LG GML844PZKZ Platinum Silver Ψυγείο Ντουλάπα

GML844PZKZ Platinum Silver

Νέο προϊόν

Ψυγείο ντουλάπα LG GML844PZKZ Platinum Silver Full No Frost συνολικής μικτής χωρητικότητας 570lt, ενεργειακής κλάσης Α++, με LINEARCooling για φρέσκα τρόφιμα για μεγαλύτερο διάστημα, DoorCooling+ για πιο γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη παντού και σύστημα SmartThinQ μέσω εφαρμογής και smartphone για ρυθμίσεις εξ αποστάσεως.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση από 1 έως 5 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 23 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 23 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 4,60 €.


2 342,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Ψυγείο ντουλάπα LG GML844PZKZ Platinum Silver Full No Frost συνολικής μικτής χωρητικότητας 570lt, ενεργειακής κλάσης Α++, με LINEARCooling για φρέσκα τρόφιμα για μεγαλύτερο διάστημα, DoorCooling+ για πιο γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη παντού και σύστημα SmartThinQ μέσω εφαρμογής και smartphone για ρυθμίσεις εξ αποστάσεως.Χαρακτηριστικά
Τύπος Ψύξης: Full No Frost
Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β): 178.7 x 83.5 x 73.4
Ενεργειακή Κλάση: A++
Μικτή Χωρητικότητα (lt): 570
Χωρητικότητα σε lt (Μικτή): 570
Χωρητικότητα σε lt (κατάψυξη): 250

NatureFRESH
Ξύπνησε τις αισθήσεις σου με το NatureFRESH
Απόλαυσε φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Άφησε τις αισθήσεις σου να ταξιδέψουν σε μια απολαυστική εμπειρία φαγητού.

LINEARCooling:
Φρέσκα τρόφιμα για μεγαλύτερο διάστημα
Ο γραμμικός συμπιεστής inverter της LG συμβάλλει στη διατήρηση της εμφάνισης και της γεύσης των φρέσκων τροφίμων για μεγαλύτερο διάστημα, μειώνοντας τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.

Ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας
24ωρη ομοιόμορφη ψύξη
±1,0 °C *: Μεγάλη διακύμανση θερμοκρασίας
±0,5 °C *: Ακριβής διακύμανση θερμοκρασίας
*Με βάση τα αποτελέσματα δοκιμών UL χρησιμοποιώντας εσωτερική μέθοδο ελέγχου της LG για τη μέτρηση της μέσης απόκλισης θερμοκρασίας αιχμής στο χώρο των φρέσκων τροφίμων, μεταξύ των μοντέλων LGE ψυγειοκαταψύκτης GBB72NSDFN (±0,5 °C), French Door GF-L570PL (±0,5 °C), ψυγείο-ντουλάπα J811NS35 (±0,5 °C), δίπορτο ψυγείο B607S (±0,5 °C) και δίπορτο ψυγείο B606S (±1,0 °C). *Χωρίς φορτίο και κανονική ρύθμιση θερμοκρασίας. Το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει στην πραγματική χρήση.

DoorCooling+:
Έως 19%* πιο γρήγορη & ομοιόμορφη ψύξη παντού
Οι αεραγωγοί στο μπροστινό μέρος του ψυγείου βοηθούν στη διατήρηση της θερμοκρασίας ώστε να διατηρούνται τα τρόφιμά σου φρέσκα.

*Με βάση αποτελέσματα δοκιμών UL χρησιμοποιώντας εσωτερική μέθοδο ελέγχου της LG, συγκρίνοντας τον χρόνο που απαιτείται για να πέσει η θερμοκρασία του καλαθιού της πόρτας από 32°C σε 7°C μεταξύ του μοντέλου Non-DoorCooling+ (GF-L613PL) και του DoorCooling+ (GF-L570PL).

Hygiene Fresh:
99,999% φρέσκος αέρας
Το έξυπνο φίλτρο αέρα μπορεί όχι μόνο να απομακρύνει τα βακτήρια σε ποσοστό έως 99,999%, αλλά και να ελαχιστοποιήσει τις δυσάρεστες οσμές στο ψυγείο. Επιπλέον, μπορείw να διατηρήσεις τα τρόφιμά σου πιο φρέσκα και πιο καθαρά.

Ζώνη φρεσκάδας
Φρέσκα λαχανικά και φρούτα για μεγαλύτερο διάστημα
Το νέο Moist Balance Crisper σταθεροποιεί την υγρασία μέσω του κινούμενου διακόπτη διατηρώντας τη βέλτιστη υγρασία για τα φρούτα και τα λαχανικά, ανάλογα με τη λειτουργία που έχεις επιλέξει.

Γραμμικός Συμπιεστής Inverter
10ετής εγγύηση γραμμικού συμπιεστή
Ο γραμμικός συμπιεστής inverter της LG κάνει λιγότερο θόρυβο από τον συμβατικό συμπιεστή, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία της LG. Εξοικονομεί επίσης περισσότερη ενέργεια και παρέχει μεγαλύτερη αξιοπιστία και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και συνοδεύεται από εγγύηση 10 ετών* για τον συμπιεστή

Έξυπνο Σύστημα Αποθήκευσης
Η απόλυτη ευκολία για την κουζίνα σου
Αυτό το σύγχρονο French door ψυγείο είναι μια απόλαυση με τόσες επιλογές αποθήκευσης, όπως ο θάλαμος έξτρα χώρου για τα μικρά ή χύμα αντικείμενα, το συρόμενο ράφι για ψηλά αντικείμενα και το σύστημα πάγου SpacePlus που είναι ενσωματωμένο στην πόρτα του ψυγείου, ώστε να έχεις ελέυθερο ολόκληρο το πάνω ράφι.

Σύστημα πάγου SpacePlus
Ενσωματωμένος Παγοποιός στην πόρτα για έξτρα χώρο
Το καινοτόμο σύστημα παγομηχανής είναι ενσωματωμένο στην πόρτα του ψυγείου, παρέχοντας ανοικτό χώρο αποθήκευσης σε ράφι, χωρίς να αποκλείει τη δυνατότητα αποθήκευσης στην πόρτα.
Αναδιπλούμενο ράφι
Συρόμενο ράφι για αποθήκευση ψηλών αντικειμένων
Μπορείς να ρυθμίσεις το ράφι σου, σύροντάς το πίσω, όταν αποθηκεύεις ψηλά και ογκώδη μπουκάλια ή δοχεία.

SmartThinQ
Ρύθμισε το ψυγείο σου εξ αποστάσεως
Με συμβατό smartphone και την εφαρμογή LG SmartThinQ, μπορείς να ρυθμίσεις από απόσταση τη θερμοκρασία, έτσι ώστε το ψυγείο σου να είναι έτοιμο να δεχτεί μια μεγάλη γκάμα τροφίμων.*

*Για την εφαρμογή LG SmartThinQ απαιτείται συμβατό smartphone με Android 4.1.2 (JellyBean) ή νεότερη έκδοση ή iOS 8 ή νεότερη έκδοση. Απαιτείται τηλέφωνο και σύνδεση δεδομένων οικιακού Wi-Fi.

Υψηλών προδιαγραφών και κομψό:
Ταιριάζει τέλεια στο χώρο σου
Το ψυγείο που επιλέγεις πρέπει να ταιριάζει στην εσοχή της κουζίνας σου, γι' αυτό πρέπει να βεβαιωθείς ότι έχεις ελέγξει το μέγεθός του. Το νέο κομψό ψυγείο τύπου French Door έχει πλάτος 835 mm, λιγότερο από τα συμβατικά ψυγεία με γαλλική πόρτα και χωράει εύκολα στις περισσότερες κουζίνες.

  • Κριτικες
  • Αξεσουάρ

    Αξεσουάρ προιόντος
     

    23 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: