LIEBHERR IFNe 3924 Plus Πλήρως εντοιχιζόμενος καταψύκτης με NoFrost

IFNe 3924 Plus

Νέο προϊόν

IFNe 3924 Plus Πλήρως εντοιχιζόμενος καταψύκτης με NoFrost

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 10 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 10 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 10 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 2,00 €.


1 029,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

IFNe 3924 Plus NoFrost Πλήρως εντοιχιζόμενος καταψύκτης με NoFrost

 
Διαστάσεις εσοχής Ύψος/Πλάτος/Βάθος 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
Συνολικός όγκος 87 l
Είδος εντοιχισμού Πλήρως εντοιχιζόμενο
Μοντάζ πόρτας Πόρτα πάνω στην πόρτα
Ενεργειακή κλάση E
Τεχνολογία ψύξης NoFrost
Λύση δικτύωσης με δυνατότητα μεταγενέστερης εγκατάστασης

δελτίο προϊόντος

NoFrost

Όταν ανοίγετε την κατάψυξή σας, θέλετε να βλέπετε κατεψυγμένα τρόφιμα – αλλά σίγουρα όχι πάγο και πάχνη. Το NoFrost προστατεύει την κατάψυξη από τον ανεπιθύμητο σχηματισμό πάγου, ο οποίος καταναλώνει πολλή ενέργεια και μπορεί να είναι ακριβός. NoFrost σημαίνει: Ποτέ πια δύσκολη και χρονοβόρα απόψυξη, αλλά περισσότερος χρόνος για άλλα πράγματα – και εξοικονόμηση χρημάτων.

SmartDeviceBox με δυνατότητα μεταγενέστερης τοποθέτησης

Θέλετε να είστε έτοιμοι για το μέλλον του Smart Home; Η συσκευή σας Liebherr θα χαρεί να σας υποστηρίξει: Μπορείτε να την εξοπλίσετε με ένα SmartDeviceBox, το οποίο φέρνει τη συσκευή σας Liebherr στο διαδίκτυο. Το SmartDeviceBox μπορεί να τοποθετηθεί με λίγες κινήσεις και σας προσφέρει ήδη από σήμερα πρόσβαση σε όλο τον κόσμο των ψηφιακών δυνατοτήτων.

Οθόνη αφής

Πραγματικά ευαίσθητη: Μέσω της οθόνης αφής μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας Liebherr απλά και διαισθητικά. Όλες οι λειτουργίες απεικονίζονται στην οθόνη συνοπτικά. Με ένα απαλό άγγιγμα μπορείτε να επιλέξετε, για παράδειγμα, χωρίς κόπο τις λειτουργίες ή να ελέγξετε την τρέχουσα θερμοκρασία του ψυγείου σας.

SoftSystem

Από το πρωινό μέχρι το μεταμεσονύκτιο σνακ – υπάρχουν πολλές αφορμές για να ανοίξετε και να ξανακλείσετε το ψυγείο. Και με τη συσκευή σας Liebherr αυτό μπορεί να είναι πραγματικά διασκεδαστικό: Χάρη στο SoftSystem, η πόρτα του ψυγείου κλείνει απαλά και με ασφάλεια, χωρίς δυσκολία και αθόρυβα. Συγχρόνως τα αποθηκευμένα μπουκάλια παραμένουν τοποθετημένα στην εσωτερική πόρτα σε ασφαλή όρθια θέση – τίποτα δεν χτυπά και δεν κουνιέται.

SuperSilent

Κάντε ησυχία – ακούστε προσεκτικά: Η συσκευή σας Liebherr είναι τόσο αθόρυβη που πρέπει να τεντώσετε τα αυτιά σας για να την καταλάβετε. Τι κρύβεται από πίσω; Όλα τα εξαρτήματα ψύξης όπως συμπιεστές, βαλβίδες, ανεμιστήρες και εξατμιστές είναι ιδανικά εναρμονισμένα μεταξύ τους. Για να ακούτε στην κουζίνα σας μόνο αυτό που θέλετε.

EnergySaver

Θέλετε να εξοικονομήσετε ταυτόχρονα ενέργεια και χρήματα; Η συσκευή σας Liebherr σάς υποστηρίζει και σε αυτό – με τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Όταν ενεργοποιείτε το EnergySaver, αυξάνεται η τυπική θερμοκρασία κατά δύο βαθμούς. Η συσκευή σας Liebherr χρειάζεται έτσι ακόμα λιγότερο ρεύμα – και τα τρόφιμά σας παραμένουν ιδανικά φρέσκα.

 

Γενικές πληροφορίες προϊόντος

Ομάδα προϊόντοςΠλήρως εντοιχιζόμενος καταψύκτης με NoFrost
GTIN4016803042211
SeriesPlus

Ισχύς και κατανάλωση

Ενεργειακή κλάσηE
Κατανάλωση ενέργειας σε 24 ώρες0,523 kWh / 24h
Κατανάλωση ενέργεια ανά έτος191 kWh/a
Κλάση κλίματοςSN-T
Επίπεδο θορύβου35 dB
Κατηγορία εκπομπής αερομεταφερόμενου θορύβουB
Τάση220-240 V ~
Συχνότητα50-60 Hz
Φορτίο σύνδεσης1,3 A 207 W

Διαστάσεις Υ/Π/Β87,2 / 55,9 / 54,6 cm
Όγκος θαλάμων κατάψυξης87 l
Από αυτόν θάλαμος 4 αστέρων87,2 l
Διαστάσεις εσοχής Ύψος/Πλάτος/Βάθος87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
Ύψος / Πλάτος / Βάθος (με συσκευασία)931,0 / 572,0 / 622,0 mm
Βάρος (χωρίς συσκευασία)36,7 kg
Βάρος (με συσκευασία)38,3 kg
Συνολικός όγκος ***87 l
  • Κριτικες
  • 25 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: