβακερά χωρίς επιλογή QuickDrive. Αποτέλεσμα: Ο χρόνος πλύσης μειώνεται έως και 50%. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις πραγματικές συνθήκες χρήσης.

 

Έξυπνο πλύσιμο

Έλεγχος AI (Τεχνητή Νοημοσύνη)

Πλύνετε εύκολα και αποτελεσματικά τα ρούχα σας με τον Έλεγχο AI (Τεχνητή Νοημοσύνη). Το πλύσιμο προσαρμόζεται στις ανάγκες σας, απομνημονεύοντας τις συνήθειές σας, προτείνοντάς σας κύκλους* και εμφανίζοντάς σας έγκαιρα τις πληροφορίες. Η εφαρμογή SmartThings** παρέχει συμβουλές για κύκλους, προγραμματισμό και αντιμετώπιση προβλημάτων. Έτσι επιλέγει την κατάλληλη σειρά στεγνώματος για έναν κύκλο πλύσης***.

 
 

Έξυπνο πλύσιμο

Έλεγχος AI (Τεχνητή Νοημοσύνη)

Πλύνετε εύκολα και αποτελεσματικά τα ρούχα σας με τον Έλεγχο AI (Τεχνητή Νοημοσύνη). Το πλύσιμο προσαρμόζεται στις ανάγκες σας, απομνημονεύοντας τις συνήθειές σας, προτείνοντάς σας κύκλους* και εμφανίζοντάς σας έγκαιρα τις πληροφορίες. Η εφαρμογή SmartThings** παρέχει συμβουλές για κύκλους, προγραμματισμό και αντιμετώπιση προβλημάτων. Έτσι επιλέγει την κατάλληλη σειρά στεγνώματος για έναν κύκλο πλύσης***.

 
 
 
  • * Τα μηνύματα με τις προτάσεις για τους κύκλους εμφανίζονται σε εφαρμογή για smartphones.** Διατίθεται για συσκευές Android και iOS. Απαιτείται σύνδεση Wi-Fi και λογαριασμός Samsung.*** Το Auto Cycle Link είναι διαθέσιμο μόνο όταν το πλυντήριο και το στεγνωτήριο διαθέτουν σύνδεση σε Wi-Fi και Έλεγχο AI.
 

Πλύση σε 39 λεπτά

Super Speed

Μειώστε τον χρόνο που διαθέτετε καθημερινά για να βάλετε πλυντήριο και δείτε τα ρούχα σας πραγματικά καθαρά. Απλώς χρησιμοποιήστε το γρήγορο πρόγραμμα Super Speed για να πλύνετε τα ρούχα σας σε μόλις 39 λεπτά *. Η τεχνολογία QuickDrive™ κινεί τα ρούχα δυναμικά, ενώ η τεχνολογία Ecobubble™ εξασφαλίζει ισχυρό καθαρισμό. Ο χρόνος ξεβγάλματος μειώνεται με το Speed Spray που επιταχύνει την ταχύτητα περιστροφής.

 
* Βάσει της χρήσης με τον κύκλο Super Speed στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις με φορτίο 5kg.
 

Απολύμανση ρούχων

Πρόγραμμα Ατμού Hygiene Steam

Χαρίστε στα ρούχα σας έναν βαθύ και υγιεινό καθαρισμό μέσω ατμού. Ο κύκλος Hygiene Steam απελευθερώνει ατμό από το κάτω μέρος του κάδου. Αφαιρεί τους επίμονους λεκέδες και το 99,99% ορισμένων βακτηρίων* και των ανενεργών αλλεργιογόνων που προέρχονται από ακάρεα σκόνης του σπιτιού**. Το πρόγραμμα Hygiene Steam μειώνει την έκθεση σε ακάρεα οικιακής σκόνης, γάτα, σκύλο, γύρη και μύκητες***.

 
* Με βάση την έκθεση δοκιμών Intertek για τον κύκλο ατμού Hygiene Steam. Αφαιρεί το 99,99% των βακτηρίων Staphylococcus aureus και Escherichia coli. Τα μεμονωμένα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.** Με βάση την έκθεση δοκιμών Intertek για τον κύκλο ατμού Hygiene Steam.*** Με βάση την έκθεση δοκιμών του British Allergy Foundation (BAF) για τον κύκλο Hygiene Steam, ο οργανισμός Allergy UK θεωρεί ότι το συγκεκριμένο προϊόν, όταν χρησιμοποιείται σωστά, μειώνει την έκθεση σε ακάρεα οικιακής σκόνης, γάτα, σκύλο, γύρη και μύκητες.
 

Ανθεκτικό και αποτελεσματικό

Τεχνολογία Digital Inverter

Η Τεχνολογία Digital Inverter χρησιμοποιεί ισχυρούς μαγνήτες για ήσυχη* και δυνατή απόδοση, αλλά καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από έναν κινητήρα γενικής χρήσης. Παρέχει μεγάλη ανθεκτικότητα** και εγγύηση 20 ετών για τον κινητήρα με τεχνολογία inverter***.

 
* Γενικά, το επίπεδο μείωσης θορύβου είναι 5dBA και 3dBA για τον κύκλο πλύσης και περιστροφής αντίστοιχα. Τα δεδομένα βασίζονται στη σήμανση ERP (Προϊόντα Σχετικά με Ενέργεια), σύγκριση του Samsung μοντέλου F500 8kg 1400rpm WF80F5E5P4W με κινητήρα Digital Inverter Motor σε σύγκριση με το Samsung μοντέλο Vistula 8kg 1400rpm WF1804WPC με κινητήρα γενικής χρήσης (Universal Motor).** Έλαβε πιστοποίηση ανθεκτικότητας 23 ετών από την Ένωση Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής & Πληροφορικής της Γερμανίας (Verband Deutscher Elektrotechniker, VDE). Η πραγματική διάρκεια ζωής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης.*** Ισχύει από τον Μάιο του 2022. Η εγγύηση 20 ετών ισχύει μόνο για τον κινητήρα με τεχνολογία inverter.
 

Κομψή εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστη

Γυάλινη πόρτα με προστατευτικό Tempered Glass

Το πλυντήριο ρούχων σας θα δείχνει όμορφο για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμα κι αν ανοίγετε ή αγγίζετε συχνά τη γυάλινη πόρτα του. Το ισχυρό και ανθεκτικό γυαλί ασφαλείας είναι λιγότερο πιθανό να σπάσει ή να χαραχτεί σε σύγκριση με μια πλαστική πόρτα. Επιπλέον, προσδίδει κομψή εμφάνιση στο πλυντήριό σας και σας επιτρέπει εύκολα να βλέπετε στο εσωτερικό του.

 
 

Το πλύσιμο γίνεται προσωπική υπόθεση

SmartThings Home Life

Απολαύστε εξατομικευμένο, αποτελεσματικό και εύκολο πλύσιμο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SmartThings*. Η υπηρεσία «Clothing Care» αναλύει τις συνήθειές σας σχετικά με το πλύσιμο των ρούχων** και παρέχει προσαρμοσμένες προτάσεις*** και συμβουλές για κύκλους. Η υπηρεσία «Energy» σας βοηθάει να διαχειρίζεστε ολιστικά την κατανάλωση ενέργειας. Η υπηρεσία «Home Care» διατηρεί το πλυντήριο στη βέλτιστη κατάσταση.


The SmartThings app helps Tailored care, Efficient energy use, Smart maintenance. Clothing Care displays AI recommendations for effortless laundry, Energy notifies best rates based on personal usage for powerful saving, Home Care helps easy upkeep the washing machine maintenance.

* Διατίθεται για συσκευές Android και iOS. Απαιτείται σύνδεση Wi-Fi και λογαριασμός Samsung.** Αποθηκεύει τα δεδομένα χρήστη, τις προτιμήσεις και τα πρότυπα χρήσης για να προτείνει τις πιο χρήσιμες επιλογές.*** Ο χρήστης θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τυχόν συνέπειες που μπορεί να προκύψουν, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά οποιασδήποτε ζημίας ή βλάβης που προκλήθηκε από εσφαλμένες πληροφορίες που παρείχε ο χρήστης.

Πρόγραμμα Drum Clean +

Διατηρεί την πόρτα και το εσωτερικό του πλυντηρίου σας καθαρά. Το πρόγραμμα Drum Clean + αφαιρεί τη βρωμιά και έως και το 99,9% των βακτηρίων Pseudomonas Aeruginosa που προκαλούν οσμές* από τον κάδο, χωρίς τη χρήση απορρυπαντικού. Ένας ισχυρός πίδακας νερού και η γρήγορη περιστροφή αφαιρούν επίσης τη βρωμιά γύρω από το λάστιχο της πόρτας. Και σας ενημερώνει όταν χρειάζεται καθαρισμό**.

* Αφαιρεί έως και το 99,9% των βακτηρίων (Pseudomonas Aeruginosa) από το εσωτερικό του πλυντηρίου και τη βρωμιά από το λάστιχο της πόρτας. Βάσει των δοκιμών της Intertek για τον κύκλο Drum Clean.** Σας ειδοποιεί μετά από 40 κύκλους.

Bubble Soak

Δείτε τα ρούχα σας χωρίς κανένα λεκέ ακόμα και αν είναι πολύ βρώμικα. Η λειτουργία «Bubble Soak» βοηθά στην απομάκρυνση πολλών ειδών από επίμονους λεκέδες όπως αίμα, τσάι, κρασί, μακιγιάζ και γρασίδι. Τα ρούχα μουλιάζουν πλήρως σε ενεργές φυσαλίδες, έτσι ώστε η βρωμιά και οι λεκέδες να μαλακώνουν και να μπορούν να απομακρυνθούν πολύ πιο αποτελεσματικά*.

* Εσωτερική δοκιμή σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60456 5η έκδοση / Φορτίο πλύσης 8kg / Bubble Soak Wash σε σύγκριση με το πρόγραμμα Βαμβακερών 40/60°C, Συνθετικών 60°C και Τζιν 40°C χωρίς Bubble Soak.

Πώς να μετρήσετε

 
  •  

     

Προδιαγραφές

  • Χωρητικότητα πλύσης 11.0 kg
  • Eco Bubble Ναι
  • Διαστάσεις/ Βάρος 600 x 850 x 600 mm
  • Βάρος (καθαρό) 73 kg
 

Λεπτομέρειες προδιαγραφών

Χωρητικότητα πλύσης

  • Χωρητικότητα πλύσης (kg) 11.0 kg

Σχεδιασμός

  • Χρώμα συσκευής Λευκό
  • Πόρτα Πόρτα από γυαλί ασφαλείας
  • Οθόνη AI Control

Απόδοση

  • Κλάση Ενεργειακής Απόδοσης A
  • Energy Consumption (100 cycles) 53 kWh
  • Κατανάλωση νερού (ανά κύκλο πλύσης) 54 L
  • Duration of the Eco 40-60 (H:MM) 4:00
  • Αποδοτικότητα στυψίματος B
  • Noise Emission Class A
  • Επίπεδο θορύβου (στύψιμο) 72 dB

Χαρακτηριστικά

  • Έλεγχος ΑΙ (Τεχνητής νοημοσύνης) Ναι
  • AI EcoBubble Ναι
  • QuickDrive Ναι
  • Αφαίρεση επίμονων λεκέδων (Bubble Soak) Ναι
  • Eco Bubble Ναι
  • Κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά Ναι
  • Καθυστέρηση λήξης Ναι
  • Καθαρισμός κάδου+ Ναι
  • Τύπος κάδου Swirl
  • Εντατικό Ναι
  • Ρύθμιση γλώσσας Ναι
  • Κινητήρας Τεχνολογίας Digital Inverter
  • Καταχώρηση αγαπημένων προγραμμάτων Ναι
  • Πρόπλυση Ναι
  • Γρήγορο πλύσιμο Ναι
  • Smart Things Ναι
  • Ταχύτητα στυψίματος 1400 rpm
  • Συρτάρι StayClean Ναι
  • Ατμός Ναι
  • Super Speed Ναι

Προγράμματα

  • Eco 40-60 Ναι
  • Super Speed Ναι
  • 15' Γρήγορη πλύση Ναι
  • Ρούχα δραστηριοτήτων Ναι
  • Πρόγραμμα για μωρουδιακά Ναι
  • Κλινοσκεπάσματα Ναι
  • Ημέρα με συννεφιά Ναι
  • Βαμβακερά Ναι
  • Χρωματιστά Ναι
  • Ευαίσθητα Ναι
  • Τζιν Ναι
  • Αποστράγγιση/Στύψιμο Ναι
  • Καθαρισμός κάδου+ Ναι
  • Υγιεινή με ατμό Ναι
  • Έντονο κρύο Ναι
  • Αδιάβροχα Ναι
  • Ξέβγαλμα + Στύψιμο Ναι
  • Πουκάμισα Ναι
  • Αθόρυβη πλύση Ναι
  • Συνθετικά Ναι
  • Πετσέτες Ναι
  • Μάλλινα Ναι

Διαστάσεις/ Βάρος

  • Καθαρές διαστάσεις (ΠxΥxΒ)* 600 x 850 x 600 mm
  • Βάρος (καθαρό) 73 kg
  • Μικτές διαστάσεις (ΠxΥxΒ) 670 x 890 x 688 mm
  • Βάρος (μικτό) 75 kg
  • Συνολικό βάθος (με την πόρτα) 630 mm

Smart

  • Ενσωματωμένο WiFi Ναι

Συνδεσιμότητα εφαρμογών

  • Υποστηρίζει την εφαρμογή SmartThings Ναι
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: