Philips AJL308 ΡΑΔΙΟ-ΡΟΛΟΙ ΜΕ 7-Inch TFT LCD Color Display ΚΑΙ USB/SD ΥΠΟΔ.ΚΑΡΤΑΣ Μεγαλύτερη προβολή

Philips AJL308 ΡΑΔΙΟ-ΡΟΛΟΙ ΜΕ 7-Inch TFT LCD Color Display ΚΑΙ USB/SD ΥΠΟΔ.ΚΑΡΤΑΣ

AJL308

Νέο προϊόν

Ψηφιακός συντονισμός FM με 20 προεπιλογές, διπλή ώρα αφύπνισης και Ήπια αφύπνιση με αυξανόμενη ένταση ξυπνητηριού Προεγκατεστημένο ήχους της φύσης και της μουσικής χαλάρωσης.....

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα Διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


159,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Ξεκινήστε την ημέρα σας σωστά με την Philips AJL308 Ραδιορολόι, όπου μπορείτε να ξυπνήσετε με το χρώμα 7-ιντσών επίδειξη σας αγαπημένη φωτογραφία, τραγούδι ή βίντεο.

Εκτός από το ρολόι, ραδιόφωνο και λειτουργίες ημερολογίου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και προ-φορτωμένο μουσική χαλάρωσης που θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε. Ενσωματωμένη USB και κάρτας SD υποδοχές σας επιτρέπουν να αποθηκεύσετε όλες τις φωτογραφίες, τη μουσική και τα βίντεο κλιπ σας. Μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική ή ραδιοφωνικά κανάλια με Ψηφιακός συντονισμός FM αυτοκινήτων και προεπιλογές. Ρύθμιση διπλής φορές ξυπνητήρι και ξυπνήστε απαλά με την αυξανόμενη ένταση ξυπνητηριού.

 

Προσφέροντας την απόλυτη ευελιξία, η Philips AJL308 Ραδιορολόι σας ξυπνά με την επιλογή σας ήχους της φύσης, το ραδιόφωνο, τη δική σας μουσική ή ένα παραδοσιακό βομβητή συναγερμού. Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε την αγαπημένη σας φωτογραφία ως εικόνα φόντου στην οθόνη έγχρωμη οθόνη LCD 7 ιντσών, να παρακολουθήσετε παρουσιάσεις φωτογραφιών μελοποιηθεί και προβολή βίντεο κλιπ. Ξεκινήστε την ημέρα σας σωστά ξυπνώντας σε μια προσφιλής φωτογραφία, την αγαπημένη σας μελωδία ή τους ήχους της φύσης. Είναι ιδανικό για το κομοδίνο, αλλά επίσης ταιριάζει όμορφα στο γραφείο σας. Δεν έχει σημασία τι χρειάζεται ξυπνητήρι σας, η Philips AJL308 Ραδιορολόι τα έχει όλα.

 

  • Ψηφιακός συντονισμός FM με 20 προεπιλογές,
  • διπλή ώρα αφύπνισης και Ήπια αφύπνιση με αυξανόμενη ένταση ξυπνητηριού
  • Προεγκατεστημένο ήχους της φύσης και της μουσικής χαλάρωσης
  • MP3, WMA, JPEG, DivX και MPEG 4 στήριξης αρχείο7 "ευρεία οθόνη TFT έγχρωμη οθόνη για εύκολη προβολή ρολογιού, ραδιοφώνου και ημερολογίου
  • Θύρα USB και SD / MMC κάρτα για φωτογραφίες, μουσική και video clip
  • Κριτικες
  • 1 προϊόν στην ίδια κατηγορία: