Liebherr SFNbsd 529i Peak NoFrost Αυτονομος Καταψυκτης

SFNbsd 529i Peak

Νέο προϊόν

Εξωτερικές διαστάσεις (Υ/Π/Β) 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
Συνολικός όγκος 277 l
Ενεργειακή κλάση D
Τεχνολογία ψύξης NoFrost
Λύση δικτύωσης ενσωματωμένο, σταθερά στερεωμένο

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 28 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 28 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 5,60 €.


2 849,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

SFNbsd 529i Peak NoFrost Αυτόνομος καταψύκτης με NoFrost

 
Εξωτερικές διαστάσεις (Υ/Π/Β) 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
Συνολικός όγκος 277 l
Ενεργειακή κλάση D
Τεχνολογία ψύξης NoFrost
Λύση δικτύωσης ενσωματωμένο, σταθερά στερεωμένο

eu-d.svg

liebherr-CFRS22_NoFrost.jpg

NoFrost

Όταν ανοίγετε την κατάψυξή σας, θέλετε να βλέπετε κατεψυγμένα τρόφιμα – αλλά σίγουρα όχι πάγο και πάχνη. Το NoFrost προστατεύει την κατάψυξη από τον ανεπιθύμητο σχηματισμό πάγου, ο οποίος καταναλώνει πολλή ενέργεια και μπορεί να είναι ακριβός. NoFrost σημαίνει: Ποτέ πια δύσκολη και χρονοβόρα απόψυξη, αλλά περισσότερος χρόνος για άλλα πράγματα – και εξοικονόμηση χρημάτων.

liebherr-CFRS22_SmartDeviceBox%20integra

SmartDeviceBox ενσωματωμένο

Η συσκευή σας Liebherr βρίσκεται στην κουζίνα – αλλά εάν το θέλετε, μπορεί να μπει οποιαδήποτε στιγμή στο διαδίκτυο: Το ενσωματωμένο SmartDeviceBox ανοίγει την πύλη σε όλα τα πλεονεκτήματα του Smart Home. Απλώς τοποθετήστε το βύσμα, ενεργοποιήστε και συνδέστε τη συσκευή σας Liebherr στο διαδίκτυο μέσω WLAN.

liebherr-CFRS22_Touch-Swipe%20Display.jp

Οθόνη Touch & Swipe

Η συσκευή σας Liebherr σας υπακούει με ένα απλό άγγιγμα: Χάρη στην οθόνη Touch & Swipe μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ψυγείο σας διαισθητικά και εξαιρετικά εύκολα. Απλώς επιλέξτε λειτουργίες όπως το ""SuperCool"" με άγγιγμα και σάρωση της έγχρωμης οθόνης. Το ίδιο εύκολα μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία. Και όταν δεν χειρίζεστε ενεργά την οθόνη; Τότε σας δείχνει την πραγματική θερμοκρασία.

liebherr-CFRS22_BlackSteel.jpg

Μεταλλικό μαύρο (BlackSteel)

Το BlackSteel προσελκύει τα βλέμματα, με τον εξαιρετικά ελκυστικό μαύρο ανοξείδωτο χάλυβα. Μοναδική είναι η εγκάρσια στίλβωση με βαθύ σχήμα λείανσης. Το φινίρισμα SmartSteel χαρίζει διαχρονική κομψότητα με ιδιαίτερη ευκρίνεια βάθους. Ταυτόχρονα μειώνει σημαντικά την ορατότητα των δαχτυλικών αποτυπωμάτων, είναι ιδιαίτερα εύκολο στον καθαρισμό και ανθεκτικό σε γρατσουνιές.

liebherr-CFRS22_IceTower.jpg

IceTower

Χάρη στο απόθεμα 8 kg σε παγάκια, το σύστημα IceTower διασφαλίζει ότι στο πάρτι σας δεν θα τελειώσουν ποτέ τα κρύα ποτά. Το φτυαράκι για παγάκια και η συρόμενη πλάκα σε τηλεσκοπικές ράγες επιτρέπουν την άνετη πρόσβαση στα παγάκια. Μέσω μιας πρόσθετης θήκης τοποθέτησης μπορείτε να αποθηκεύετε επίσης μικρότερες ποσότητες παγωτού, και να αποθηκεύετε προϊόντα κάτω από αυτήν. Το συρτάρι που βρίσκεται δίπλα παρέχει αποθηκευτικό χώρο για κατεψυγμένα προϊόντα.

liebherr-CFRS22_LED%20IceMaker%20lightin

Φωτισμός LED IceMaker

Προσφέρετε στον εαυτό σας καθημερινά μια μικρή δόση ευτυχίας: Απλώς ρίξτε μια ματιά στα φρέσκα παγάκια σας. Χάρη στον φωτισμό IceMaker, τα παγάκια σας αποκτούν περίοπτη θέση. Ο φωτισμός LED ενεργοποιείται αυτόματα κατά το άνοιγμα της πόρτας. Είναι διασκεδαστικό να κοιτάτε τα φωτισμένα παγάκια – ταυτόχρονα θα σας ανοίξει και η όρεξη για ένα παγωμένο ποτό.

Σέσουλα για παγάκια

liebherr-CFRS22_Ice%20cube%20scoop.jpg

 

Σέσουλα για παγάκια

Και δοσολογία και μεταφορά – με τη σέσουλα για παγάκια της Liebherr γίνονται και τα δύο πανεύκολα. Χάρη στη λοξή θέση της άκρης και στην εργονομική λαβή τα παγάκια καταλήγουν γρήγορα και εύκολα από το IceTower μέσα στα ποτά σας. Η γερή σέσουλα από σκληρό πλαστικό είναι επίσης χάρμα οφθαλμών χάρη στη σατινέ, διαφανή και πρασινωπή επιφάνεια της.

EasyOpen

liebherr-CFRS22_EasyOpen.jpg

 

EasyOpen

Σας έχει τύχει? Αφού τακτοποιήσατε τα ψώνια στην κατάψυξη, θυμήθήκατε κάτι που αφήσατε έξω και τώρα πρέπει να τραβήξετε γερά την πόρτα για να ανοίξει ξανά. Με τη Liebherr συσκευή σας δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό. EasyOpen σημαίνει ότι η πόρτα μπορεί να ανοίξει πολλές φορές, η μία μετά την άλλη, άνετα και εύκολα.

Εργονομική λαβή (με ενσωματωμένο μηχανισμό ανοίγματος)

liebherr-CFRS22_Slimline%20door%20handle

Εργονομική λαβή (με ενσωματωμένο μηχανισμό ανοίγματος)

Εύκολο άνοιγμα: Η πρακτική, κομψή και εργονομική λαβή με ενσωματωμένο μηχανισμό σάς επιτρέπει να ανοίγετε την πόρτα της συσκευής χωρίς να βάζετε δύναμη, ακόμα και όταν έχει ανοιξει πολλές φορές σε μικρό χρονικό διάστημα. Οι κομψές λαβές με λιτό σχεδιασμό αποτελούν ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό του ψυγείου σας.

liebherr-CFRS22_SuperFrost.jpg

SuperFrost

Θέλετε να καταψύχετε τα φρέσκα σας τρόφιμα με τρόπο που να διατηρούνται οι βιταμίνες; Απλώς ενεργοποιήστε το SuperFrost – η κατάψυξη αυξάνει ήδη την ψυκτική της ισχύ. Με τον τρόπο αυτό η θερμοκρασία διατηρείται σταθερή, όταν τοποθετείτε μέσα μη κατεψυγμένα τρόφιμα. Το SuperFrost εξοικονομεί ταυτόχρονα ενέργεια: Στην περίπτωση που δεν απενεργοποιήσετε χειροκίνητα τη λειτουργία, απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 65 ώρες.

Κλείδωμα οθόνης

liebherr-CFRS22_Display%20lock.jpg

Κλείδωμα οθόνης

Μια φωτιζόμενη οθόνη είναι μαγνήτης για τα χέρια των παιδιών – αυτό το γνωρίζει και η συσκευή σας Liebherr. Για τον λόγο αυτό υπάρχει το κλείδωμα οθόνης: Αποτρέπει αξιόπιστα την ακούσια αλλαγή των ρυθμίσεων στο ψυγείο σας. Φυσικά μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε εύκολα το κλείδωμα οθόνης.

NightMode

liebherr-CFRS22_NightMode.jpg

NightMode

Η συσκευή σας Liebherr σάς εύχεται καληνύχτα – και προσφέρει ηρεμία χωρίς ενοχλήσεις: Γιατί στο NightMode απενεργοποιεί όλους τους ήχους και τους θορύβους. Και το IceMaker παραμένει εντελώς αθόρυβο. Επιπλέον, ρυθμίζει την ένταση του εσωτερικού φωτισμού έτσι ώστε να σας υποδέχεται ένα απαλό φως, όταν ανοίγετε το ψυγείο τη νύχτα.

 

Γενικές πληροφορίες προϊόντος

Ομάδα προϊόντοςΑυτόνομος καταψύκτης με NoFrost
GTIN4016803055877
SeriesPeak

Ισχύς και κατανάλωση

Ενεργειακή κλάσηD
Κατανάλωση ενέργειας σε 24 ώρες0,542 kWh / 24h
Κατανάλωση ενέργεια ανά έτος198 kWh/a
Κλάση κλίματοςSN-T
Όγκος θαλάμων κατάψυξης278 l
Από αυτόν θάλαμος 4 αστέρων277,9 l
Επίπεδο θορύβου35 dB
Κατηγορία εκπομπής αερομεταφερόμενου θορύβουB
Φορτίο σύνδεσης1,3 A 264,6 W
Τάση220-240 V ~
Συχνότητα50-60 Hz

Έλεγχος και λειτουργίες

Σύστημα ελέγχουΈγρωμη οθόνη TFT 2,4“, οθόνη Touch & Swipe
αριθμός ζωνών θερμοκρασίας1
Αριθμός ρυθμιζόμενων κυκλωμάτων ψύξης1
VarioTemp
Ένδειξη θερμοκρασίαςΚατάψυξη
SuperFrostΡυθμιζόμενο επάνω στη συσκευή και μέσω εφαρμογής
Ηχητικό σήμα προειδοποίησης πόρτας κατάψυξηςΡυθμιζόμενο επάνω στη συσκευή και μέσω εφαρμογής
BottleTimerΡυθμιζόμενο μέσω εφαρμογής
IceCubeTimer
NightModeΡυθμιζόμενο μέσω εφαρμογής
Κλείδωμα οθόνηςρυθμιζόμενο επάνω στη συσκευή
ΧειρισμόςTouch & Swipe
Λύση δικτύωσης *ενσωματωμένο, σταθερά στερεωμένο

Προδιαγραφές

Εξωτερικές διαστάσεις (Υ/Π/Β)185,5 / 59,7 / 67,5 cm
Ύψος / Πλάτος / Βάθος (με συσκευασία)1.927,0 / 615,0 / 751,0 mm
Βάρος (χωρίς συσκευασία)79,8 kg
Βάρος (με συσκευασία)84,1 kg
Συνολικός όγκος ***277 l
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: