Whirlpool WRSB 7259 WS EU SLIM Πλυντήριο ρούχων 7kg Μεγαλύτερη προβολή

Whirlpool WRSB 7259 WS EU SLIM Πλυντήριο ρούχων 7kg

WRSB 7259 WS EU

Νέο προϊόν

Το πλυντήριο ρούχων WRSB 7259 WS της Whirlpool, με μεγάλο κάδο χωρητικότητας 7kg θα «φιλοξενήσει» όλα τα ρούχα της οικογένειας και θα τους χαρίσει τη φρεσκάδα

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 5 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 5 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,00 €.


529,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Whirlpool WRSB 7259 WS EU Πλυντήριο Ρούχων Slim 7,00 kg

 

Περιγραφή

Για ρούχα που λάμπουν από καθαριότητα… πλυντήριο ρούχων της Whirlpool με κάδο 7kg, 16 προγράμματα και κινητήρα BPM, βγάζει εσένα και τα πλυμένα σου ασπροπρόσωπα!

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα:7 kg
Στροφές (ταχύτητα στυψίματος):1.200 rpm
Ενεργειακή κλάση:B
Αριθμός προγραμμάτων:16
 
Με μια ματιά
Το πλυντήριο ρούχων WRSB 7259 WS της Whirlpool, με μεγάλο κάδο χωρητικότητας 7kg θα «φιλοξενήσει» όλα τα ρούχα της οικογένειας και θα τους χαρίσει τη φρεσκάδα και την καθαριότητα που τους αξίζει! Με ταχύτητα στυψίματος 1200rpm τα υφάσματα βγαίνουν σχεδόν στεγνά από τον κάδο, χωρίς να κινδυνεύουν από φθορές και τραβήγματα. Η λειτουργία αναζωογόνησης Fresh care+, διατηρεί τα ρούχα φρέσκα και αναζωογονημένα για αρκετές ώρες μετά τη λήξη του προγράμματος, ενώ χάρη στην τεχνολογία 6ης αίσθησης, ρυθμίζονται αυτόματα το νερό, η θερμοκρασία και ο χρόνος πλύσης, βάσει του φορτίου!
 
 
Χωρητικότητα 7Κg
Ένας κύκλος αρκεί, για να ξεμπερδεύεις με τα ρούχα που φόρεσες μέσα στην εβδομάδα που πέρασε.
 
Ταχύτητα Στυψίματος
1.200rpm
Τα ρούχα σου αποδεσμεύουν την υγρασία, καθώς περιστρέφονται με απαλές κινήσεις στον κάδο.
 
Αριθμός Προγραμμάτων 16
Άνεση επιλογών, για να περιποιείται κάθε τύπο υφασμάτων, αφαιρώντας ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες.
 
Για «σιωπηλές» επιδόσεις!
Τώρα μπορείς άνετα να χρησιμοποιείς το νυχτερινό ρεύμα, κάνοντας οικονομία στην κατανάλωση, μιας και ο κινητήρας BPM κρατά χαμηλά τη στάθμη θορύβου, ώστε να επωφελείσαι από τη λειτουργία του πλυντηρίου σου ακόμα και τις ώρες κοινής ησυχίας. Πιο αθόρυβος, πιο οικονομικός, πιο ανθεκτικός! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
 
Έχει την 6η αίσθηση!
Άφησέ το να κάνει τα… «μαγικά» του, ώστε να σου προσφέρει το ιδανικό αποτέλεσμα. Το νέο σου πλυντήριο χρησιμοποιεί προηγμένους αισθητήρες και αλγόριθμους, για να προσαρμόσει αυτόματα την ποσότητα νερού, τη θερμοκρασία, τη διάρκεια του κύκλου αλλά και το στύψιμο, με βάση τον όγκο του φορτίου. Άρα, υπολογίζει τα πάντα με ακρίβεια και φέρνει τις πλύσεις στα μέτρα τους!
 
Keep it fresh!
Ξεκίνησες τη λειτουργία του λίγο πριν φύγεις από το σπίτι; Μην αγχώνεσαι! Διαθέτει λειτουργία αναζωογόνησης που διατηρεί τα ρούχα φρέσκα έως και για 6 ώρες μετά τη λήξη του προγράμματος. Με απαλή δράση ατμού και με ρυθμικές αργές κινήσεις του κάδου, αφήνει τον αέρα να κυκλοφορήσει μέσα στις ίνες, για να διατηρούνται τα ρούχα φρέσκα και να αποτρέπεται η δημιουργία δυσάρεστων οσμών.
 
Μοσχοβολάνε φρεσκάδα!
Έχεις επαγγελματικό ραντεβού, αλλά το αγαπημένο σου outfit δεν είναι και στα καλύτερά του; Κανένα πρόβλημα! Χρησιμοποίησε τη λειτουργία Steam Refresh για να φρεσκάρεις αποτελεσματικά τα ρούχα σου. Απομάκρυνε όλες τις δυσάρεστες οσμές και σιδέρωσέ τα ακόμα πιο εύκολα μιας και οι ίνες των υφασμάτων χαλαρώνουν. Τοποθέτησε έως τρία ρούχα, ή 1kg υφασμάτων, επίλεξε τη λειτουργία και είσαι έτοιμος!
 
Με τη δύναμη του ατμού!
Απομάκρυνε κάθε αόρατο εχθρό που έχει κατοικίσει… στα υφάσματα, ενεργοποιώντας το πρόγραμμα Stem Hygiene. Η επιλογή αυτή βελτιώνει την απόδοση του πλυντηρίου κατά τη διάρκεια του κύκλου πλύσης, παράγοντας ατμό που απομακρύνει τα βακτήρια από τις ίνες των υφασμάτων! Κι έτσι ξεγνοιάζεις μια και καλή!
 
Προγράμματα για κάθε ανάγκη
Το πλυντήριό σου περιλαμβάνει τους εξής τρόπους λειτουργίας:

Πρόπλυση, Μικτά, Λευκά, Βαμβακερά, Eco 40-60, Αθλητικά, Πάπλωμα, Τζιν, Στύψιμο & Άντληση, Ξέβγαλμα & Στύψιμο, Γρήγορο 30', 20°C, Μάλλινα (Woolmark Black), Ευαίσθητα, Συνθετικά, Antistain (αφαίρεσε περισσότερα από 100 είδη λεκέδων στους 40°C). 

Επιλογές: Καθυστέρησης έναρξης πλύσης, Εντατικό ξέβγαλμα.
 
Αντέχει στο χρόνο!
Το τύμπανο, σχεδιασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, σού εγγυάται αντοχή στη χρήση και το χρόνο, ενώ προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού χάρη στην αυτοκαθαριζόμενη αντλία και μεγαλύτερη φροντίδα στα ρούχα.
 
 
Πρόσθεσε ό,τι ξέχασες!
Ακόμα κι αν η πλύση ξεκίνησε κι εσύ ξέχασες να βάλεις τα μισά ρούχα στον κάδο, δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείς! Μπορείς, τα πρώτα λεπτά του κύκλου να διακόψεις το πρόγραμμα και να προσθέσεις ό,τι έμεινε απ’ έξω!
 
Αντίο αλλεργίες!
Χάρη στο Anti Allergy, τα κύρια αλλεργιογόνα που προκαλούν τα πιο συνήθη συμπτώματα εξολοθρεύονται για τα καλά, με επιπλέον ξεβγάλματα και υψηλή θερμοκρασία. Τόσο απλά!
 
Ασφάλεια & προστασία!
Η λειτουργία ηλεκτρονικού κλειδώματος, προσφέρει ασφάλεια σε ένα σπίτι με παιδιά. Έτσι, δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πλυντήριο και να πειράξουν τις ρυθμίσεις λειτουργίας του.

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα 7 kg
Στροφές (ταχύτητα στυψίματος) 1.200 rpm
Τύπος συσκευής Εμπρόσθιας φόρτωσης
Τύπος πλυντηρίου Ελεύθερο
Οθόνη LED
Χρώμα Λευκό
Παροχή νερού Μονή
Αριθμός προγραμμάτων 16
Γρήγορο πρόγραμμα Διαθέτει
Πρόγραμμα ατμού Διαθέτει
Αντι-αλλεργικό Διαθέτει
Πρόγραμμα υγιεινής Διαθέτει
Λειτουργία eco Διαθέτει
Πρόγραμμα δύσκολων λεκέδων Διαθέτει
Λειτουργία για εύκολο σιδέρωμα Διαθέτει
Λειτουργία χρονοκαθυστέρησης Διαθέτει
Προγραμματισμός χρόνου Έναρξης
Προσθήκη ρούχων Διαθέτει
Ασφάλεια κλειδώματος Διαθέτει
Καθαρισμός κάδου Δεν διαθέτει
Ελληνικό Μενού Δεν διαθέτει
ΕπιπλέονFRESH CARE + / Steam Refresh / Tεχνολογία 6th Sense
Αυτόματο σύστημα δοσομέτρησης Δεν διαθέτει
Πλήρως ηλεκτρονική λειτουργία Διαθέτει
ΜοτέρInverter
Ενεργειακή κλάση B
Κατανάλωση ανά 100 κύκλους πλύσης 52 kwh
Eπίπεδο θορύβου 78 dB
Συνδεσιμότητα Δεν διαθέτει
Διαστάσεις (Υ × Π × Β)85 cm x 59,50 cm x 43,50 cm
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: