NINJA ON400EU SPEEDI ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ ΦΡΙΤΕΖΑ ΑΕΡΟΣ 1760W 5.7LT Μεγαλύτερη προβολή

NINJA ON400EU SPEEDI ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ ΦΡΙΤΕΖΑ ΑΕΡΟΣ 1760W 5.7LT

ON400EU

Νέο προϊόν

Ευελιξία - πολλαπλές συσκευές σε μία Χωρητικότητα: 5.7lt Τεχνολογία κυκλωνικού αέρα για γρήγορο και εύκολο μαγείρεμα χωρίς πίεση σε λιγότρερο από 30 λετπά Λειτουργίες Μαγειρέματος Speedi Γεύματα, Φριτέζα Αέρος με ατμό, Ψήσιμο στον Ατμό

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 2 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


274,99 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Ninja Φριτέζα & Πολυμάγειρας Αέρος ON400EU

20240117123959_063d29b2.jpeg

Περιγραφή

Φριτέζα & Πολυμάγειρας αέρος της Ninja με χωρητικότητα 5.7Lt για «μπαμπάτσικες» μερίδες, ισχύ 1760W για γρήγορη προθέρμανση και 10 λειτουργίες για μαγείρεμα χωρίς λάδι με την ίδια νοστιμιά!

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα (Lt):5,70 Lt
Κάδος:Αποσπώμενος / Αντικολλητικός
Ρυθμιζόμενος Θερμοστάτης:Διαθέτει
 
Με μια ματιά
Όταν έχεις στο μυαλό σου μια φριτέζα αέρος, σκέφτεσαι γρήγορο και υγιεινό μαγείρεμα χωρίς λάδι, ποικιλία επιλογών σε συνταγές και εύκολο καθάρισμα; Ε, αυτά κι ακόμα περισσότερα σου προσφέρει η Φριτέζα & Πολυμάγειρας Αέρος ON400EU της Ninja! 
Διαθέτει ισχύ που αγγίζει τα 1760W για να ξεχάσεις την αναμονή, χωρητικότητα 5.7Lt για να χορταίνουν όλα τα μέλη της οικογένειας αλλά και 10 λειτουργίες μαγειρέματος για να ετοιμάζεις το φαγητό σου με όποιον τρόπο θέλεις. 
Το Smart Switch χρησιμοποιεί τον ατμό συνδυαστικά με την επαγωγική λειτουργία, για να επιταχύνει τον χρόνο μαγειρέματος, ενώ χάρη στον κυκλωνικό αέρα που εγχέει ατμό στο εσωτερικό, απολαμβάνεις φρέσκα ή κατεψυγμένα τρόφιμα ζουμερά και παράλληλα τραγανά! 
 
Ισχύς 1760W
Με μεγάλη ισχύ και γρήγορη προθέρμανση για να γίνονται τα φαγητά «τσακ-μπαμ».
 
Χωρητικότητα 5.7Lt
Διαθέτει άνετη χωρητικότητα για να μην… μετράς τις μπουκιές σου.
 
10 σε 1!
Η φριτέζα & πολυμάγειρας αέρος της Ninja, σου προσφέρει ολοκληρωμένη εμπειρία μαγειρέματος με 10 λειτουργίες: Speedi Γεύματα, Φριτέζα Αέρος με ατμό, Ψήσιμο στον ατμό, Αργό μαγείρεμα, Ψήσιμο και σοτάρισμα, Grill, Φριτέζα αέρος, Φούρνισμα και Ψήσιμο, Αφύγρανση και ατμός. Με λίγα λόγια, όλα όσα θες από την κουζίνα σου, σε μία μόνο συσκευή!
 
Δίδυμο «φωτιά»!
Θέλεις ζουμερό και τραγανό αποτέλεσμα, χωρίς να σκέφτεσαι τα συστατικά ή την ώρα μαγειρέματος; Η λειτουργία Smart Switch συνδυάζει ιδανικά τον ατμό με την επαγωγική λειτουργία, για ακόμα πιο γρήγορο μαγείρεμα. Έτσι, ακόμα κι αν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είναι λίγο ανυπόμονα, εσύ θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και φαγητό έτοιμο σε χρόνο express!
 
Η μαγειρική στα… «high» της!
Ξέχνα το λάδι και τα περιττά λιπαρά στο φαγητό! Απόλαυσε υγιεινά και νόστιμα πιάτα, μαγειρεμένα στον ατμό. Η φριτέζα αέρος χρησιμοποιεί κυκλωνικό αέρα, ο οποίος ψήνει στην εντέλεια φρέσκα ή ακόμα και κατεψυγμένα τρόφιμα, χωρίς σταγόνα λαδιού. Το αποτέλεσμα; Αφράτο και ζουμερό εσωτερικό και φουλ τραγανό εξωτερικό!
 
Υγιεινό μαγείρεμα
Τηγάνισμα χωρίς λάδι και νόστιμο φαγητό γίνεται; Φυσικά! Με τη νέα φριτέζα αέρος σου, δε χρειάζεται να βάλεις «φρένο» στην απόλαυση ή να στερηθείς τη νοστιμιά των αγαπημένων σου φαγητών. Μπορείς απλά να τηγανίσεις στον αέρα ό,τι έχεις «λιγουρευτεί» με ελάχιστο ή καθόλου λάδι και έως 75% λιγότερα λιπαρά από το βαθύ τηγάνισμα. 
 
Μαγείρεμα «express»
Για όλες τις φορές που ο χρόνος πιέζει… η φριτέζα αέρος θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Μαγειρεύει για όλη την οικογένεια από κρεατικά, λαχανικά μέχρι και ζυμαρικά σε λιγότερο από 30 λεπτά!
 
Βολικά αξεσουάρ
Εκτός από το βολικό μέγεθός της, διαθέτει και αξεσουάρ που κάνουν τέλειο «fit» μέσα στον κάδο, για να αποθηκεύονται εύκολα και να μην πιάνουν έξτρα χώρο στην κουζίνα σου.
 
Σου δίνει ιδέες
Αν «στέρεψες» από ιδέες για το επόμενο πιάτο σου, ο οδηγός συνταγών που περιλαμβάνεται στη συσκευασία θα σου δώσει όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι. Εναλλακτικά, μπορείς να δημιουργήσεις χιλιάδες προσαρμοσμένες συνταγές με το SpeediMeal Builder.
 
Εύκολο καθάρισμα
Όλα τα αξεσουάρ είναι αντικολλητικά και πλένονται στο πλυντήριο πιάτων για μεγαλύτερη ευκολία στο καθάρισμα, ενώ η ρύθμιση Steam καθαρίζει με ατμό το εσωτερικό του καπακιού και της συσκευής. 

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα (Lt) 5,70 Lt
Κάδος Αποσπώμενος / Αντικολλητικός
Χρώμα Γκρι
Παράθυρο ελέγχου ψησίματος Δεν διαθέτει
Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης Διαθέτει
Επιπλέον Smart Switch
  • Κριτικες
  • 17 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: