Προσφορά Samsung DV90N62632W/LV Στεγνωτήριο Μεγαλύτερη προβολή

Samsung DV90N62632W/LV Στεγνωτήριο

DV90N62632W/LV

Νέο προϊόν

Στεγνωτήριο Samsung DV90N62632W/LV χωρητικότητας 9kg, ενεργειακής κλάσης Α+++ και με στέγνωμα με αντλία θερμότητας για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ρεύματος.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση από 1 έως 5 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


988,00 € με ΦΠΑ

-211,00 €

1 199,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Στεγνωτήριο Samsung DV90N62632W/LV χωρητικότητας 9kg, ενεργειακής κλάσης Α+++ και με στέγνωμα με αντλία θερμότητας για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ρεύματος.Samsung DV90N62632W/LV Στεγνωτήριο:
Ενεργειακή Κλάση A+++
Η τεχνολογία αντλίας θερμότητας προσφέρει έναν αποδοτικό, οικονομικό και ήπιο τρόπο για το στέγνωμα των ρούχων. Με κατάταξη Ενεργειακής Κλάσης Α+++, καταναλώνει πολύ λιγότερη ενέργεια*.

* Δοκιμάστηκε σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61121:2013/Φορτίο πλύσης 8kg/Πρόγραμμα Βαμβακερών για Ντουλάπι με Αντλία Θερμότητας (DV80M5013KW) σε σύγκριση με το ίδιο χωρίς Αντλία Θερμότητας (DV80H4100CW). Τα μεμονωμένα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν.

Στέγνωμα με Αντλία Θερμότητας
Μέσω παροχής αντλίας θερμότητας και όχι ηλεκτρικής αντίστασης, επιτυγχάνεται μεγαλύτερη εξοικονόμηση ρεύματος.

Ευκολία στο στέγνωμα
Μεγάλο άνοιγμα πόρτας το οποίο βοηθάει στην εύκολη φόρτωση & εκφόρτωση των ρούχων από το στεγνωτήριο. Με τη μεγάλη χωρητικότητα των 9 κιλών, στεγνώνουν όλα τα ρούχα με έναν μόνο κύκλο.
Στέγνωμα με λιγότερη ενέργεια
Το σύστημα OptimalDry είναι ένα έξυπνο σύστημα στεγνώματος με αισθητήρες υγρασίας, θερμοκρασίας και καθαρισμού του εναλλάκτη θερμότητας. Ρυθμίζει συνεχώς το χρόνο στεγνώματος για καλύτερο αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα ρούχα από τη φθορά και χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια.
Τεχνολογία Air Wash
Η τεχνολογία Air Wash απολυμαίνει και απομακρύνει τις οσμές από τα ρούχα σου έτσι ώστε να είναι πάντα φρέσκα. Χρησιμοποιώντας μόνο θερμό αέρα, οι δυσάρεστες οσμές και τα βακτήρια απομακρύνονται. Ιδανικό για στεγνό καθάρισμα και εξοικονόμηση ενέργειας.
Samsung Q-rator
Το στεγνωτήριο της Samsung διαθέτει μία σειρά από έξυπνες λειτουργίες, συμβατές με κινητά Android και iOS. O χρήστης μπορεί να ξεκινήσει τον κύκλο στεγνώματος, να κάνει προγραμματισμό λήξης στεγνώματος, να συμβουλευτεί ποιο είναι το ιδανικό πρόγραμμα που πρέπει να χρησιμοποιήσει βάσει των ρούχων που θέλει να στεγνώσει. Παράλληλα, μπορεί να παρακολουθεί την κατανάλωση ενέργειας και να διατηρεί σε άψογη κατάσταση το στεγνωτήριο του με τη χρήση του έξυπνου βοηθού φροντίδας του στεγνωτηρίου ο οποίος μας ενημερώνει έγκυρα & έγκαιρα.

Γρήγορο & Αθόρυβο Στέγνωμα
Προγράμματα Super Speed / Silent Dry
Με το πρόγραμμα Super Speed μπορείς να στεγνώσεις έως 3 κιλά ρούχων σε μόλις 81 λεπτά. Επιπλέον, με το πρόγραμμα Silent Dry μπορείς να βάζεις στεγνωτήριο ακόμη και αργά το βράδυ, αφού χάρη στη νέα σχεδίαση των πλαϊνών, της μόνωσης αλλά και του νέου αλγόριθμου στεγνώματος, το στεγνωτήριο δουλεύει αθόρυβα.
Ενισχυμένο φιλτράρισμα
Το προηγμένο Φίλτρο 2-σε-1 διαθέτει φίλτρο πλέγματος δύο στρωμάτων, έτσι δεν χρειάζεται φίλτρο καθαρισμού στον εναλλάκτη θερμότητας, διατηρώντας υψηλή απόδοση στεγνώματος. Δύο συστήματα ειδοποίησης σου υπενθυμίζουν ότι το Φίλτρο και ο Εναλλάκτης Θερμότητας χρειάζονται καθάρισμα.
Έλεγχος στάθμης νερού
Η Ένδειξη Δεξαμενής Νερού είναι ένα απλό όργανο στην πρόσοψη που δείχνει πόσο συμπυκνωμένο νερό έχει εξαχθεί από τα ρούχα σου. Έτσι, μπορείς να δεις γρήγορα εάν η δεξαμενή νερού χρειάζεται άδειασμα πριν ξεκινήσεις ένα άλλο φορτίο.
Τύμπανο σχεδίασης Diamond
Φροντίζει τα ρούχα, αφού ο κυψελωτός κάδος δεν καταστρέφει τις ίνες, διατηρώντας την απαλότητα στην αφή, η οποία δίνει την αίσθηση ότι φοριούνται για πρώτη φορά.

Χωρητικότητα για στέγνωμα (kg)     9 kg
Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β)     85 x 60 x 64
Ενεργειακή Κλάση     Α+++
Σύστημα Συμπύκνωσης Υδρατμών     Διαθέτει
Πρόγραμμα Easy Iron     Υποστηρίζεται
Προγραμματισμός Χρόνου     Λήξης
Συνδεσιμότητα     Wi-Fi
Πλάτος     60 cm
Χρώμα     Λευκό
Επιπλέον     Χρησιμοποιώντας μόνο θερμό αέρα, οι δυσάρεστες οσμές και τα βακτήρια απομακρύνονται. Ιδανικό για στεγνό καθάρισμα και για εξοικονόμηση ενέργειας.
Βάρος σε Kg     50
Εγγύηση Προμηθευτή     2 έτη και 10 έτη το μοτέρ

  • Κριτικες
  • Αξεσουάρ

    Αξεσουάρ προιόντος
     

    19 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: