Rohnson R583 Heavy duty Επαγγελματικό μπλέντερ

R583

Νέο προϊόν

Σας αρέσουν τα υγιεινά ροφήματα από φρέσκα φρούτα και λαχανικά; Με το επαγγελματικό μπλέντερ της Rohnson R-583 Heavy duty τα προετοιμάζετε εύκολα και γρήγορα

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


83,61 € με ΦΠΑ

-10%

92,90 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Μπλέντερ R-583

 

Σας αρέσουν τα υγιεινά ροφήματα από φρέσκα φρούτα και λαχανικά; Με το επαγγελματικό μπλέντερ της Rohnson R-583 Heavy duty, τα προετοιμάζετε εύκολα και γρήγορα. Χάρη στο πανίσχυρο μοτέρ μέγιστης ισχύος έως 1400 W, θα προετοιμάσετε το αγαπημένο σας ρόφημα άμεσα και χωρίς κόπο. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ποικιλία νόστιμων συνταγών για πρωινό, παγωτού, ροφημάτων, κοκτέιλς, smoothies και άλλα.

 

 

6 ΚΟΦΤΕΡΕΣ ΛΕΠΙΔΕΣ ΤΙΤΑΝΙΟΥ

Διαθέτει 6 κοφτερές λεπίδες τιτανίου που αποτρέπουν την απώλεια των ενζύμων και των βιταμινών και περιορίζουν την οξείδωση των θρεπτικών συστατικών των φρούτων και των λαχανικών. Σχεδιασμένες για να κόβουν και να αναμειγνύουν ακόμα και πιο σκληρές τροφές διατηρώντας τη θρεπτικής τους αξία. Οι οδοντωτές λεπίδες θρυμματίζουν εύκολα και γρήγορα τον πάγο.

 
 
 

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ 3 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Ρυθμίστε την κατάλληλη ταχύτητα κοπής για να πετύχετε την ανάμειξη που επιθυμείτε. Ελέγξτε πλήρως την ένταση της ταχύτητας και δημιουργείστε την ομοιογένεια που θέλετε στο τελικό αποτέλεσμα ανάμειξης. Το μπλέντερ σας παρέχει την επιλογή 3 επιπλέον λειτουργιών:

Pulse: τελειοποιείστε το αποτέλεσμά σας με τη διακεκομένη παλμική λειτουργία

Ice crushing: θρυμματισμός πάγου. Δημιουργήστε το ιδανικό δροσερό ρόφημα που επιθυμείτε.

Smoothie: προετοιμάστε φρέσκους χυμούς φρούτων ή λαχανικών. Απολαύστε ένα smoothie bowl και γεμίστε με ενέργεια τη μέρα σας.

 
 
 

ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

Τα μέρη της συσκευής συνδέονται και αποσπώνται με την ίδια ευκολία και προσφέρουν άνεση στη χρήση και στον καθαρισμό τους. Το καπάκι ασφαλίζει πλήρως στην γυάλινη ώστε να μην ανοίγει κατά τη διάρκεια λειτουργίας. Διαθέτει δοσομετρητή για να αναμειγνύετε ακριβείς ποσότητες υλικών. Αφαιρέστε το δοσομετρητή από το καπάκι και προσθέστε τυχόν υλικά που επιθυμείτε από την οπή του καπακιού ενώ η ανάμειξή σας βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

ΓΥΑΛΙΝΗ ΚΑΝΑΤΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 1,5lt

Γυάλινη κανάτα μεγάλου μεγέθους 1,5L για να μπορείτε να αναμείξετε τις κατάλληλες ποσότητες υλικών και συστατικών. Σχεδιασμένη από υψηλής ποιότητας ανθεκτικό γυαλί ώστε να μην αλλοιώνεται η τελική γεύση του ροφήματός σας και ταυτόχρονα ενισχύεται η ασφαλής χρήση του μπλέντερ. Κατάλληλη για να πλένεται και στο πλυντήριο πιάτων, χωρίς τα πλαστικά μέρη.

 

Πανίσχυρο μοτέρ με μέγιστη ισχύ 1400 W
1.5L χωρητικότητα γυάλινης κανάτας
Μοχλός αυξανόμενης ταχύτητας
6 λεπίδες τιτανίου
Θρυμματισμός Πάγου
Λειτουργία Pulse
Ξεχωριστή λειτουργία για Smoothie
Βοηθητικό καπάκι – δοσομετρητής
Φωτεινές ενδείξεις λειτουργίας
Αποσπώμενα μέρη για εύκολο καθάρισμα
Διπλός μηχανισμός ασφαλείας
Προστασία κατά της υπερθέρμανσης
Αντιολισθητικά ποδαράκια
220V-240V ~ 50Hz, 1400W

  • Κριτικες
  • 16 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: