Προσφορά Braun 3216- FS3000WH TRIBUTECOLLECTION Ατμομάγειρας 0X23611001 Μεγαλύτερη προβολή

Braun 3216- FS3000WH TRIBUTECOLLECTION Ατμομάγειρας 0X23611001

3216-FS3000WH TRIB-COLL

Νέο προϊόν

Ατμομάγειρας FS3000WH ισχύος 850watt που ξεκινάει να μαγειρεύει το φαγητό σου μετά από λίγα δευτερόλεπτα εύκολα και υγιεινά!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


81,60 € με ΦΠΑ

-15%

96,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

 

Braun FS3000WH Ατμομάγειρας


Περιγραφή προϊόντος

Ατμομάγειρας FS3000WH ισχύος 850watt που ξεκινάει να μαγειρεύει το φαγητό σου μετά από λίγα δευτερόλεπτα εύκολα και υγιεινά!

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα: 6.5 lt
Επίπεδα Μαγειρέματος: 2
Μπολ Ρυζιού: Διαθέτει
Χρονοδιακόπτης: 60 min
Χρώμα: Λευκό
Επιπλέον: BPA free

Καλάθια BPA free:

Τα καλάθια του ατμομέγειρα της Braun είναι φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, που σου εξασφαλίζουν πλήρη και υγιεινά γεύματα. Το γεγονός ότι είναι κατασκευασμένα με αυτόν τον τρόπο τα καθιστούν εξίσου ιδανικά και για την προετοιμασία παιδικής τροφής.

Διαφορετικά καλάθια για διαφορετικές ανάγκες:

Ο ατμομάγειρας Braun FS3000WH διαθέτει 2 καλάθια, για να μαγειρεύεις στον ατμό μεγάλες ποσότητες τροφής ή ακόμα και ολόκληρα γεύματα. Μπορείς να ξεχωρίσεις το φαγητό και να μαγειρέψεις στο ένα επίπεδο το κρέας ή το ψάρι και στο άλλο τα λαχανικά, που θα το συνοδέψεις. Τα καλάθια γενικής χρήσεως χωράνε εύκολα διάφορα είδη τροφής, με χωρητικότητα έως και 3,1 λίτρα το καθένα. Τα σκούρα καλάθια ατμού είναι τέλεια για να μαγειρέψεις τροφές με έντονα χρώματα, που βάφουν τα σκεύη. Διαθέτει, επίσης και ξεχωριστό μπoλ για ρύζι, χωρητικότητας 2 λίτρων.

Πανίσχυρος ατμοποιητής:

Βάλε τέλος στην ατελείωτη αναμονή με τον πιο δυνατο τρόπο για γρήγορο, εύκολο και υγιεινό μαγείρεμα, με τη γρήγορη παραγωγή ατμού σε μόλις 45", μέσω του μοναδικού ατμοποιητή. Η αντίσταση του ατμομάγειρα έχει ισχύ 850 watt και μοναδικός ατμοποιητής που ξεκινάει να μαγειρεύει το φαγητό σου μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

Χρονοδιακόπτης μαγειρέματος:

Μέγιστη άνεση στο μαγείρεμα, χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθείς το μαγείρεμα. Απλά γέμισε νερό και πρόσθεσε τα υλικά στα καλάθια, κατόπιν όρισε το χρόνο του μαγειρέματος και η συσκευή θα κλείσει αυτόματα, όταν ο χρονοδιακόπτης φτάσει στο μηδέν.

2 συλλέκτες υγρών:

Ο ατμομάγειρας της Braun διαθέτει 2 δίσκοι συλλογής υγρών, που συγκεντρώνουν τους χυμούς των τροφίμων και αποτρέπουν την ανάμειξη της μυρωδιάς των τροφών.

Πλύση:

Τα μέρη και τα εξαρτήματα του ατμομάγειρα αποσπούνται, για να πλένονται εύκολα και είναι κατάλληλα και για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων.

Αποθήκευση:

Τα καλάθια του ατμομάγειρα Braun FS3000WH είναι για εξοικονόμηση χώρου και εύκολη αποθήκευση, ακόμα και του καλωδίου.

Η καθαρή γεύση του φαγητού στον ατμό:

Το μαγείρεμα στον ατμό είναι ένας υγιεινός τρόπος, για να ετοιμάζεις νόστιμα γεύματα με όλα τα θρεπτικά συστατικά να μένουν στο φαγητό, αφού ο ατμός καταφέρνει διατηρεί τις θρεπτικές ουσίες των τροφών και να αφήνει τη γεύση τους αναλλοίωτη.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα 6.5 lt
Επίπεδα Μαγειρέματος 2
Μπολ Ρυζιού Διαθέτει
Χρονοδιακόπτης 60 min
Χρώμα Λευκό
Επιπλέον BPA free
  • Κριτικες
  • 3 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: