LIEBHERR SIGN 3576 Premium Καταψύκτης

SIGN 3576 Premium

Νέο προϊόν

9 συρτάρια (5TelRails) IceMaker TouchMagicEyeControl SoftSystem LED φωτισμός

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση έως 15 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 22 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 22 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 4,40 €.


2 200,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

NoFrost

NoFrost

Για την ασφαλή μακροχρόνια φρεσκάδα, οι συσκευές NoFrost της Liebherr προσφέρουν ισχύ ψύξης επαγγελματικής ποιότητας. Τα καταψυχόμενα προϊόντα παγώνουν με ανακυκλοφορία ψυχρού αέρα και η υγρασία του αέρα αποβάλλεται. Έτσι ο χώρος της κατάψυξης παραμένει μόνιμα χωρίς πάγο και τα τρόφιμα δεν καλύπτονται με πάγο. Χάρη στην τεχνολογία NoFrost, η απόψυξη ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Απόσβεση κλεισίματος SoftSystem

Απόσβεση κλεισίματος SoftSystem

Η απόσβεση κλεισίματος SoftSystem είναι άνετη και αξιόπιστη στην καθημερινή χρήση. Κατά το κλείσιμο της πόρτας, το SoftSystem που ενσωματώνεται στην πόρτα, αμβλύνει την κίνηση κατά το κλείσιμό της, ενώ σε πλήρη φόρτωση του εσωτερικού της πόρτας εξασφαλίζει επίσης ένα ιδιαίτερα ομαλό κλείσιμο. Στις εντοιχιζόμενες συσκευές, η πόρτα κλείνει αυτόματα από μια γωνία ανοίγματος περ. 30°.

Ηλεκτρονική οθόνη αφής

Ηλεκτρονική οθόνη αφής

Το καινοτόμο ηλεκτρονικό σύστημα αφής με οθόνη LCD εξασφαλίζει τη σταθερή τήρηση των επιλεγμένων θερμοκρασιών στις ξεχωριστές θήκες κρασιού. Η ψηφιακή ένδειξη θερμοκρασίας σάς ενημερώνει με ακρίβεια για τις ρυθμισμένες τιμές. Με ένα απαλό άγγιγμα της οθόνης αφής, μπορούν να ρυθμιστούν όλες οι λειτουργίες εύκολα και πολύ άνετα. Ο συναγερμός πόρτας και θερμοκρασίας σάς ειδοποιεί για τυχόν μη κανονικές καταστάσεις, όπως π.χ. αν η πόρτα μείνει ανοιχτή. Η παιδική ασφάλεια προστατεύει από τον ακούσιο χειρισμό του πίνακα ελέγχου.

FrostSafe

FrostSafe

Στο σύστημα FrostSafe, τα πολύ ψηλά και αφαιρούμενα συρτάρια κλείνουν περιμετρικά. Έτσι η ψύξη δεν διαφεύγει τόσο γρήγορα με το άνοιγμα της συσκευής. Η διαφανής πρόσοψη των θηκών διασφαλίζει τη βέλτιστη επισκόπηση των κατεψυγμένων προϊόντων.

Ρυθμιζόμενα στο ύψος πόδια

Ρυθμιζόμενα στο ύψος πόδια

Με τα ρυθμιζόμενα σε ύψος πόδια μπροστά, οι συσκευές Liebherr μπορούν να ευθυγραμμιστούν ιδανικά. Έτσι διασφαλίζεται η λειτουργικότητα και η εμφάνιση των συσκευών.

IceMaker με μόνιμη παροχή νερού

IceMaker με μόνιμη παροχή νερού

Μέσω της τεχνολογίας IceMaker με μόνιμη παροχή νερού, έχετε ανά πάσα στιγμή έτοιμα παγάκια άριστης ποιότητας. Είτε πρόκειται για ένα χαλαρό ποτό είτε για ένα μεγάλο πάρτι, στις δύο συρταρωτές θήκες υπάρχει επαρκές απόθεμα από παγάκια για κάθε περίσταση. Το απενεργοποιούμενο IceMaker φροντίζει πλήρως αυτόματα για την επαρκή αναπλήρωση.

Ετήσια κατανάλωση ενέργειας / 24 ώρες:

298 / 0,816 kWh

Συνολικός όγκος ¹:

216 l

Επίπεδο θορύβου / κλάση θορύβου:

37 dB(A) / C

Ζώνη κλίματος:

SN-T (+10 °C έως +43 °C)

Διαστάσεις εντοιχισμού σε cm (Υ / Π / Β):

177,2 – 178,8 / 56 – 57 / ελαχ. 55,0


Χειριστήριο

 • MagicEye πίσω από την πόρτα, αφής
 • Ψηφιακή ένδειξη θερμοκρασίας
 • Aυτόματο SuperFrost, ποσοτικά ελεγχόμενος
 • FrostControl

· Προειδοποιητικό σήμα σε περίπτωση βλάβης: οπτικό και ακουστικό

 • Συναγερμός πόρτας: ακουστικός

Κατάψυξη 4

 • 9 συρτάρια, εκ των οποίων 5 πάνω σε τηλεσκοπικές ράγες, VarioSpace
 • IceMaker για μόνιμη παροχή νερού 3/4"

· Μέγιστη χωρητικότητα σε παγάκια: 1,5 kg

 • Φωτισμός LED
 • Χρόνος διατήρησης σε βλάβη: 9 h
 • Δυνατότητα κατάψυξης εντός 24 ωρών: 11 kg
 • 2 παγοκύστες
 • Πρόσθετος εξοπλισμός από γυαλί ασφαλείας

Πλεονεκτήματα εξοπλισμού

· Θερμαινόμενα πλαϊνά τοιχώματα και στις δύο πλευρές, κατάλληλα για το συνδυσμό με άλλους ψυγειοκαταψύκτες, καταψύκτες και/ή συντηρητές κρασιού

 • Ποδαράκια για ρύθμιση ύψους μπροστά

91

Αναστρέψιμος αριστερός μεντεσές
 • Κριτικες
 • 11 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: