ΨΗΣΤΙΕΡΕΣ -ΓΚΡΙΛΙΕΡΕΣ Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνεις barbeque. Μπορείς να ψήσειις με κάρβουνα ή με τις ψησταριές που δουλεύουν με γκάζι. Όπως και να έχει, το φαγητό που έχει ψηθεί στη σχάρα έχει μια υπέροχη γεύση! Στη σχάρα γίνονται πολλά είδη φαγητών. Από κρεατικά, πουλερικά, μέχρι θαλασσινά, ψάρια και γαρίδες, ακόμα και λαχανικά και τυριά! Και το καλύτερο είναι πως έχουμε εξαιρετικά νόστιμο φαγητό, υγιεινό, με λίγες θερμίδες και λιπαρά, πολύ εύκολα. Αρκεί να έχουμε έναν καλό ψήστη, αλλά και τα κατάλληλα εργαλεία, όπως πάντα.
ΦΡΑΠΙΕΡΕΣ Ο καφές φραπέ είναι ένα Ελληνικής επινόησης αφρώδες κρύο ρόφημα. Τα βασικά συστατικά του είναι στιγμιαίος καφές, ζάχαρη και νερό. Η εφεύρεσή του έγινε τυχαία το 1957 από τον Δημήτρη Βακόνδιο στη Θεσσαλονίκη.