Samsung Bespoke RB38A7B6AS9 60cm ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ REFINED INOX

RB38A7B6AS9

Νέο προϊόν

Σχεδιάστε το δικό σας ψυγείο Bespoke επιλέγοντας ανταλλακτικά πάνελ πόρτας Δείτε τα διαθέσιμα χρώματα και υλικά πάνελ Bespoke πωλούνται χωριστά 20 χρόνια εγγύηση στον συμπιεστή

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


1 773,20 € με ΦΠΑ

-12%

2 015,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Φτιάξε το δικό σου ψυγείο BESPOKE

 


Χαρακτηριστικά

Bespoke - Συνδυασμός μονάδων

Προσαρμόστε και συνδυάστε τα ψυγεία που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας.

Bespoke - Προσαρμόσιμος σχεδιασμός

Δημιουργήστε έναν κομψό και μοναδικό χώρο κουζίνας με προσαρμόσιμο σχεδιασμό.

Bespoke - Προσαρμόσιμος εσωτερικός χώρος

Αναβαθμίστε το ψυγείο σας ώστε να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας με έναν προσαρμόσιμο εσωτερικό χώρο.

Συνδυάστε & Διαμορφώστε τις μονάδες όπως εσείς θέλετε

Bespoke - Ένα ψυγείο φτιαγμένο σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Προσαρμόστε και συνδυάστε τα ψυγεία που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μία μονάδα με δύο πόρτες και χωρητικότητα 387L. Ωστοσο, αν χρειάζεστε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, μπορείτε να συνδυάσετε με πολλαπλές μονάδες, όπως ψυγειοκαταψύκτη*.


The outline of Bespoke RR7000, RB7300 art drawn with lines, and each color is painted. The colors and locations change, showing various combinations, and then the appearance of being installed together in the living room.

* Μοντέλο Ψυγειοκαταψύκτη:RB7300. **Αν θέλετε να εγκαταστήσετε 2 μοντέλα, ελέγξτε εάν τα μοντέλα που θέλετε επιτρέπουν την εγκατάσταση μεταξύ τους πριν την αγορά. Μπορείτε να το ελέγξετε αυτό στο κατάστημα λιανικής πώλησης ή στην ιστοσελίδα της Samsung.com.

Με κομψό και εξατομικευμένο σχέδιο

BeSpoke - Σχεδιασμός στα μέτρα σας

Δημιουργήστε ένα όμορφα κομψό χώρο κουζίνας με προσαρμόσιμο σχεδιασμό. Επιπλέον μπορείτε να τα συνδυάσετε με διάφορα χρώματα και υλικά πόρτας*.

 

* Οι επιλογές χρώματος πόρτας περιλαμβάνουν Satin Beige (Σατινέ Μπεζ), Satin Sky Blue (Σατινέ Γαλάζιο), Glam Lavender (Λιλά Γυαλί), Clean Black (Μαύρο Γυαλί), Cotta Beige (Μεταλλικό Μπεζ), Cotta Sky Blue (Μεταλλικό Γαλάζιο), Cotta Lavender (Μεταλλικό Λιλά), Satin Graphite (Σατινέ γραφίτης), Clean White (Λευκό γυαλί), Satin Blue Navy (Σατινέ Μπλε σκούρο). Περισσότερα χρώματα μπορεί να είναι διαθέσιμα αργότερα.

Μινιμαλιστική και κομψή σχεδίαση

Bespoke - Προσαρμόστε το χώρο σας*

Αναβαθμίστε το ψυγείο σας ώστε να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας με ένα προσαρμόσιμο εσωτερικό χώρο. Ένα πολυλειτουργικό ράφι Rack & Shelf™ με ευρύ σχεδιασμό μπορεί να αποθηκεύσει όχι μόνο ένα τυπικό μέγεθος μπουκαλιού, αλλά και μεγάλου πάχους, όπως η σαμπάνια. Ένα επίπεδο σχήμα το καθιστά ευέλικτο, καθώς μπορεί να χωρέσει και άλλα τρόφιμα, όπως πίτσες και κουτιά αυγών. Και ένα αναδιπλούμενο ράφι 2 κινήσεων γλιστράει μέσα και έξω, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε ψηλά μπουκάλια και δοχεία με όγκο.

 

* Προαιρετικό

Περισσότερος* χώρος στις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις

Τεχνολογία SpaceMax™

Αποθηκεύστε περισσότερα* τρόφιμα σε ένα πολύ μεγάλο ψυγείο 387 λίτρων με τυπικό σχεδιασμό βάθους 600 mm, το οποίο θα ευθυγραμμίζεται απρόσκοπτα με τα ντουλάπια σας. Η μόνωση υψηλής απόδοσης της τεχνολογίας SpaceMax™ καθιστά τους τοίχους πολύ πιο λεπτούς*. Έτσι δημιουργεί περισσότερο* χώρο αποθήκευσης, χωρίς να εξέχει από την επιφάνεια εργασίας σας.

 

* Σε σύγκριση με ψυγείο Samsung χωρίς τεχνολογία SpaceMax

Εξαιρετικές συνθήκες υγρασίας και φρεσκάδα με διάρκεια

Twin Cooling Plus™

Τα τρόφιμα διατηρούν τα επίπεδα υγρασίας τους και παραμένουν φρέσκα δύο φορές περισσότερο*. Η τεχνολογία Twin Cooling System™ ρυθμίζει τη θερμοκρασία και την υγρασία στο ψυγείο και τον καταψύκτη με ανεξάρτητα συστήματα ψύξης. Διατηρεί τα τρόφιμα σε κατάλληλες συνθήκες, με υψηλή υγρασία στο ψυγείο και προστατεύει τη γεύση τους προλαμβάνοντας την ανάμειξη οσμών.

* Βάσει εσωτερικών δοκιμών σε σύγκριση με ψυγεία Samsung με συμβατικό σύστημα ψύξης (χωρίς Twin Cooling Plus™).

 

Ευέλικτη αποθήκευση τροφίμων με ένα άγγιγμα

Cool Select+

Εκμεταλλευτείτε τις ευέλικτες δυνατότητες αποθήκευσης, χρησιμοποιώντας τη ζώνη CoolSelect+. Με ένα άγγιγμα, μπορείτε να αλλάξετε τη λειτουργία για την αποθήκευση διαφορετικών ειδών τροφίμων στην κατάλληλης θερμοκρασία, έτσι ώστε να παραμένουν φρέσκα. Απλά επιλέξτε μία από τις λειτουργίες Ψυγείο (2℃), Χαμηλή Θερμοκρασία (-1℃), Ήπια Κατάψυξη (-5℃) ή Κατεψυγμένο (-15~-23℃) για να καλύψετε τις δικές σας ανάγκες.

 

Διατηρεί τον κρύο αέρα για φρεσκάδα με διάρκεια

Metal Cooling

Διατηρήστε τα τρόφιμά σας φρέσκα, ακόμα και αν ανοίγετε και κλείνετε συχνά την πόρτα. Η μεταλλική επιφάνεια Metal Cooling στο πίσω μέρος του ψυγείου, βοηθά στη διατήρηση της κατάλληλης εσωτερικής θερμοκρασίας. Διατηρεί το κρύο και εμποδίζει την απώλεια ψυχρού αέρα όταν η πόρτα είναι ανοιχτή. Επιπλέον αναπληρώνει γρήγορα οποιαδήποτε απώλεια θερμότητας όταν κλείνει και πάλι.

 

Τέλος στη συσσώρευση πάγου

No Frost

Διατηρήστε τη φρεσκάδα των τροφίμων, χωρίς να παγώνουν. Η τεχνολογία No Frost διατηρεί μια σταθερή, κατάλληληθερμοκρασία σε κάθε γωνία, που αποτρέπει την συσσώρευση πάγου. Εμποδίζει τη δημιουργία πάγου σε τρόφιμα, όπως τα λαχανικά, έτσι ώστε να παραμένουν φρέσκα. Και προλαμβάνει την ανάγκη απόψυξης του ψυγείου σας.

* Δοκιμάστηκε από την Intertek στα RB38T7B6BS9 και RB31FERNDWW/WT, με βάση την ανάλυση του APC (aerobic plate count) δειγμάτων τροφών μετά την αποθήκευση σε μονάδες δοκιμής. Ισχύει όταν ορίζεται η λειτουργία MAX. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον βαθμό φρεσκάδας πριν από την αποθήκευση, τις συνθήκες χρήσης και διάφορους άλλους παράγοντες.

 

Διατηρεί την αρχική φρεσκάδα 2 φορές περισσότερο*

Συρτάρι Optimal Fresh +

* Δοκιμάστηκε από την Intertek στα RB38T7B6BS9 και RB31FERNDWW/WT, με βάση την ανάλυση του APC (aerobic plate count) δειγμάτων τροφών μετά την αποθήκευση σε μονάδες δοκιμής. Ισχύει όταν ορίζεται η λειτουργία MAX. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον βαθμό φρεσκάδας πριν από την αποθήκευση, τις συνθήκες χρήσης και διάφορους άλλους παράγοντες.

Dual Temp
Single Temp
 
* Tested by Intertek on the RB38T7B6BS9 and RB31FERNDWW/WT, based on analyzing the APC (aerobic plate count) of sample foods after storage in the test units. Applies when set as MAX mode. Results may vary depending on the degree of freshness before storage, usage conditions and various other factors.

Βέλτιστη υγρασία για διαρκή φρεσκάδα

Humidity Fresh +

Διατηρήστε την αρχική υφή, το άρωμα και τη γεύση των ευπαθών τροφίμων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να ρυθμίσετε την υγρασία στο συρτάρι Humidity Fresh + απλά περιστρέφοντας το κουμπί ελέγχου. Δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για την αποθήκευση διαφορετικών φρούτων και λαχανικών, ώστε να παραμένουν τραγανά, φρέσκα και ζουμερά.

 

Γρήγορη ψύξη ή κατάψυξη, όπως εσείς επιθυμείτε

Power Cool (Γρήγορη ψύξη) / Power Freeze (Γρήγορη κατάψυξη)

Απολαύστε γρήγορες επιδόσεις ψύξης. Με το άγγιγμα ενός κουμπιού, το Power Cool διανέμει δυνατό κρύο αέρα στο εσωτερικό του ψυγείου για να ψύχει ταχύτατα τα λαχανικά ή τα αγαπημένα σας ποτά. Από την άλλη, το Power Freeze διανέμει πολύ δυνατό ψυχρό αέρα στον καταψύκτη. Είναι κατάλληλο για να καταψύχετε ή να σταθεροποιείτε τα παγωμένα τρόφιμα και να δημιουργείτε πάγο.

 

Ενεργειακή απόδοση και αποτελεσματικότητα

Ενεργειακή Απόδοση Α κλάση

Σύμφωνα με το νέο ευρωπαϊκό σύστημα ενεργειακής ετικέτας, έχει ενεργειακή κλάση A. Έτσι αποδεικνύεται ότι χρησιμοποιεί λιγότερη ισχύ, χωρίς να θυσιάζεται η απόδοση ή τη λειτουργικότητα.

 

Έξυπνη χρήση ενέργειας & μεγάλη διάρκεια

Τεχνολογία Digital Inverter

Απολαύστε έξυπνη χρήση ενέργειας και μακροχρόνια απόδοση. Ο Συμπιεστής Digital Inverter αλλάζει έξυπνα την ισχύ και προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα ανάλογα με τις απαιτήσεις για ψύξη. Έτσι, η θερμοκρασία είναι κατάλληλη και αποτελεσματική, με χαμηλά επίπεδα θορύβου και πιστοποίηση για 21 χρόνια*, υποστηριζόμενη από 20ετή εγγύηση** (περιορίζεται μόνο στον συμπιεστή).

* Έλαβε πιστοποίηση ανθεκτικότητας 21 ετών από την Ένωση Ηλεκτρονικών, Ηλεκτρονικών & Πληροφοριακών Τεχνολογιών στη Γερμανία (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE). Η πραγματική διάρκεια ζωής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης. ** Ισχύει για όλα τα μοντέλα DIT που πωλούνται από τον Ιούλιο του 2022.

 

Εκπληκτική αρμονική και κομψή σχεδίαση

Μοντέρνος και κομψός σχεδιασμός

Δώστε στο σπίτι σας μια απίστευτα κομψή εμφάνιση. Το τυπικό βάθος 600mm θα ευθυγραμμιστεί πλήρως με τα ντουλάπια σας. Διαθέτει όμορφες επίπεδες πόρτες και επίπεδη πλάτη. Το μινιμαλιστικό εσωτερικό έχει μια κρυφή οθόνη, ένα επίπεδο ράφι κρασιού, δοχεία φαγητού και θήκες σε γκρι χρώμα*.

 

Τοποθετήστε μεγάλα και πολλά μπουκάλια στην πόρτα

Μεγάλη θήκη πόρτας

Τοποθετήστε μεγάλα μπουκάλια μεγέθους έως και περίπου 2 λίτρων στην πόρτα, ώστε να μη χάνετε χώρο στο ράφι. Μία μεγάλη και βαθιά θήκη σας βοηθά να αποθηκεύετε με ασφάλεια μεγάλα μπουκάλια, ογκώδη κουτιά και πολλά είδη ποτών. Μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε παγωμένα ποτά και στα αγαπημένα σας ροφήματα ανά πάσα στιγμή.

 

Η πόρτα ανοίγει αρμονικά προς τον τοίχο

Επίπεδη πόρτα

Τοποθετήστε το ψυγείο σας όπου και αν θέλετε, χωρίς να σας εμποδίζουν οι τοίχοι. Ο σχεδιασμός Flushed Door σας επιτρέπει να ανοίξετε την πόρτα 90 ° χωρίς η άκρη της να βρίσκει στον τοίχο*. Έτσι, μπορείτε να το τοποθετήσετε στην τοποθεσία που σας βολεύει και η πόρτα να ανοίγει κανονικά χωρίς να την εμποδίζει ο τοίχος.

 

* Ανοίγει πλήρως 90 ° όταν εγκαθίσταται με κενό 15 mm από τον τοίχο.

Εύκολο στον καθαρισμό, ανθεκτικό και προστατευτικό πίσω μέρος

Επίπεδη πλάτη

Καθαρίστε το πίσω μέρος του ψυγείου σας πολύ εύκολα. Το επίπεδο πίσω μέρος είναι ένα ομαλό κάλυμμα ασφαλείας για τα απαραίτητα πηνία και καλώδια. Φαίνεται πολύ τακτοποιημένο, μπορεί να καθαριστεί εύκολα και να προσφέρει αντοχή. Δεν αφήνει τη βρωμιά να συγκεντρωθεί γύρω από τα πηνία και καλώδια και τα προστατεύει από χτυπήματα.

 

Πώς να μετρήσετε

* Όλες οι προδιαγραφές που παρέχονται εδώ ενδέχεται να διαφέρουν από τις πραγματικές προδιαγραφές.
 
 

Προδιαγραφές

 • Συνολική χωρητικότητα (λίτρα) 387 ℓ
 • Καθαρό πλάτος (χιλιοστά) 595 mm
 • Καθαρό ύψος με τον μεντεσέ (χιλιοστά) 2030 mm
 • Καθαρό βάθος με τη χειρολαβή της πόρτας (χιλιοστά) 658 mm
 • Καθαρό βάρος 104 kg
 • Τύπος ψύξης Twin Cooling Plus
 

Λεπτομέρειες προδιαγραφών

Χωρητικότητα

 • Συνολική χωρητικότητα (λίτρα) 387 ℓ
 • Χωρητικότητα καταψύκτη (λίτρα) 114 ℓ
 • Χωρητικότητα ψυγείου (λίτρα) 273 ℓ

Διαστάσεις/ Βάρος

 • Καθαρό πλάτος (χιλιοστά) 595 mm
 • Καθαρό ύψος με τον μεντεσέ (χιλιοστά) 2030 mm
 • Καθαρό ύψος χωρίς τον μεντεσέ (χιλιοστά) 2030 mm
 • Καθαρό βάθος με τη χειρολαβή της πόρτας (χιλιοστά) 658 mm
 • Καθαρό βάθος χωρίς τη χειρολαβή της πόρτας (χιλιοστά) 658 mm
 • Καθαρό βάθος χωρίς την πόρτα (χιλιοστά) 595 mm
 • Πλάτος συσκευασίας (χιλιοστά) 637 mm
 • Ύψος συσκευασίας (χιλιοστά) 2108 mm
 • Βάθος συσκευασίας (χιλιοστά) 740 mm
 • Καθαρό βάρος 104 kg
 • Βάρος συσκευασίας (κιλά) 106.5 kg
 • 20/40/40H (κοντέινερ) 27/54/54/63

Λειτουργίες ψύξης

 • No Frost Ναι
 • Τύπος ψύξης Twin Cooling Plus

Χαρακτηριστικά ψυγειοκαταψύκτη

 • Metal Cooling επιφάνεια Ναι
 • Αριθμός ραφιών (συνολικά) 4 EA
 • Αριθμός ραφιών (αναδιπλούμενων) 1 EA
 • Βάση κρασιών Ναι
 • Αριθμός θηκών πόρτας 4 EA
 • Αυγοθήκη (δίσκος για αυγά) Ναι
 • Fresh Zone Ναι
 • Optimal Fresh Zone Ναι
 • Εσωτερικός φωτισμός LED επάνω μέρους
 • Υλικό ραφιών Ενισχυμένο γυαλί
 • Αριθμός συρταριών για φρούτα & λαχανικά 2 EA
 • Λειτουργία γρήγορης ψύξης (στη συντήρηση) Ναι

Χαρακτηριστικά καταψύκτη

 • Χώρος πολλαπλής λειτουργίας (℃) -23~-15,-5,-1,2 °C
 • Αριθμός συρταριών 3 EA
 • Λειτουργία γρήγορης ψύξης (στην κατάψυξη) Ναι
 • Δίσκος παγοκύβων Ναι

Γενικά χαρακτηριστικά

 • Αναστρέψιμη πόρτα Ναι
 • Ειδοποίηση ανοικτής πόρτας Ναι
 • Ψυκτικό υγρό R600a
 • Ώρες αυτονομίας (Αύξηση θερμοκρασίας) 9 h

Εξωτερικά στοιχεία

 • Τύπος οθόνης Εσωτερική
 • Χειρολαβή πόρτας Με εσοχή
 • Χρώμα Ασημί μεταλλικό (Silver Metal)
 • Τύπος πόρτας BESPOKE

Απόδοση

 • Κλάση Ενεργειακής Απόδοσης A
 • Κατανάλωση ενέργειας 108 kWh/year
 • Επίπεδο Θορύβου 35 dBA
 • Κλιματική κατηγορία SN/T
 • Απόδοση ψύξης (κιλά ανά 24-ωρο) 8 kg/24hr

Κατηγορία

 • Τύπος ψυγείου Ψυγειοκαταψύκτης
 • Κριτικες
 • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: