About Us

Κινούμαστε με γνώμονα..

  • Την πλούσια και αντιπροσωπευτική γκάμα προϊόντων ηλεκτρικών συσκευών, που διατίθενται στα κατάστηματα του δικτύου της KOUKOUZELIS market electric.
  • Τις εναλλακτικές προτάσεις στον τρόπο πληρωμής.
  • Το προσωπικό των καταστημάτων είναι στη διάθεσή σας, να συζητήσει τις δικές σας ανάγκες και να προτείνει πρακτικές λύσεις για την κάλυψή σας.
  • Το σύγχρονο και λειτουργικό περιβάλλον των καταστημάτων φιλοξενείται μεγάλη ποικιλία μοντέλων σε προνομιακές τιμές, έτσι ώστε να εξυπηρετείται κάθε αγοραστική δυνατότητα.

 

 

"Ο μοναδικός συνδυασμός καλής ποιότητας και σωστής τιμής, η ευγενική εξυπηρέτηση του πελάτη, πριν και μετά την πώληση, κατατάσσουν την KOUKOUZELIS market electric στις πρώτες θέσεις επιλογής του καταναλωτικού κοινού."

 

Εμείς

Η ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ ΕΠΕ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της COMBI COMBI gaz για την Ελλάδα και την Κύπρο, σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα της. Με έδρα στον Ταύρο Αττικής σε ιδιόκτητο κτήριο επί των οδών Θράκης 33 και Γρ. Λαμπράκη 28 , με βασικούς άξονες : 

Την στρατηγική της , η οποία  βασίζεται στην ανάπτυξη εταιρειών λιανικής και χονδρικής στους τομείς των οικιακών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, των προϊόντων πληροφορικής, και του οικιακού εξοπλισμού καθώς και προϊόντων υγραερίου ακόμα και ηλεκτρικών λαμπτήρων.
Την Καθετοποίηση των παρερχομένων υπηρεσιών παράλληλα με ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων ούτως ώστε να αποφύγουμε τις συνέπειες της μεγάλης εξάρτησης, να μειώσουμε τις δαπάνες, να βελτιώσουμε την ανταγωνιστικότητά μας και να προσφέρουμε φθηνότερα προϊόντα και υπηρεσίες προς όφελος του τελικού καταναλωτή.
Την Διερεύνηση των αναγκών, των επιθυμιών και των συνηθειών των καταναλωτών και παρακολούθηση της ταχύτατα μεταβαλλόμενης αγοράς ούτως ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε πρώτοι, άμεσα και με συνέπεια τις μεταβολές στις καταναλωτικές συνήθειες και να διευρύνουμε με τις κατάλληλες κινήσεις τα μερίδια αγοράς μας αλλά και την ίδια την αγορά.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση και σας υποδέχόμαστε στην έδρα του καταστήματός της, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 28η στον Ταύρο, στην Αθήνα , στον Πειραιά Ελευθερίου Βενιζέλου 55 & Κουντουργιώτου ή στην Νάουσα της Πάρου με προθυμία να σας ξεναγήσουμε σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις ηλεκτρικών ειδών της πόλης και να λύσουμε κάθε απορία σας για οποιαδήποτε συσκευή κι αν επιλέξετε, αφού το προσωπικό των καταστήματων μας διαθέτει γνώσεις και εμπειρία.

 

 

 

Ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς ! Περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε σε ένα από τα καταστήματα μας και να λύσουμε κάθε απορία σας για οποιαδήποτε συσκευή κι αν επιλέξετε, αφού το προσωπικό μας διαθέτει και γνώσεις και εμπειρία !


Με την ομάδα μας...


Διερευνούμε τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις συνήθειες των καταναλωτών και παρακολουθούμε την ταχύτατα μεταβαλλόμενη αγορά ούτως ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε πρώτοι, άμεσα και με συνέπεια τις μεταβολές στις καταναλωτικές συνήθειες και να διευρύνουμε με τις κατάλληλες κινήσεις  τα μερίδια αγοράς μας
Γιατί εδώ θα βρείτε οποιαδήποτε νέα και πρωτοποριακή ηλεκτρική συσκευή σας ενδιαφέρει για να εκσυγχρονίσετε  τον οικιακό σας εξοπλισμό. Αν σας ενδιαφέρουν ηλεκτρικές συσκευές  που διευκολύνουν τις δουλειές του σπιτιού, εξοικονομούν ενέργεια  και ομορφαίνουν το περιβάλλον σας, έχουμε πολλές προτάσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες αλλά και το γούστο σας.

 
 

Η Συμμετοχή μας στα κοινωνικά δίκτυα ανακαλύψτε μας σε:

Facebook  Twitter  Youtube  Pinterest  Instagram  Soundcloud  Foursquare  issuu  Linkedin

 

 

Koukouzelis Blog  -  Επι-κοινωνούμε!

Στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς! Koukouzelis Blog - Για όλα τα νέα απο το Blog μας πατήστε:  ΕΔΩ

 

KOUKOU RADIO έρχεται μαζί σου παντού, για να σου κάνει παρέα  με επιτυχίες!

Το KOUKOU RADIO έρχεται μαζί σου παντού, για να σου κάνει παρέα  με επιτυχίες, για κάθε διάθεση και εποχή. Όλες επιτυχίες που ετοιμάσαμε με πολλή αγάπη και καλό γούστο, σου κρατούν παρέα στο σπίτι, το γραφείο, το γυμναστήριο και τα ταξίδια σου.
Άκου όλα τα αγαπημένα τραγούδια όλων των εποχών! Αξίζει να ακούσεις το KOUKOU RADIO και να αφιερώσεις στο άλλο σου μισό το τραγούδι που σε εκφράζει!  ΕΔΩ

 

 

 

Cook-Kouk by Koukouzelis market  -  Καλώς ήρθατε στην "γεύση" μας!

Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς! Cook-Kouk - Για τις συνταγές μαγειρικής μας πατήστε:   εδώ

 

     

Game-Kouk by Koukouzelis market  - Παίξτε ΔΩΡΕΑΝ ατελίωτες ώρες με "εμάς"!

Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε παίζοντας online παιχνίδια, το Game-Kouk by Koukouzelis market σχεδιάστηκε γι'αυτο ακριβώς το λόγο! Παίξτε ΔΩΡΕΑΝ ατελίωτες ώρες με "εμάς"! Game-Kouk - Για τα Δωρεάν On-Line παιχνίδια πατήστε: ΕΔΩ

 
  

Επικοινωνία

  • Τηλ: 2103457912 - 2284052260   (ώρες λειτουργείας κατ/των) 
  • Φαξ: 2103422903 
  • iMessage: +306948882475
  • Skype: koukouzelis.market         (24 ώρες)
  • E-Mail: [email protected] 
  • Web:   www.koukouzelis.com.gr


KOUKOUZELIS market electric Team