Singer mod 1030 κύλινδρος σιδερώματος

mod 1030 -v

Νέο προϊόν

Για ένα ξεκούραστο σιδέρωμα η SINGER® προτείνει τον κύλινδρο 1030, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες. Χάρη στο μεγάλο μήκος κυλίνδρου (103cm)

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 31 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 31 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 6,20 €.


3 127,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Για ένα ξεκούραστο σιδέρωμα η SINGER® προτείνει τον κύλινδρο 1030, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες. Χάρη στο μεγάλο μήκος κυλίνδρου (103cm) καθώς και στα 5 επίπεδα ρύθμισης θερμοκρασίας, θα μείνετε ευχαριστημένοι με αυτή την επιλογή. Στα θετικά της έρχεται να προστεθεί το άνοιγμα και από τις δύο πλευρές, το οποίο διευκολύνει το συνεχές σιδέρωμα φαρδιών υφασμάτων , όπως σεντόνια, κουβέρτες, πετσέτες κλπ. Καθώς τα άλατα του νερού της εκάστοτε περιοχής δημιουργούν προβλήματα, η SINGER® δίνει τη λύση με το φίλτρο μείωσης σκληρότητας του νερού.

 



Χαρακτηριστικά του κυλίνδρου Singer® 1030

6 επίπεδα ρύθμισης ποσότητας ατμού
Διαρκής ατμός
Χρήση νερού βρύσης
Φίλτρο μείωσης των αλάτων και της σκληρότητας του νερού
Αισθητήρας σκληρότητας νερού
Ανοιχτό σιδέρωμα και από της δύο πλευρές του κυλίνδρου
Ρυθμιζόμενη ταχύτητα του κυλίνδρου σε 5 επίπεδα, ανάλογα με τη πίεση που ασκείται στο πετάλ
Διπλή χρήση της πατήστρας, τόσο για το πρεσάρισμα του κυλίνδρου, όσο και για την αυξομείωση της ταχύτητας ροής
5 επίπεδα ρύθμισης θερμοκρασίας, με τη μέγιστη να φτάνει στους 200 °C
Ο μοχλός απελευθέρωσης παρέχει ασφάλεια στο χρήστη
Διαρκής ατμός
Αναδιπλούμενη
Ροδάκια μεταφοράς

Περισσότερα Πλεονεκτήματα για τον Singer® 1030

Η ταχύτητα περιστροφής του κυλίνδρου μπορεί να επηρεαστεί εύκολα αλλάζοντας την ένταση της πίεσης του πηδαλίου.

Για τέλειο σιδέρωμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ατμισμα, που εξασφαλίζει αποτελεσματικό ψέκασμα των σιδερωμένων πλυντηρίων.Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά το σιδέρωμα σε προγράμματα μαλλί, βαμβάκι και λινό, στη λειτουργία ατμού, με το πενταλ πιεσμένο ή μόνιμο να ατμιζεται χωρίς το πενταλ να είναι πιεσμένο

Ακόμα πιο σύνθετα ρούχα μπορούν να σιδερωθούν: χάρη στους δυο δωρεάν βραχίονες, ακόμα πιο σύνθετα εσώρουχα, όπως μπλουζάκια, μπλούζες, φούστες και άλλα, μπορούν να σιδερωθούν εύκολα.

Τα ρούχα δεν θα καούν αν πιαστούν κάτω από τον ρολό που πιέζεται στη θερμή επιφάνεια σιδερώματος σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιήστε τον μοχλό στη δεξιά πλευρά και σηκώστε το ρολό για να απελευθερώσετε τα ρούχα. Μετά την αποκατάσταση της τροφοδοσίας, επιστρέψτε τον μοχλό στην αρχική του θέση τραβώντας ταυτόχρονα τον μοχλό στην μπροστινή θέση και πιέζοντας το πεντάλ.

Φιλικό στο περιβάλλον: λόγω της μεγάλης επιφάνειας σιδερώματος, τα ρούχα σιδερώνονται γρήγορα και αποτελεσματικά, ιδιαίτερα τα μεγάλα και ίσια ρούχα. Αν διακοπεί το σιδέρωμα για περισσότερο από 8 λεπτά, η θέρμανση της συσκευής απενεργοποιείται αυτόματα και δεν υπάρχει περίπτωση κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτός ο κύλινδρος είναι ένα ποιοτικό προϊόν, σχεδιασμένο για χρήση στο σπίτι και σε μικρότερες μονάδες, όπου θα εκτιμηθούν οι υπηρεσίες του, ιδιαιτέρως σε μικρές ξενοδοχειακές μονάδες.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ισχύς : 3300 KW
Τάση 50 hz/230 V
Μήκος κυλίνδρου: 103 cm
Χωρητικότητα δοχείου :1,9 Lt
Βάρος: 55 Kg
Διαστάσεις ανοιχτής : 112/40/105 cm

  • Κριτικες
  • 10 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: