Whirlpool MBNA920X Εντοιχιζόμενος Φούρνος Μικροκυμάτων

MBNA920X

Νέο προϊόν

Jet Start Εξαιρετική ταχύτητα θέρμανσης Η λειτουργία Jet Start παρέχει μέγιστη ισχύ στο εσωτερικό του φούρνου για 30 δευτερόλεπτα διασφαλίζοντας την ιδανική θερμοκρασία για το ζέσταμα φαγητών

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 3 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 3 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,60 €.


359,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Jet Start Εξαιρετική ταχύτητα θέρμανσης. Η λειτουργία Jet Start παρέχει μέγιστη ισχύ στο εσωτερικό του φούρνου για 30 δευτερόλεπτα, διασφαλίζοντας την ιδανική θερμοκρασία για το ζέσταμα φαγητών με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, όπως διαυγείς σούπες ή ποτά.


Γκριλ Ισχυρό ψήσιμο στη σχάρα. Η ισχυρή λειτουργία ψησίματος του φούρνου μικροκυμάτων παρέχει τα ίδια νόστιμα αποτελέσματα με έναν παραδοσιακό φούρνο.
Jet Defrost Γρήγορη απόψυξη. Χρησιμοποιώντας το μοναδικό σύστημα JetDefrost 3D στον φούρνο μικροκυμάτων, μπορείτε να ξεπαγώσετε τα τρόφιμα αποτελεσματικά και εύκολα.
Χωρητικότητα 22 λίτρα Περισσότερος χώρος για τη μαγειρική σας τέχνη. Αυτός ο φούρνος μικροκυμάτων Whirlpool προσφέρει άνετο όγκο 22 λίτρων, χάρη στον οποίο δεν θα ξεμείνετε ποτέ από χώρο για νέες συνταγές.
Quartz Grill Η τέλεια εμπειρία ψησίματος. Το Quartz Grill ζεσταίνει και προετοιμάζει το φαγητό πιο γρήγορα από ένα παραδοσιακό γκριλ υπέρυθρων. Είναι φιλικό προς τους πόρους, μειώνει το ενεργειακό σας κόστος και είναι πλήρως αυτοκαθαριζόμενο.
Τεχνολογία 3D Τέλεια προετοιμασμένη. Το επαναστατικό σύστημα τεχνολογίας 3D εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή των μικροκυμάτων, ώστε να απολαμβάνετε πάντα ομοιόμορφα μαγειρεμένο φαγητό με το πάτημα ενός κουμπιού.
Παιδική κλειδαριά Ασφάλεια πρώτα. Αυτός ο φούρνος μικροκυμάτων Whirlpool είναι εξοπλισμένος με σύστημα κλειδώματος για παιδιά για να αποτρέψει τα παιδιά από κατά λάθος χρήση αυτής της συσκευής.
Διαφανής πόρτα Η φιμέ πόρτα αλλάζει από σκούρο μαύρο σε διαφανή κατά τη λειτουργία, γεγονός που διευκολύνει τον έλεγχο των τροφίμων και εγγυάται στον καταναλωτή πλήρη επισκόπηση της δραστηριότητας ανά πάσα στιγμή. Ελκυστική αισθητική για κάθε κουζίνα.

  Διαστάσεις
     Ύψος (cm): 38,2
     Πλάτος (cm): 59,5
     Βάθος (cm): 32,0
     Βάθος εγκατάστασης: 30,0
     Μέγιστο ύψος εγκατάστασης: 36,5
     Ελάχιστο ύψος εγκατάστασης: 36,0
     Μέγιστο πλάτος εγκατάστασης: 56,8
     Ελάχιστο πλάτος εγκατάστασης: 55,6

Τεχνικά δεδομένα
     Τύπος φούρνου: Μικροκύματα + Γκριλ
     Μέγιστη ισχύς μικροκυμάτων (W): 750
     Ισχύς γκριλ (W): 700
     Τρέχουσα ασφάλεια (A): 10
     Πρόσθετος τρόπος μαγειρέματος Γκριλ: Ναι

Χαρακτηριστικά
     Τόμος (l): 22
     Άνοιγμα της πόρτας: Με ένα κουμπί
     Λειτουργία ανοίγματος πόρτας: Άνοιγμα με κουμπί
     Χρώμα: Ανοξείδωτο ατσάλι
     Οθόνη: LCD
     Παιδική ασφάλιση
     Τύπος γκριλ: Χαλαζίας
     Κωδικός EAN: 8003437396854
     Ρολόι: Ναι
     Ηλεκτρική σύνδεση (W): 1700
     Τύπος κατασκευής: Εντοιχισμένο
     Τύπος χειριστηρίου: Ηλεκτρονικός
     Μήκος ηλεκτρικού καλωδίου (cm): 135
     Χρονόμετρο: Ναι
     Πικάπ: Ναι
     Διάμετρος πικάπ (mm): 250

  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: