ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

  ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνεις barbeque. Μπορείς να ψήσειις με κάρβουνα ή με τις ψησταριές που δουλεύουν με γκάζι. Όπως και να έχει, το φαγητό που έχει ψηθεί στη σχάρα έχει μια υπέροχη γεύση! Στη σχάρα γίνονται πολλά είδη φαγητών. Από κρεατικά, πουλερικά, μέχρι θαλασσινά, ψάρια και γαρίδες, ακόμα και λαχανικά και τυριά! Και το καλύτερο είναι πως έχουμε εξαιρετικά νόστιμο φαγητό, υγιεινό, με λίγες θερμίδες και λιπαρά, πολύ εύκολα. Αρκεί να έχουμε έναν καλό ψήστη, αλλά και τα κατάλληλα εργαλεία, όπως πάντα.

 • ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ PLANCHAS

  Plancha Grill - Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνεις barbeque. Μπορείς να ψήσειις με κάρβουνα ή με τις ψησταριές που δουλεύουν με γκάζι. Όπως και να έχει, το φαγητό που έχει ψηθεί στη σχάρα έχει μια υπέροχη γεύση! Στη σχάρα γίνονται πολλά είδη φαγητών. Από κρεατικά, πουλερικά, μέχρι θαλασσινά, ψάρια και γαρίδες, ακόμα και λαχανικά και τυριά! Και το καλύτερο είναι πως έχουμε εξαιρετικά νόστιμο φαγητό, υγιεινό, με λίγες θερμίδες και λιπαρά, πολύ εύκολα. Αρκεί να έχουμε έναν καλό ψήστη, αλλά και τα κατάλληλα εργαλεία, όπως πάντα.

 • ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΚΆΡΒΟΥΝΟΥ

  ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΚΆΡΒΟΥΝΟΥ Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνεις barbeque. Μπορείς να ψήσειις με κάρβουνα ή με τις ψησταριές που δουλεύουν με γκάζι. Όπως και να έχει, το φαγητό που έχει ψηθεί στη σχάρα έχει μια υπέροχη γεύση! Στη σχάρα γίνονται πολλά είδη φαγητών. Από κρεατικά, πουλερικά, μέχρι θαλασσινά, ψάρια και γαρίδες, ακόμα και λαχανικά και τυριά! Και το καλύτερο είναι πως έχουμε εξαιρετικά νόστιμο φαγητό, υγιεινό, με λίγες θερμίδες και λιπαρά, πολύ εύκολα. Αρκεί να έχουμε έναν καλό ψήστη, αλλά και τα κατάλληλα εργαλεία, όπως πάντα.

 • ΦΟΡΗΤΑ ΨΥΓΕΙΑ

  Βρες τα καλύτερα φορητά ψυγεία στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς! Κράτα δροσερά τα τρόφιμα και τα ποτά σου όπου κι αν πας!

 • ΕΙΔΗ CAMPING

  Απόλαυσε μια βόλτα στη φύση το Σαββατοκύριακο, χωρίς να αγωνιάς για τον εξοπλισμό σου. Βρες μια καλά ενημερωμένη ποικιλία προϊόντων για να απολαύσεις τις εξορμήσεις σου.

 • ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ
  ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ
 • ΑΞΕΣΟΥΑΡ BBQ - ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

  ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ  ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ BBQ