ROHNSON Mamba One M1 Ασύρματη Φορητή Σκούπα

Mamba One M1

Νέο προϊόν

Η ασύρματη φορητή σκούπα Mamba One M1 της Rohnson ήρθε για να αλλάξει την καθημερινότητά σας. Τώρα μπορείτε να καθαρίζετε όλο το σπίτι με ευκολία χωρίς καλώδιο και χωρίς διακοπές.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα Διαθέσιμο

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


211,41 € με ΦΠΑ

-10%

234,90 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Η ασύρματη φορητή σκούπα Mamba One M1 της Rohnson ήρθε για να αλλάξει την καθημερινότητά σας. Τώρα μπορείτε να καθαρίζετε όλο το σπίτι με ευκολία χωρίς καλώδιο και χωρίς διακοπές.

Είναι πανίσχυρη και ιδιαίτερα αποδοτική, καθώς ελαχιστοποιεί τον χρόνο σκουπίσματος, διαθέτει εξαιρετικό σχεδιασμό με έμφαση στην εργονομία και σας παρέχει απόλυτη άνεση στη χρήση με πλήρη γκάμα εξαρτημάτων για ευκολία στο καθάρισμα.

ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΤΕΡ BLDC

Η MAMBA One M1 χρησιμοποιεί αποκλειστικά ψηφιακό μοτέρ τεχνολογίας BLDC, χωρίς ψύκτρες. Το ψηφιακό μοτέρ BLDC επιτυγχάνει πολύ υψηλές ταχύτητες περιστροφής, έως 80.000 σ.α.λ. και διατηρεί σταθερή την ισχύ και την απορροφητικότητα της σκούπας, ανεξάρτητα από την ποσότητα σκόνης και το είδος της επιφάνειας που καθαρίζετε.

ΙΣΧΥΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΙΟΝΤΩΝ ΛΙΘΙΟΥ

Εξασφαλίστε την ίδια απόδοση με μία ενσύρματη σκούπα, χωρίς την ταλαιπωρία του καλωδίου. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 29.6V και μεγάλης χωρητικότητας 2200mAh, παρέχει εξαιρετική ισχύ και διασφαλίζει έως και 40 λεπτά βαθύ καθαρισμού, με μία μόνο φόρτιση και στο μισό χρόνο σε σχέση με τις παραδοσιακές ηλεκτρικές σκούπες.

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΩΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΑΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δεν έχει σακούλα που φράζει από τη σκόνη κι έτσι η απορροφητικότητα της παραμένει σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια σκουπίσματος. Χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο κυκλωνικό της σύστημα, η ροή του αέρα είναι ισχυρότερη και μεγαλύτερη εξασφαλίζοντας καλύτερο και πιο αποτελεσματικό διαχωρισμό της σκόνης. Απορροφά ακόμα και τη σκόνη που δε φαίνεται, παρέχοντας εξαιρετικό καθαρισμό, χωρίς απώλεια απόδοσης. Επιπλέον, χωρίς τη χρήση σακούλας, εξοικονομείτε χρήματα, καθώς δεν υπάρχουν επιπλέον κόστη για αναλώσιμα.

ΜΕ 2 ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΠΕΛΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

Με δύο διαφορετικές κυλινδρικές βούρτσες που επιτρέπουν τον καθαρισμό όλων των επιφανειών. Η μαλακή κυλινδρική βούρτσα (soft roller) είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δαπέδων (ειδικά για ξύλινες επιφάνειες), ενώ η κυλινδρική βούρτσα (bristle roller) είναι κατάλληλη για τον καθαρισμό χαλιών και μοκετών. Η κεφαλή του πέλματος διαθέτει ενσωματωμένο φωτισμό LED, για να εντοπίζετε σκόνη και σκουπίδια ακόμα και στα πιο σκοτεινά σημεία, διευκολύνοντας τον καθαρισμό, ιδιαίτερα κάτω από τα έπιπλα.

Μέγιστη ισχύς 315W
Ισχύς αναρρόφησης 95AW
2 ταχύτητες λειτουργίας (MAX / ECO)
Προηγμένο φίλτρο HEPA
Χωρητικότητα μπαταρίας 2200mAh
Χωρητικότητα κάδου σκόνης 0,5L
Διάρκεια λειτουργίας μέχρι 40 λεπτά
Χρόνος φόρτισης: 4 – 5 ώρες
Υγιεινό και γρήγορο άδειασμα κάδου με το πάτημα ενός κουμπιού
Μίνι μηχανοκίνητο πέλμα για την απομάκρυνση των τριχών κατοικίδιων και σκόνες από μικρότερες επιφάνειες
Βάση στήριξης τοίχου για εξοικονόμηση χώρου
Πληθώρα εξαρτημάτων (εξάρτημα για γωνίες με βούρτσα και σύνθετο εξάρτημα)

  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: