NINJA OO101EU ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ WOODFIRE και PIZZA 2400W Μεγαλύτερη προβολή

NINJA OO101EU ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ WOODFIRE και PIZZA 2400W

OO101EU

Νέο προϊόν

Ετοιμάστε ένα πλήρες γεύμα έως και 30% πιο γρήγορα από ό,τι στο φούρνο. Γεύματα για όλη την οικογένεια: Μαγειρέψτε 3 κιλά ολόκληρο κοτόπουλο και λαχανικά. 5 κιλά ψητό μοσχάρι ή 6 μπριζόλες

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 4 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 4 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,80 €.


439,99 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Ninja Φούρνος Εξωτερικου Χώρου OO101EU Woodfire

 20240329163320_ninja_ilektrikos_fournos_

Περιγραφή

Ο φούρνος εξωτερικού χώρου Ninja Woodfire αλλάζει τα πάντα στην υπαίθρια μαγειρική. Τώρα έχεις την απόδοση ενός επαγγελματικού φούρνου Woodfire, ενός φούρνου πίτσας και ενός BBQ Smoker- στον κήπο σου.

Χαρακτηριστικά

Τύπος:Φούρνος Πίτσας
Εστίες:Δεν διαθέτει
Διαστάσεις (ΥxΠxΒ):41 cm x 57 cm x 51 cm
 
Με μια ματιά

Με τον Ninja φούρνο OO101EU μπορείς να ετοιμάσεις ένα ολόκληρο γεύμα για τους φίλους σου! Ψήσε το αγαπημένο σου κρέας, λαχανικά ή πίτσα, απολαμβάνοντας πληθωρικές, καπνιστές γεύσεις. Επιπλέον, αυτός ο φούρνος αποτελεί ένα νέος τρόπο μαγειρέματος σε εξωτερικούς χώρους. Ετοίμασε μοναδικά γεύματα για τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου, απολαμβάνοντας αυθεντικές γεύσεις φωτιάς ξύλου στο ψήσιμο των κρεάτων, των λαχανικών και της πίτσας.

Παράλληλα, διαθέτει 8 λειτουργίες ψησίματος, για να δίνεις ένταση και γεύση στα γεύματά σου όπως σου αρέσει! Και το καλύτερο; Ό,τι κι αν ψήνεις, αρωματίζεται τέλεια με την καύση pellet φαγητού. Πρόσθεσε όλη τη γεύση καπνού που θα... απογειώσει τις γευστικές σου εμπειρίες. Αυτή η συσκευή υπόσχεται να μην αφήσει κανένα στομάχι… παραπονεμένο!

Υψηλή Θερμοκρασία 370°C
Η υψηλή θερμοκρασία των 370°C ξεκλειδώνει κορυφαίες υφές και γεύσεις. Απόκτησε premium υφές με το πάτημα ενός κουμπιού: Κάρβουνο, καψάλισμα, καραμέλωμα.
 
Χρήση Pellet Ξύλου Διαθέτει
Καίει αληθινό pellet ξύλου, για γευστικούς λόγους και όχι για καύση. Πρόσθεσε στο ενσωματωμένο δοχείο την επιθυμητή ποσότητα pellet ξύλου, για να εξασφαλίσεις στα φαγητά σου γεύση καπνιστού.
 
Ψήνει χωρίς περιορισμούς!
Ο νέος σου φούρνος «πιάνει» υψηλές και ελεγχόμενες θερμοκρασίες από 40°C έως 370°C, διαθέτει πάνω και κάτω θέρμανση, καθώς και δυνατότητα προσθήκης φυσικών γεύσεων Woodfire. Έτσι, παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία από οποιονδήποτε εξωτερικό φούρνο. Τώρα, μπορείς να πετύχεις ζουμερά και καλοψημένα κρέατα, τέλεια ψητά λαχανικά, πίτσα, παϊδάκια, ολόκληρο κοτόπουλο, γκουρμέ γεύσεις και παραδοσιακά ψωμιά. Με σταθερή θερμοκρασία μπορείς να απολαμβάνεις την ύπαιθρο με σιγουριά στη μαγειρική σου.
 
Εσύ αποφασίζεις!
Σου δίνει την επιλογή από ένα ευρύ φάσμα να επιλέξεις τη θερμοκρασία που απαιτεί η μαγειρική δημιουργία σου! Διαθέτει 8 λειτουργίες σε 1 και σου παρέχει τον απόλυτο έλεγχο ψησίματος. Χάρη στα ευέλικτα προγράμματα, ψήνεις περισσότερο από ποτέ σε εξωτερικούς χώρους και σε υψηλές θερμοκρασίες και απολαμβάνεις υπέροχες γεύσεις με ένα άγγιγμα!
 
Λαχταριστό, καπνιστό φαγητό σε χρόνο dt!
Σου αρέσει η γεύση του καπνιστού; Αν ναι, τότε έχεις βρει τον τέλειο σύμμαχο για να πετυχαίνεις αυτή την ιδιαίτερη καπνιστή «πινελιά» στα φαγητά σου. Πρόσθεσε αρώματα από 100% αληθινό ξύλο που καίει και εξασφάλισε αυθεντική γεύση Woodfire σε ό,τι κι αν φτιάχνεις. Απόλαυσε ένα γρήγορο ψητό γεύμα με φιλέτα ψαριού, μπριζόλες, παϊδάκια και πίτσα με πλούσια και εξαιρετικά αρώματα! Πέτυχε 100% Woodfire γεύση σε κάθε πιάτο με μόλις μία μεζούρα pellet και δημιουργήστε αυθεντικές γεύσεις BBQ χωρίς κόπο. Απλώς τοποθέτησε τα πέλλετ στο ειδικό δοχείο και άφησε το φούρνο να κάνει τα υπόλοιπα για εσένα.
 
Μεγαλύτερη ποικιλία & καλύτερη υφή!
Αυτός ο φούρνος διαθέτει μεγαλύτερο εύρος θερμοκρασίας από ένα φούρνο εσωτερικού χώρου. Συγκεκριμένα, 40˚- 170˚ για χαμηλό και αργό μαγείρεμα, 170˚-260˚ για φούρνισμα, ψήσιμο & Grill ψητό, φουρνιστό, φρυγανισμένο, σιγοβρασμένο/260˚- 340˚καβουρδισμένο, καραμελωμένο, τραγανό/ 340˚- 370˚ χειροποίητη Pizza, χωρίς κόπο χωρίς γύρισμα, καψαλισμένη, χειροποίητη και τραγανή.
 
Pizza… από τα χεράκια σου!
Με το νέο Ninja φούρνο μπορείς να φτιάξεις πίτσα με αποτελέσματα επιπέδου πιτσαρίας απευθείας στον κήπο σου! Μαγείρεψε γευστική και crunchy πίτσα χωρίς γύρισμα και χωρίς φλόγα, έτοιμη για απόλαυση σε μόλις 2.5 λεπτά. Επιπλέον, σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσεις μια ποικιλία από 5 είδη πίτσας για οποιοδήποτε γούστο.
 
Εύκολος χειρισμός!
Έχεις πλήρη έλεγχο στη λειτουργία της συσκευής σου! Αφού ο νέος σου φούρνος διαθέτει σταθερές θερμοκρασίες με ηλεκτρισμό και λειτουργίες με ένα άγγιγμα, για εξαιρετική άνεση και ευελιξία!
 
Έρχεται με όλα τα απαραίτητα!
Στη συσκευασία θα βρεις όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ: Αποσπώμενο δοχείο Pellet, Μεζούρα Pellet, Quick Start Guide με συνταγές, Πέτρα Pizza & πλαίσιο αξεσουάρ, Ταψί Pro-Heat, Σχάρα ψησίματος, 2 αρώματα Pellet (δείγματα).

Χαρακτηριστικά

Τύπος Φούρνος Πίτσας
Χρώμα Κόκκινο
Διπλό κρύσταλλο φούρνου Δεν διαθέτει
Εστίες Δεν διαθέτει
Θερμοστάτης Διαθέτει
Επιπλέον Τεχνολογία Woodfire / Χαμηλό & Αργό Smoker
ΕξαρτήματαΣχάρα / Ταψί / 2 αρώματα Pellet / Πέτρα Pizza
Διαστάσεις (Υ × Π × Β)41 cm x 57 cm x 51 cm
  • Κριτικες
  • 17 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: