Προσφορά STIROPLUS SP1070 ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΟΣ με τεχνολογία boiler Μεγαλύτερη προβολή

STIROPLUS SP1070 ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΟΣ με τεχνολογία boiler

SP1070

Νέο προϊόν

Ολοκληρωμένο σύστημα σιδερώματος SP-1070 συνεχούς ατμοποίησης για γρήγορο σιδέρωμα Με τεχνολογία boiler που εξασφαλίζει υψηλή πίεση και πλούσιο ατμό για όμορφα και καλοσιδερωμένα ρούχα

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


193,41 € με ΦΠΑ

-10%

214,90 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Σύστημα Σιδερώματος SP-1070

 

Ολοκληρωμένο σύστημα σιδερώματος SP-1070 συνεχούς ατμοποίησης για γρήγορο σιδέρωμα. Με τεχνολογία boiler που εξασφαλίζει υψηλή πίεση και πλούσιο ατμό για όμορφα και καλοσιδερωμένα ρούχα.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ TURBO ΓΙΑ ΕΞΤΡΑ ΑΤΜΟ 400gr

Η τεχνολογία boiler σε συνδυασμό με την επιλογή της ενισχυμένης παροχής ατμού απλοποιούν το σιδέρωμα αφού λειαίνουν και τις πιο δύσκολες τσακίσεις. Ιδανική για να σιδερώνετε κάθετα κουρτίνες, σακάκια κλπ.

 
 
 sp-1070-1-800x800.jpg

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΑΛΑΤΩΝ

Η συσκευή έχει ένα «έξυπνο» σύστημα αφαίρεσης αλάτων που σας προειδοποιεί με φωτεινή ένδειξη ότι θα πρέπει να καθαρίσετε το λέβητα από τα άλατα αλλά και αναγνώριση ολοκλήρωσης καθαρισμού. Επιπλέον ο καθαρισμός γίνεται απλά και γρήγορα χάρη στην εύχρηστη βαλβίδα αλάτων. Καθαρίζοντας τακτικά το λέβητα, προστατεύετε το σύστημα σιδερώματος από την βλαβερή δράση των αλάτων παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του.

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ECO

Σιδερώστε εξίσου γρήγορα και αποτελεσματικά με λιγότερη ενέργεια. Για τα υφάσματα που δεν απαιτούν πολύ ατμό, ενεργοποιήστε τη λειτουργία ECO για να μειώνετε την κατανάλωση ενέργειας.

 

ΠΛΑΚΑ ICEGLIDE CERAMIC

Mε την τριπλή επίστρωση, η πλάκα Iceglide Ceramic γλιστράει με άνεση πάνω στα υφάσματα. Επιπλέον, με το νέο, ιδιαίτερο σχήμα της, σιδερώνει την περιοχή γύρω από τα κουμπιά ή τα διακοσμητικά στοιχεία των ρούχων εύκολα και γρήγορα.

 

Παραγωγή ατμού 190gr/min
Δύο επιλογές ποσότητας ατμού
Αποσπώμενη δεξαμενή 1,6lt
Αυτόματο σβήσιμο
Φωτεινή ένδειξη αφαίρεσης αλάτων
Αποθήκευση καλωδίου ρεύματος και ατμού

 

  • Κριτικες
  • 13 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: