Braun BT5342 Σετ Ανδρικής Περιποίησης

BT5342

Νέο προϊόν

Σετ Ανδρικής Περιποίησης Braun, για να δώσεις σχήμα σε μούσια και μαλλιά. Με ρυθμίσεις μήκους κοπής 0.5-20mm και 100min αυτονομία, έχεις τα «μέσα» που χρειάζεσαι για άψογα looks με λεπτομέρεια.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


49,49 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Σετ Ανδρικής Περιποίησης Braun, για να δώσεις σχήμα σε μούσια και μαλλιά. Με ρυθμίσεις μήκους κοπής 0.5-20mm και 100min αυτονομία, έχεις τα «μέσα» που χρειάζεσαι για άψογα looks με λεπτομέρεια.

Χαρακτηριστικά

Τύπος:Επαναφ/μενη
Θέσεις Κοπής:39
Ρύθμιση Μήκους:0,50 - 20 mm
Αυτονομία:100 min
 
Με μια ματιά

Braun Σετ Ανδρικής Περιποίησης BT5342 με 39 θέσεις κοπής, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σου. Οι χτένες και τα εξαρτήματα που περιέχει το σετ ενδείκνυνται για τρίχες κάθε μήκους, ώστε να επιλέγεις τις κατάλληλες για το look σου. Ενώ, οι αιχμηρές λεπίδες που διαρκούν μια ζωή, εξασφαλίζουν ότι το αποτέλεσμα θα είναι πάντοτε άψογο. 

 

Έχεις 100 λεπτά αυτονομίας με μόλις 1 ώρα φόρτισης... αλλά και γρήγορη φόρτιση 5 λεπτών αποτελεί το απόλυτο grooming set, που πρέπει να αποκτήσεις! 

 
 
 
Τύπος Λειτουργίας
Επαναφ/μενη
Φόρτισε τη μηχανή σου, για να γεμίσει και πάλι... τις μπαταρίες της στο 100%!
 
Αυτονομία
100min
Κάνε την περιποίηση σου χωρίς βιασύνες, αφού σου δίνει όλο το χρόνο που χρειάζεσαι για το τέλειο αποτέλεσμα. 
 
Χρόνος Φόρτισης
1h
Με μόλις μία ώρα φόρτισης... η μηχανή είναι πανέτοιμη να σου χαρίσει τέλεια looks!
 
Θέσεις Μήκους Κοπής
39
Με ρυθμίσεις μήκους από 0,5 έως 20mm (ανά 0,5mm) μπορείς να κάνεις λεπτομερή κουρέματα & σβησίματα. 
 
 
Ανιχνεύει τον «τύπο» σου!
Ενσωματώνει την τεχνολογία AutoSensing, ένας μοναδικός μηχανισμός που ανιχνεύει αυτόματα τον τύπο της τρίχας σου. Συγκεκριμένα, η μηχανή «διαβάζει» τη γενειάδα 13 φορές/δευτερόλεπτο και προσαρμόζει την ισχύ του κινητήρα κοπής βάσει της τρίχας. Για να παρέχει αποτελεσματική, εξατομικευμένη περιποίηση!
 
Τι θα βρεις στο σετ;

Φυσικά, το kit περιέχει όλα όσα χρειάζεσαι για την περιποίησή σου, ανεξάρτητα από το μήκος μαλλιών/μουσιών. Ξέρεις... για να είσαι πάντα «στην τρίχα»:

 

• Θέσεις κοπής για κοντή γενειάδα, 
• Χτένα περιποίησης γενειάδας/μαλλιών 1-10mm
• Θέσεις κοπής μακριάς γενειάδας 
• Χτένα περιποίησης γενειάδας/μαλλιών 11-20mm

 
«Σύμμαχος» for a lifetime!
Η μηχανή θα είναι για πάντα σύμμαχος σου, αφού οι μεταλλικές της λεπίδες παραμένουν εξαιρετικά αιχμηρές για μια ζωή. Ενώ, η επιφάνεια κοπής τους είναι 13% μεγαλύτερη από το σύνηθες. Ιδανική για να κάνεις λεπτομερή κουρέματα σε μαλλιά και μούσια, κόβοντας εύκολα τις τρίχες, χωρίς να προκληθούν ενοχλητικά τραβήγματα.
 
Ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!
Έρχεται με νέα, βελτιωμένη χτένα  με μυτερές άκρες για ακόμα καλύτερη ευθυγράμμιση των κοπτικών στοιχείων. Το αποτέλεσμα; Μέγιστη αποτελεσματικότητα! Για να απολαμβάνεις άψογα, ακριβή κουρέματα. Με ένα πέρασμα και χωρίς ενοχλητικά τραβήγματα. 
 
 
 
Απόλυτη ακρίβεια
Επειδή οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά, το σετ περιέχει κόπτη ακριβείας. Έτσι, πολύ εύκολα θα κάνεις καθαρά περιγράμματα και σβησίματα... like a barber! 
 
 
 
Εσύ & η μηχανή... «στην πένα»!
Καθάρισε τη συσκευή εύκολα, αποτελεσματικά και το κυριότερο... με ασφάλεια! Αρκεί να τοποθετήσεις τη συσκευή κάτω από τρεχούμενο νερό. Και voila! Τόσο απλά, την έχεις έτοιμη για την επόμενη χρήση.
 
 
 
Για να τελειοποιήσεις το look...
Περιλαμβάνει και ξυραφάκι Gillette Fusion 5 ProGlide με τεχνολογία FlexBall. Ιδανικό για όταν θες να πετύχεις το απόλυτα λείο, καθαρό αποτέλεσμα στο πρόσωπο σου! 

Χαρακτηριστικά

 
Τύπος Επαναφ/μενη
Χρώμα Μαύρο
 
Αυτονομία100 min
Θέσεις κοπής39
Ρύθμιση μήκους0,50 - 20 mm
Διάρκεια φόρτισης1 h
ΑδιάβροχηΠλήρως
 
Εξαρτήματα
Βουρτσάκι καθαρισμού / Εξάρτημα κοπής κοντά γένια / Εξάρτημα κοπής μακριά γένια / Ξυραφάκι Gillette
  • Κριτικες
  • 21 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: