Προσφορά PHILIPS SA-6145 ΦΟΡΗΤΌ VIDEO PLAYER (N) Μεγαλύτερη προβολή

PHILIPS SA-6145 ΦΟΡΗΤΌ VIDEO PLAYER

SA-6145

Νέο προϊόν

Βυθιστείτε σε ταινίες, μουσική και φωτογραφίες με το Flash Audio Video player της Philips με οθόνη υγρών κρυστάλλων 3,5”. Απολαύστε βίντεο που έχετε στον υπολογιστή σας ή αγοράσατε ηλεκτρονικά. Αυξήστε την ένταση στα ενσωματωμένα ηχεία για υπέροχο ήχο!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


148,43 € με ΦΠΑ

-5%

156,24 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Βυθιστείτε σε ταινίες, μουσική και φωτογραφίες με το Flash Audio Video player της Philips με οθόνη υγρών κρυστάλλων 3,5”. Απολαύστε βίντεο που έχετε στον υπολογιστή σας ή αγοράσατε ηλεκτρονικά. Αυξήστε την ένταση στα ενσωματωμένα ηχεία για υπέροχο ήχο!

 

Απολαύστε μουσική MP3 και WMA καθώς και ραδιόφωνο FM

Με την τεχνολογία συμπίεσης ήχου, μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα, χωρίς σημαντική μείωση της ποιότητας του ήχου. Τα MP3 ή WMA είναι δύο από τα φορμά συμπίεσης που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε έναν κόσμο ψηφιακής μουσικής στη φορητή σας συσκευή. Απλά πραγματοποιήστε λήψη τραγουδιών MP3 ή WMA από εξουσιοδοτημένες ιστοσελίδες μουσικής στο Διαδίκτυο ή δημιουργήστε τα δικά σας μουσικά αρχεία MP3 ή WMA αντιγράφοντας τα CD ήχου σας και μεταφέροντάς τα στη συσκευή σας. Επιπλέον, μπορείτε να συντονιστείτε στο ενσωματωμένο ψηφιακό ραδιόφωνο FM με έως και 20 προεπιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς για περισσότερες επιλογές μουσικής.

 

Αναπαραγωγή βίντεο WMV που αγοράσατε online ή από τον υπολογιστή σας

Το GoGear player υποστηρίζει την ευρέως διαδεδομένη μορφή WMV, καθώς και την τεχνολογία διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων (DRM) της Microsoft που προστατεύει τα βίντεο που αγοράστηκαν ή ενοικιάστηκαν online. Χρησιμοποιήστε το WMP11 για να μεταφέρετε τέτοιου είδους περιεχόμενο στη συσκευή GoGear και απολαύστε τα βίντεο κλιπ σας εν κινήσει.


Απευθείας φόρτιση από τον υπολογιστή σας μέσω USB

Φορτίστε τη μπαταρία του GoGear player γρήγορα και εύκολα από τον υπολογιστή σας μέσω USB. Συνδέοντας τη συσκευή σας με το παρεχόμενο καλώδιο και ακολουθώντας τα απαραίτητα βήματα, ο υπολογιστής σας θα παρέχει την ισχύ για να φορτίσετε τη συσκευή σας σε λίγα δευτερόλεπτα. Απολαύστε πρακτική φόρτιση χωρίς ξεχωριστό φορτιστή.

 

Με το SuperScroll™ μπορείτε να βρείτε ό,τι θέλετε γρήγορα και απλά.

Τα πλήκτρα διπλής ενέργειας επιτρέπουν τον εύκολο έλεγχο ταχύτητας όταν πραγματοποιείτε κύλιση σε μεγάλα αρχεία. Μπορείτε είτε να μετακινηθείτε μέσα στη λίστα αναπαραγωγής ένα-ένα τραγούδι ή βίντεο, είτε να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένα τα πλήκτρα για να πραγματοποιήσετε ταχεία κύλιση με SuperScroll™ στο αρχείο που επιθυμείτε.

 

Μικρό και φοριέται για μέγιστη δυνατότητα μεταφοράς

Για απόλυτη φορητότητα μουσικής, το Philips GoGear player είναι έτοιμο για δράση. Η ελαφριά και εξαιρετικά μικρή συσκευή σάς προσφέρει ανώτερη ποιότητα ήχου και πραγματική εμπειρία φορητής ψυχαγωγίας εν κινήσει.Έγχρωμη οθόνη υγρών κρυστάλλων 3,5" για άνετη προβολή

  • Κριτικες
  • 21 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: