Midea MDDF-20DEN7 WiFi Αφυγραντήρας 20Lt + ΔΩΡΟ ΦΙΛΤΡΟ Μεγαλύτερη προβολή

Midea MDDF-20DEN7 WiFi Αφυγραντήρας 20Lt + ΔΩΡΟ ΦΙΛΤΡΟ

MDDF-20DEN7 WiFi

Νέο προϊόν

Midea MDDF-20DEN7 WiFi Αφυγραντήρας με δυνατότητα κάλυψης χώρου από 37 – 55m2 και δυνατότητα αφύγρανσης έως 20 λίτρα νερού την ημέρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση από 4 έως 10 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


199,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Midea MDDF-20DEN7 WiFi Αφυγραντήρας

Midea MDDF-20DEN7 WiFi Αφυγραντήρας με δυνατότητα κάλυψης χώρου από 37 – 55m2 και δυνατότητα αφύγρανσης έως 20 λίτρα νερού την ημέρα.

Έξυπνη συσκευή!

Τώρα μπορείς να ελέγχεις ανα πάσα στιγμή τον αφυγραντήρα σου όπου και αν είσαι! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τον συνδέσεις με το Wi-Fi και να απολαύσεις απόλυτη ευελιξία!

Διακοπή ασφαλείας!

Διασφάλισε την σωστή λειτουργία του αφυγραντήρα σου και απέφυγε τα ατυχήματα, ακόμα και αν λείπεις από τον χώρο! Με το σύστημα ελέγχου του δοχείου νερού η συγκέντρωση του διακόπτεται αυτόματα όταν το δοχείο έχει γεμίσει! Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Κάνε re-start!

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τον αφυγραντήρα σου! Όταν το ρεύμα επανέλθει, το ίδιο θα κάνουν αυτόματα και οι ρυθμίσεις που είχαν γίνει πριν τη βλάβη! Για να απολαμβάνεις απόλυτη ευκολία!

Η σκόνη… γίνεται καπνός!

Απομάκρυνε την σκόνη από τον χώρο σου και απέφυγε τον κίνδυνο αλλεργιών, χάρη στο φίλτρο υψηλής πυκνότητας που διαθέτει η συσκευή σου!

Ρούχα στεγνά, σπίτι χωρίς υγρασία!

Για να μην σε πιάνει πονοκέφαλος με το στέγνωμα των ρούχων το χειμώνα η συνεχής λειτουργία αφύγρανσης, σου δίνει την λύση! Τα ρούχα σου στεγνώνουν πιο γρήγορα ενώ δεν δημιουργείται υγρασία στον χώρο!

Κατανάλωση (Watt)     290
Χωρητικότητα Δοχείου Νερού (lt)     3.0
Επίπεδο Θορύβου (dB)     45
Τύπος Φίλτρου     Φίλτρο Υψηλής Πυκνότητας
Χρονοδιακόπτης     Ναί
Συνίσταται για Χώρους έως (m2)     37 – 55 m2
Επιπλέον     Έξυπνη Αφύγρανση, Ένδειξη γεμάτου δοχείου, Οικολογικό Φρέον R-290, Αυτόματη Επανεκκίνηση
Διαστάσεις (ΥxΠxΒ)(mm)     510 x 350 × 245
Βάρος (σε kg)     15.10
Εγγύηση Προμηθευτή     3 Έτη

  • Κριτικες
  • Αξεσουάρ

    Αξεσουάρ προιόντος
     

    23 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: