ΕΙΚΟΝΑ ΗΧΟΣ

Προϊόντα εικόνας, ήχου, δέκτες, car audio, αξεσουάρ, βάσεις και τραπεζάκια τηλεοράσεων....

ΕΙΚΟΝΑ ΗΧΟΣ Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

  TFT, LED, LCD, PLASMA, ΦΟΡΗΤΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ Η τηλεόραση είναι ένα σύστημα τηλεπικοινωνίας που χρησιμεύει στη μετάδοση και λήψη κινούμενων εικόνων και ήχου εξ αποστάσεως. Aποτελεί το κυριότερο και δημοφιλέστερο Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας και η χρήση της είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο. Ο όρος καλύπτει ολόκληρο το φάσμα των τεχνικών χαρακτηριστικών και των δραστηριοτήτων που αφορούν τα τηλεοπτικά προγράμματα, καθώς και τη μετάδοσή τους. Συνήθως, λέγοντας "τηλεόραση" εννοούμε τη συσκευή, δηλαδή τον δέκτη, ο οποίος λαμβάνει το (τηλεοπτικό) σήμα που εκπέμπουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί σε συγκεκριμένες συχνότητες (ή αλλιώς κανάλια) με την οθόνη που απεικονίζει το αποτέλεσμα της εκπομπής (μετατροπή του σήματος σε εικόνα και ήχο). Ο τηλεοπτικός δέκτης λαμβάνει το τηλεοπτικό σήμα είτε ασύρματα είτε ενσύρματα. Η ασύρματη λήψη γίνεται με δύο τρόπους: Ο ένας τρόπος είναι η λήψη με κεραία στραμμένη σε κάποιο επίγειο σταθμό εκπομπής (που βρίσκεται στην κορυφή κάποιου βουνού). Ο δεύτερος τρόπος είναι η λήψη από δορυφόρο μέσω δορυφορικής κεραίας (πιάτο) και ειδικού δέκτη. Στην ενσύρματη λήψη έχουμε την καλωδιακή τηλεόραση και τη λήψη μέσω δικτύου (IPTV). Τα τελευταία χρόνια, η ανάπτυξη της ευρυζωνικής δικτύωσης (καθώς και οι νέες τεχνικές συμπίεσης τηλεοπτικού σήματος) κατέστησε ικανή τη μετάδοση τηλεοπτικού προγράμματος μέσω Διαδικτύου. Πρόσφατα έχει ξεκινήσει και η μετάδοση τηλεοπτικού σήματος μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας (Mobile TV).

 • HOME CINEMA

  HOME CINEMA, PROJECTORS, ΟΘΟΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ, ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ, CD PLAYERS DJ MIXERS ΗΧΕΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ

 • ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΕΙΚΟΝΑΣ, ΗΧΟΥ

 • ΦΟΡΗΤΟΣ ΗΧΟΣ

  ΦΟΡΗΤΟΣ ΗΧΟΣ, IPOD, MP3 PLAYERS, DOCKING STATIONS, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ, ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΦΟΡΗΤΑ ΡΑΔΙΟΚ/ΩΝΑ, ΦΟΡΗΤΑ CD

 • Hi-Fi

  Hi-Fi, ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ

 • CAR AUDIO

  CAR AUDIO, ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ, ΗΧΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

 • ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

  ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

 • ΕΠΙΠΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, Hi Fi

  ΕΠΙΠΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, Hi Fi

 • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ - Blue-ray , DVD

 • CD ΜΟΥΣΙΚΗΣ

  CD ΜΟΥΣΙΚΗΣ

 • ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ

  ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΆΣΕΩΝ ΤΟΊΧΟΥ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΟΥ

 • DVD, BLU RAY

  DVD, BLU RAY Το DVD (ακρωνύμιο των Digital Video Disc ή Digital Versatile Disc, σε μετάφραση αντίστοιχα Ψηφιακός Δίσκος Βίντεο ή Ψηφιακός Ευέλικτος Δίσκος) είναι ένα οπτικό μέσο αποθήκευσης μέτριας ή μεγάλης χωρητικότητας. Ο δίσκος Blu-ray (επίσης γνωστός ως BD) είναι οπτικός δίσκος υψηλής πυκνότητας για την αποθήκευση ψηφιακών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένου υψηλής ευκρίνειας βίντεο. To όνομα του προέρχεται από το μπλε-ιώδες λέιζερ που χρησιμοποιείται για να διαβάσει και να γράψει αυτόν τον τύπο οπτικού δίσκου.

 • ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΔΕΚΤΕΣ

  ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΔΕΚΤΕΣ Η σταδιακή κατάργηση του αναλογικού σήματος για τα κανάλια Εθνικής εμβέλειας, διαμορφώνει νέα δεδομένα ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά που επιβάλλεται να έχουν οι τηλεοράσεις, έτσι ώστε να υποστηρίζουν τη λήψη και τη προβολή του νέου ψηφιακού σήματος. Εύλογα οι κάτοχοι τηλεοράσεων παλαιότερης τεχνολογίας, αναζητώντας το τρόπο με τον οποίο θα αποφύγουν την απόσυρση της συσκευής τους, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η αγορά ψηφιακού δέκτη αποτελεί μονόδρομο στη νέα ψηφιακή εποχή. Όμως πόσο καλά γνωρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες των συγκεκριμένων ηλεκτρονικών συσκευών.