LIEBHERR RBe 5220 Plus ΨΥΓΕΙΟ ΜΟΝΟΠΟΡΤΟ με BioFresh

RBe 5220 Plus

Νέο προϊόν

RBe 5220 Plus ΨΥΓΕΙΟ ΜΟΝΟΠΟΡΤΟ με BioFresh

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 10 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 12 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 12 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 2,40 €.


1 279,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

RBe 5220 Plus BioFresh Αυτόνομο ψυγείο με BioFresh

 
 
Εξωτερικές διαστάσεις (Υ/Π/Β) 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
Συνολικός όγκος 382 l
Ενεργειακή κλάση E
Τεχνολογία φρέσκων τροφίμων BioFresh
Λύση δικτύωσης με δυνατότητα μεταγενέστερης εγκατάστασης

δελτίο προϊόντος

Φρουτολεκάνη Fruit & Vegetable

Τραγανή σαλάτα ή φράουλες: Τα πιο ευαίσθητα τρόφιμα αξίζουν μια ιδιαίτερη θέση, για να παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα: τα συρτάρια BioFresh. Στη "Φρουτολεκάνη Fruit & Vegetable" η θερμοκρασία είναι σχεδόν 0 °C. Σε συνδυασμό με την υγρασία αέρα που επικρατεί εκεί μόνιμα, χάρη στο στεγανό κλείσιμο, τα μη συσκευασμένα φρούτα και λαχανικά αισθάνονται ιδιαίτερα καλά. Δεν χρειάζεται να κάνετε καμία ρύθμιση.

Συρτάρι Meat & Dairy

Θέλετε το τρυφερό φιλέτο μοσχάρι ή το φρέσκο γάλα να διατηρείται φρέσκο για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα; Σε αυτό συμβάλλουν τα συρτάρια BioFresh: Στο "Συρτάρι Meat & Dairy" επικρατεί θερμοκρασία σχεδόν 0 °C – ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης και για τα πιο ευαίσθητα τρόφιμα. Και το καλύτερο: Όλα είναι τέλεια ρυθμισμένα από το εργοστάσιο για άμεση χρήση – για φρεσκάδα μεγαλύτερης διάρκειας.

SmartDeviceBox με δυνατότητα μεταγενέστερης τοποθέτησης

Θέλετε να είστε έτοιμοι για το μέλλον του Smart Home; Η συσκευή σας Liebherr θα χαρεί να σας υποστηρίξει: Μπορείτε να την εξοπλίσετε με ένα SmartDeviceBox, το οποίο φέρνει τη συσκευή σας Liebherr στο διαδίκτυο. Το SmartDeviceBox μπορεί να τοποθετηθεί με λίγες κινήσεις και σας προσφέρει ήδη από σήμερα πρόσβαση σε όλο τον κόσμο των ψηφιακών δυνατοτήτων.

Οθόνη αφής

Πραγματικά ευαίσθητη: Μέσω της οθόνης αφής μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας Liebherr απλά και διαισθητικά. Όλες οι λειτουργίες απεικονίζονται στην οθόνη συνοπτικά. Με ένα απαλό άγγιγμα μπορείτε να επιλέξετε, για παράδειγμα, χωρίς κόπο τις λειτουργίες ή να ελέγξετε την τρέχουσα θερμοκρασία του ψυγείου σας.

Λευκό

Απλό, κλασικό, υψηλής ποιότητας: Με τη γυαλιστερή, λευκή επιφάνειά του, το ψυγείο Liebherr ταιριάζει ιδανικά στο περιβάλλον- όποια και αν είναι η τάση της μόδας- παραμένοντας διαχρονικό, όμορφο και λειτουργικό . Η λευκή επιφάνεια είναι ανθεκτική και καθαρίζεται εύκολα διατηρώντας έτσι το Liebherr ψυγείο σας όμορφο σαν τη μέρα που το πήρατε ακόμα και μετά από πολλά χρόνια,

Εσοχή λαβής

Ιδιαίτερη και λειτουργική: Μπορείτε να ανοίξετε τη συσκευή πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας την κάθετα ενσωματωμένη και εργονομικά τοποθετημένη λαβή.Επιπλέον, ο μοντέρνος και λιτός σχεδιασμός επιτρέπει την άψογη ενσωμάτωση σε κουζίνες χωρίς χερούλια.

 

Γενικές πληροφορίες προϊόντος

Ομάδα προϊόντοςΑυτόνομο ψυγείο με BioFresh
GTIN4016803056911
SeriesPlus

Ισχύς και κατανάλωση

Ενεργειακή κλάσηE
Κατανάλωση ενέργειας σε 24 ώρες0,432 kWh / 24h
Κατανάλωση ενέργεια ανά έτος158 kWh/a
Κλάση κλίματοςSN-T
Επίπεδο θορύβου36 dB
Κατηγορία εκπομπής αερομεταφερόμενου θορύβουC
Φορτίο σύνδεσης1,2 A
Τάση220-240 V ~
Συχνότητα50 Hz

Εξωτερικές διαστάσεις (Υ/Π/Β)185,5 / 59,7 / 67,5 cm
Ύψος / Πλάτος / Βάθος (με συσκευασία)1.927,0 / 615,0 / 767,0 mm
Βάρος (χωρίς συσκευασία)70 kg
Βάρος (με συσκευασία)75 kg
Συνολικός όγκος **382 l
Όγκος θαλάμων ψύξης382 l
από αυτά BioFresh93,7 l
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: