Προσφορά Kenwood ZJP04 A0GYΑΒΒΕΥ Βραστήρας Μεγαλύτερη προβολή

Kenwood ZJP04 A0GYΑΒΒΕΥ Βραστήρας

ZJP04.A0GYΑΒΒΕΥ

Νέο προϊόν

Εμπνευσμένη από τα βικτοριανά σχέδια των γεωμετρικών πλακιδίων του 19ου αιώνα, η συλλογή πρωινού Abbey είναι μια όμορφη ισορροπία σχεδιασμού και λειτουργικότητας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


41,65 € με ΦΠΑ

-15%

49,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

 

 

Kenwood Abbey 1.7L Kettle Grey ZJP04.A0GY

0W21010007

 

VICTORIAN inspired design

Ένα εκπληκτικό γεωμετρικό σχέδιο πλακιδίων τρέχει εντελώς κατά μήκος της λαβής, δίνοντας σε αυτόν τον πολύ μοντέρνο βραστήρα ένα ξεχωριστό νεύμα πίσω σε ένα εμβληματικό και αγαπημένο διακοσμητικό στυλ. Ένα σίγουρο σημείο ομιλίας στον πάγκο της κουζίνας σας.

 

COMPLETE THE SET

Το χαρακτηριστικό σετ πρωινού περιλαμβάνει βραστήρα 1,7 λίτρων και τοστιέρα 2 τεμαχίων και διατίθεται σε επιλογή από δύο σύγχρονες αποχρώσεις, προσθέτοντας μια νότα αγγλικής κληρονομιάς στην κουζίνα σας.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

REMOVABLE MESH FILTER
 
ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΦΙΛΤΡΟ πλέγματος Διατηρήστε το βραστήρα σας καθαρό και μειώστε τα άλατα που δημιουργούνται με το αφαιρούμενο φίλτρο πλέγματος.
 
SAVE TIME, ENERGY AND WATER
 
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΟΝΟ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ Μια μεγάλη χωρητικότητα 1,7 λίτρων σημαίνει αρκετό νερό για να φτιάξετε ένα γύρο ζεστών ροφημάτων για όλους, αλλά όταν είναι μόνο ο πρωινός καφές για έναν, το παράθυρο νερού σημαίνει ότι δεν θα γεμίσετε ποτέ υπερβολικά - εξοικονομώντας χρόνο, ενέργεια και νερό .
 
HOT DRINKS, SINGLE HANDED
 
ΖΕΣΤΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΧΕΡΙ Το έξυπνο καπάκι του βραστήρα Abbey σημαίνει ότι μπορείτε να το γεμίσετε κυριολεκτικά χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι, ιδανικό για όποιον βρίσκεται συχνά να κάνει δύο πράγματα ταυτόχρονα.
 
POWERFUL BOILING
 
ΔΥΝΑΤΟΣ ΒΡΑΣΜΟΣ Διαθέτει ισχύ 2200W για γρήγορο βρασμό. Ζεστό νερό σε χρόνο μηδέν για αυτό το απολαυστικό δροσιστικό απογευματινό τσάι.
 

Χαρακτηριστικά

Διάφορα

Δείκτης στάθμης νερού: Ναι
Φύλαξη καλωδίου: Ναι
Αφαιρούμενο φίλτρο: Ναι
Καπάκι αναστροφής: Ναι
Ένδειξη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης: Ναι
Προστασία κατά του στεγνού βρασμού: Ναι
 
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: