BOSE Acoustimass 10 Series III Σύστημα ηχείων Μεγαλύτερη προβολή

BOSE Acoustimass 10 Series III Σύστημα ηχείων

Acoustimass 10 Series III

Νέο προϊόν

Bose «Acoustimass 10-III παρέχει ένα εναρμονισμένο σύστημα για τις εξαιρετικές επιδόσεις στο σπίτι-θέατρο, μια εμπειρία που είναι τόσο υπέροχη που μπορεί να προτιμάτε να παρακολουθείτε όλα τα βίντεό σας στο σ...

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 12 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 12 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 2,40 €.


1 249,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Bose «Acoustimass 10-III παρέχει ένα εναρμονισμένο σύστημα για τις εξαιρετικές επιδόσεις στο σπίτι-θέατρο, μια εμπειρία που είναι τόσο υπέροχη που μπορεί να προτιμάτε να παρακολουθείτε όλα τα βίντεό σας στο σπίτι. Αποτελείται από έξι ενότητες ομιλητή:

Ένα χαμηλού προφίλ ηλεκτρονική μονάδα Acoustimass υπογούφερ (με τρεις 5,25 "γούφερ) για την αυθεντική χαμηλές συχνότητες που προσθέτουν βάθος διάσταση που είναι σαφώς πλούσιο

Πέντε μικρά Δορυφορική ενότητες (το καθένα με δύο 2.5 "οδηγούς) να παραδώσει sonorously ακριβείς και ρεαλιστικές mid-range και υψηλές συχνότητες σε όλα τα κανάλια 5 home theater (Εμπρός αριστερά / δεξιά / Κέντρο Πίσω Αριστερά / Δεξιά)


Σχεδιασμένο για ενισχυτές παράδοση 10 έως 200 Watt ανά κανάλι (μπροστά) και 10 έως 100 Watt ανά κανάλι (πίσω)
Κύβοι μέτρο - 6.25H x 3W x 4D (το καθένα) και ACOUSTIMASS Module είναι 14Η x 22W x 7.5D
Χρώμα - Ασημί Ηχεία / Μαύρο Acoustimass ηλεκτρονική μονάδα

  • Κριτικες
  • 28 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: