Hoover HHP50CA011 H-Purifier 500 Καθαριστής Αέρα 42W για Χώρους 110m2

HHP50CA011

Νέο προϊόν

Το H-PURIFIER 500 είναι ο καθαριστής αέρα Hoover που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει μια ανώτερη και έξυπνη εμπειρία καθαρισμού αέρα: μια μοναδική λύση κατά των ρύπων και των εποχιακών αλλεργιών

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 4 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 4 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,80 €.


419,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Ικανότητα Καθαρισμού Αέρα CADR - (m3 / h):330
Στρώσεις Φίλτρων3
Εξαιρετικά λεπτή αφαίρεση σωματιδίων99,97
Απενεργοποίηση ΓύρηςΝαι
 
 
 

H-PURIFIER 500

Περιγραφή * Το H-PURIFIER 500 είναι ο καθαριστής αέρα Hoover που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει μια ανώτερη και έξυπνη εμπειρία καθαρισμού αέρα: μια μοναδική λύση κατά των ρύπων και των εποχιακών αλλεργιών που εγγυάται ένα ασφαλέστερο και πιο υγιές οικιακό περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Με CADR * (m3 / h) 330 θα μπορεί να καθαρίσει τον αέρα ενός δωματίου 20 τετραγωνικών μέτρων σε μόλις 9 λεπτά. Το H-PURIFIER 500 κάνει κάτι περισσότερο από απλό καθαρισμό: είναι εξοπλισμένο με διαχύτη, για να διαδίδει ευχάριστα αρώματα και προβιοτικά, που βοηθούν στην υγιεινή των επιφανειών για να κάνουν το σπίτι σας απαλλαγμένο από βακτήρια.
* Μετρήθηκε σύμφωνα με GB / T 18801-2015. Το CADR (Clean Air Delivery Rate) είναι το διεθνές πρότυπο για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των καθαριστών αέρα και μετρά τον όγκο του αέρα που έχει υποστεί επεξεργασία σε 1 ώρα (m3 / h)

 

ΡΟΗ ΑΕΡΑ 360°

Χάρη στο σύστημα ροής αέρα 360 °, το H-PURIFIER 500 επιτρέπει στον καθαρό αέρα να εξαπλώνεται σε κάθε κατεύθυνση, ακόμη και σε μεγάλους χώρους. Μόλις συλλεχθούν αλλεργιογόνα και ρύποι, ο φιλτραρισμένος αέρας απλώνεται πρώτα προς την οροφή και στη συνέχεια σε όλο το δωμάτιο για να φτάσει σε κάθε σημείο με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΝΟΥ

Ρυθμίστε τη Λειτουργία ύπνου για να ξεκινήσετε την αθόρυβη λειτουργία καθαρού αέρα έως και 8 φορές τη νύχτα: ποτέ δεν θα ενοχληθείτε ενώ κοιμάστε και θα αναπνέετε πάντα καθαρό αέρα τόσο την ημέρα όσο και νύχτα.

 

ΔΙΑΧΥΤΗΣ

Το H-PURIFIER 500 κάνει κάτι περισσότερο από τον καθαρισμό. Είναι εξοπλισμένο με τον διαχύτη για την εξάπλωση αρωμάτων (H-ESSENCE) ή προβιοτικών (H-BIOTICS) στον αέρα, που βοηθούν στην υγιεινή των επιφανειών για να κάνουν το σπίτι σας εντελώς απαλλαγμένο από βακτήρια. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να ελέγξετε αυτήν τη λειτουργία μέσω της οθόνης του προϊόντος ή μέσω της εφαρμογής HOn

 

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Επιλέξτε το Πρόγραμμα αυτόματης λειτουργίας και αφήστε το H-PURIFIER 500 να λειτουργεί αυτόνομα: θα ρυθμίσει την ταχύτητα του ανεμιστήρα, βασιζόμενος στον ανιχνευμένο ποιοτικό αέρα. Όταν ο δακτύλιος ποιότητας αέρα παραμείνει στην πράσινη λειτουργία για περισσότερα από 30 λεπτά, το H-PURIFER 500 θα ρυθμιστεί αυτόματα σε κατάσταση αναμονής: ο ανεμιστήρας θα σβήσει και οι αισθητήρες θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την ποιότητα του αέρα, ενεργοποιώντας ξανά τον ανεμιστήρα σε περίπτωση ανίχνευσης ρύπων.

 

ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΓΥΡΗΣ

Το φίλτρο HEPA 13 διαθέτει μια μοναδική και δοκιμασμένη διαχείριση για την παρεμπόδιση της γύρης μόλις συλληφθεί από το φίλτρο και την απενεργοποίησή τους, διασφαλίζοντας υψηλή προστασία για τους πάσχοντες από αλλεργίες και επιτρέποντάς τους να διαχειριστούν το φίλτρο με απόλυτη ασφάλεια.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΥΡΗΣ & ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΛΕΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Μόλις το H-PURIFIER 500 συνδεθεί επιτυχώς στην εφαρμογή hOn, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ αλλεργικού χρήστη, επιλέγοντας τις γύρες στις οποίες είστε αλλεργικοί. Η εφαρμογή hOn θα παρακολουθεί την παρουσία εξωτερικής γύρης και θα το κοινοποιεί στο προϊόν. Η λειτουργία αλλεργίας γύρης θα ξεκινήσει αυτόματα και το προϊόν θα λειτουργήσει προκειμένου να μειωθεί το επίπεδο γύρης και να αποφευχθούν αλλεργικά συμπτώματα.

 

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ

Το σύστημα πολλαπλών αισθητήρων του H-PURIFIER 700 είναι ένα σύνολο ευφυών αισθητήρων που ελέγχουν προσεκτικά την ποιότητα του αέρα εσωτερικού χώρου σε πραγματικό χρόνο, παρακολουθούν τους ρύπους (PM 10 και PM 2.5), τα αέρια (VOC), τη θερμοκρασία και την υγρασία. Η ακραία ακρίβειά του εγγυάται υψηλή απόδοση και αποφεύγει τις εργασίες συντήρησης.

 

ΕΥΚΟΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ

Μπορείτε πάντα να ελέγχετε το επίπεδο των PM 10, PM 2.5 και Gas (VOC) του αέρα του σπιτιού σας, με ένα πάτημα στην οθόνη του H-PURIFIER 500 ή μέσω της εφαρμογής HOn. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία και το επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο, καθώς και την κατάσταση συντήρησης του φίλτρου.

 

ΜΕΓΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Ρυθμίστε τη λειτουργία Max και αφήστε τον καθαριστή σας να λειτουργεί με πλήρη ισχύ. Είναι ιδανικό για ανοιχτούς χώρους, για την απομάκρυνση του καπνού τσιγάρων ή των οσμών της κουζίνας.

 

ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ H-BIOTICS

Το H-BIOTICS είναι ένα φυσικό μείγμα από προβιοτικά που μπορεί να διαχυθεί στον αέρα για την υγιεινή αντικειμένων και επιφανειών, αναστέλλοντας τον πολλαπλασιασμό επιβλαβών μικροοργανισμών όπως τα μικρόβια και τα βακτήρια. Τα προβιοτικά είναι κατασκευασμένα από «καλά» βακτήρια που, όταν εγκατασταθούν σε επιφάνειες και αντικείμενα δωματίου, μπορούν να σκοτώσουν τα κακά εξασφαλίζοντας ένα υγιεινό δωμάτιο. Το H-Biotics μπορεί να εξαπλωθεί ενεργοποιώντας τον συγκεκριμένο και αποκλειστικό κύκλο χρήσης μέσω της λειτουργίας Diffuser στην οθόνη καθαρισμού ή μέσω της εφαρμογής hOn.

 

LED ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ

Χάρη στον δακτύλιο LED ποιότητας αέρα μπορείτε πάντα να ελέγχετε την κατάσταση του αέρα στο σπίτι σας με μία μόνο ματιά. Τα 4 διαφορετικά χρώματα των φώτων θα αποκαλύψουν την κατάσταση ποιότητας αέρα: πράσινο για καλή ποιότητα αέρα, κίτρινο για μέτρια ποιότητα αέρα, πορτοκαλί για σχεδόν κακή ποιότητα αέρα και κόκκινο για κακή ποιότητα.

 

3 ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

Το H-TRIFILTER είναι το αποκλειστικό σύστημα φιλτραρίσματος Hoover, που χαρακτηρίζεται από τη συνδυασμένη δράση 3 διαφορετικών στρωμάτων, με συγκεκριμένη λειτουργία για κάθε στρώμα, για να σας παρέχει πάντα προστασία από όλους τους εσωτερικούς ρύπους έως και 0,1 microns. Το εξωτερικό στρώμα λειτουργεί ως πρωτεύον φίλτρο, παρεμποδίζοντας τα μεγαλύτερα σωματίδια όπως τρίχες ανθρώπου ή κατοικίδιου ζώου και σκόνη. Το φίλτρο HEPA (H13) παγιδεύει αόρατα μικροσωματίδια όπως PM 10 και PM2.5, αφαιρώντας το 99,97% των αλλεργιογόνων έως και 0,3 micron, όπως γύρη, ακάρεα σκόνης και βακτήρια. Το φίλτρο ενεργού άνθρακα απορροφά αέριους ρύπους (VOC, NO2), αναθυμιάσεις, καπνό τσιγάρου, οσμές.

 

ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ H-ESSENCE

Το H-ESSENCE είναι η συλλογή αιθέριων ελαίων, που δημιουργήθηκε από την Hoover για το H-PURIFIER 500. Μια ολόκληρη σειρά από υπέροχα αρώματα, για να σας αφήσει να απολαύσετε τον αέρα του σπιτιού σας ενώ καθαρίζει. Επιλέξτε το αγαπημένο σας: μπορείτε να ορίσετε την ένταση που προτιμάτε ή να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας κύκλο μέσω της εφαρμογής HOn.

 

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ CO ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Το H-PURIFIER 500 είναι εξοπλισμένο με έναν ειδικό αισθητήρα, που είναι χρήσιμος για τη συνεχή παρακολούθηση της παρουσίας του Μονοξειδίου του Άνθρακα. Όταν το επίπεδο του CO στον αέρα καθίσταται δυνητικά επιβλαβές, ο αισθητήρας CO σας ειδοποιεί ή άλλα άτομα που είχατε επιλέξει προηγουμένως, μέσω ενός ακουστικού σήματος και μέσω της εφαρμογής HOn, προκειμένου να διασφαλίσετε τη μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας.

 

Εμπειρία hOn

Βελτιώστε την εμπειρία καθαρισμού αέρα με την εφαρμογή hOn. Θα αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν κόσμο χρήσιμων λειτουργιών: τηλεχειριστήριο λειτουργιών και ρυθμίσεων καθαρισμού, προγράμματα ενεργοποίησης και προγραμματισμού διαχύτη. Επιπλέον, η εφαρμογή hOn επιτρέπει τη συλλογή εσωτερικών και εξωτερικών δεδομένων αέρα, παρέχοντας πληροφορίες παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο για εσωτερική και εξωτερική ρύπανση, υγρασία και θερμοκρασία, παρέχοντας επίσης στατιστικά στοιχεία και προβλέψεις.

 

 

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ονομασία προϊόντος / Εμπορικός κωδικόςHHP50CA011
Κωδικός προϊόντος38290207
EAN Code8059019015651
Giastech ΧρώμαΛευκό
Δοκιμάστηκε απόBritish Allergy Foundation
Wi-FiΝαι

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΣυνδεσιμότηταΠροηγμένος τηλεχειρισμός και έξυπνο περιεχόμενο (Wi-Fi + BLE)
ΙοΤ ΕφαρμογήhOn
PM 10Nαί
PM 2,5Nαί
Αισθητήρας CO - ΕιδοποίησηΝαι
Led ένδειξη Ποιότητας ΑέραΝαι
Ένδειξη Συντήρησης ΦίλτρουΝαι
Λαβές ΜεταφοράςΝαι
Αφαιρούμενο καλώδιο ρεύματοςΝαι
Αισθητήρας Θερμοκρασίας και ΥγρασίαςΝαι
Ένδειξη αλλαγής ΦίλτρουΝαι
Οθόνη Ποιότητας αέρα σε Πραγματικό ΧρόνοNαί

 

FILTER'S CHARACTERISTICS
Στρώσεις Φίλτρων3
Πλενόμενο Εξωτερικό ΦίλτροΝαι
Φίλτρο Hepa H13Ναι
Απενεργοποίηση ΓύρηςΝαι
Φίλτρο Ενεργού ΆνθρακαΝαι

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
Αυτόματη ΛειτουργίαΝαι
Λειτουργία MaxΝαι
Διαχύτης αρώματοςNαί
Ρυθμίσεις Προφίλ ΓύρηςΝαι
Λειτουργία Αλλεργία ΓύρηςΝαι
AlexaNαί
Διαχείριση μέσω φωνής : Google HomeNαί
Λειτουργία ΎπνουΝαι

 

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Κατάλληλο για χώρους έως110
VOCNαί
Ικανότητα Καθαρισμού Αέρα CADR - (m3 / h):330
Εξαιρετικά λεπτή αφαίρεση σωματιδίων99,97

 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ύψος συσκευής (mm)575
Καθαρό βάρος (kg)6,9
Βάθος προϊόντος317
Μικτό βάρος (kg)9,6
Πλάτος προϊόντος (mm)280
  • Κριτικες
  • 18 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: