Whirlpool OMSK58HU1SX Εντοιχιζόμενος Φούρνος

OMSK58HU1SX

Νέο προϊόν

Πολυλειτουργικός φούρνος ζεστού αέρα Μεγάλη γκάμα μεθόδων ψησίματος Ο φούρνος ζεστού αέρα πολλαπλών λειτουργιών MF8 προσφέρει μια ποικιλία μεθόδων μαγειρέματος

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 4 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 4 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,80 €.


469,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Οι φούρνοι ενεργειακής κλάσης A/A+ προσφέρουν εξαιρετικό επίπεδο ενεργειακής απόδοσης, εξασφαλίζοντας χαμηλότερη κατανάλωση και εξοικονόμηση στους λογαριασμούς ενέργειας.


Πολυλειτουργικός φούρνος ζεστού αέρα Μεγάλη γκάμα μεθόδων ψησίματος. Ο πολυλειτουργικός φούρνος ζεστού αέρα (MF8) προσφέρει μια σειρά από μεθόδους ψησίματος, χάρη στις οποίες θα επιτυγχάνετε πάντα τέλεια αποτελέσματα, ανεξάρτητα από τη συνταγή που ετοιμάζετε.
Τυπικό εσωτερικό μέγεθος φούρνου Αυτός ο φούρνος Whirlpool έχει εσωτερικό όγκο κανονικού μεγέθους.
Steam+ Απλό και υγιεινό μαγείρεμα: με τον ατμό θα πετύχετε πιο νόστιμα, πιο τραγανά και ζουμερά αποτελέσματα. Ιδανικό για την προετοιμασία διαφορετικών ειδών φαγητού, από ψωμί μέχρι ψάρι.
Ενεργειακή κλάση Α+ Εξαιρετική ενεργειακή απόδοση. Η ενεργειακή κλάση Α+ εξασφαλίζει ιδανικά αποτελέσματα, σε συνδυασμό με τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.
ForcedAir Διατηρήστε τη γεύση. Χάρη στην τεχνολογία ForcedAir, ο προθερμασμένος αέρας κυκλοφορεί στο εσωτερικό του φούρνου χρησιμοποιώντας ένα καινοτόμο σύστημα μεταφοράς, το οποίο εξασφαλίζει αφράτα και ζουμερά αποτελέσματα ψησίματος.
Smart Clean Οικολογικό και εύκολο καθάρισμα. Η πρωτοποριακή τεχνολογία SmartClean καθαρίζει τον φούρνο σας σχολαστικά και αποτελεσματικά σε μόλις 30 λεπτά χωρίς τη χρήση απορρυπαντικού. Απλώς προσθέστε 200 ml νερό στο εσωτερικό του φούρνου, ρυθμίστε τον κύκλο SmartClean και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα στεγνό πανί.
Cook3 Χωρίς ανάμειξη αρωμάτων. Χάρη στην πρωτοποριακή λειτουργία Cook3, μπορείτε να μαγειρέψετε έως και τρία ξεχωριστά πιάτα ταυτόχρονα χωρίς τον κίνδυνο να αναμειγνύετε αρώματα και γεύσεις.
Auto Bread Μπορείτε να ψήσετε αβίαστα διάφορα είδη ψωμιού. Αφού επιλέξετε τη λειτουργία περιστρέφοντας το κουμπί, η ώρα και η θερμοκρασία ρυθμίζονται αυτόματα. Ο φούρνος σταματά μετά από 1 ώρα.
Auto Pastry Μπορείτε να ψήσετε εύκολα πιάτα ζύμης. Αφού επιλέξετε τη λειτουργία περιστρέφοντας το κουμπί, η ώρα και η θερμοκρασία ρυθμίζονται αυτόματα. Ο φούρνος σταματά μετά από 45 λεπτά.
Maxi cooking Ιδανικό για το μαγείρεμα μεγάλων μερίδων φαγητού, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων κομματιών κρέατος.
Πίτσα Αποκτήστε τα καλύτερα αποτελέσματα και μια τραγανή βάση πίτσας.
SoftClosing Αργή κλείσιμο της πόρτας. Χάρη στους μεντεσέδες που κλείνουν αργά, η πόρτα του φούρνου κλείνει αβίαστα με μια απαλή και αθόρυβη κίνηση.
Μοντέρνα εμφάνιση Μοντέρνος και κομψός σχεδιασμός που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ της κουζίνας σας.
Ηλεκτρονικός έλεγχος Ηλεκτρονική ρύθμιση θερμοκρασίας.
Ανασυρόμενα πλέγματα Ομαλή κίνηση. Αυτός ο φούρνος Whirlpool είναι εξοπλισμένος με πλέγματα που εκτείνονται ομαλά που τον καθιστούν εύκολο στη χρήση.
Push-Push Μοντέρνα κουμπιά με το σύστημα Push-Push, ενσωματωμένα απευθείας στον πίνακα ελέγχου, που εξασφαλίζει ομοιόμορφο σχεδιασμό.

  Διαστάσεις
     Ύψος (cm): 59,5
     Πλάτος (cm): 59,5
     Βάθος (cm): 55,1

Χαρακτηριστικά
     Τύπος: Ηλεκτρικός
     Χρήσιμος όγκος εσωτερικού χώρου (l): 71
     Αυτοκαθαρισμός φούρνου: Υδροκαθαρός
     Έλεγχος: Ηλεκτρονικός
     Χρώμα: Ανοξείδωτο
     Κωδικός EAN: 8003437939532
     Ηλεκτρική σύνδεση (W): 2900
     Τύπος κατασκευής: Εντοιχισμένο
     Μήκος ηλεκτρικού καλωδίου (cm): 100
     Πτυσσόμενες ράγες στο εσωτερικό του φούρνου: Τηλεσκοπικό
     Επιλογές ρύθμισης ώρας: Διακοπή

Τεχνικά δεδομένα
     Ενεργειακή κλάση: A+
     Κατανάλωση ενέργειας - συμβατική λειτουργία (kWh): 0,89
     Κατανάλωση ενέργειας - λειτουργία ζεστού αέρα (kWh): 0,69
     Τρέχουσα ασφάλεια (A): 13
     Έλεγχος χρόνου: Ηλεκτρονικός

  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: