Rohnson R5115 Παντοκόπτης με λεπίδες τιτανίου και γυάλινο μπολ

R5115

Νέο προϊόν

Οι ειδικές λεπίδες τιτανίου και το γυάλινο μπολ σχεδιάστηκαν για να κόβει να αναμιγνύει και να τεμαχίζει ποικιλία προϊόντων

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


38,61 € με ΦΠΑ

-10%

42,90 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Παντοκόπτης R-5115

 

Ο νέος παντοκόπτης της Rohnson R-5115 “Multimate” ήρθε για να σας λύσει τα χέρια. Οι ειδικές λεπίδες τιτανίου και το γυάλινο μπολ σχεδιάστηκαν για να κόβει, να αναμιγνύει και να τεμαχίζει ποικιλία προϊόντων. Απολαύστε άριστα και φυσικά αποτελέσματα κοπής με το πάτημα ενός κουμπιού. Προετοιμάστε τα υλικά που χρειάζεστε και δημιουργήστε το ιδανικό γεύμα εξοικονομώντας χρόνο στην κουζίνα σας.

 

ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΜΟΤΕΡ

Με μοντέρνο κι εργονομικό σχεδιασμό το μοτέρ μέγιστης ισχύος 700W, προφέρει εύχρηστη λειτουργία με ένα πάτημα, για άνετη εμπειρία χρήσης ακόμη και κατά τον θρυμματισμό πάγου.

 
 
 

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΠΟΛ 1.2L

Με υψηλής ποιότητας γυάλινο μπολ χωρητικότητας 1.2L, είναι ιδανικό για την επεξεργασία υλικών μεγάλης ποσότητας, και κατάλληλο για επεξεργασία ακόμη και ζεστών τροφών, για μαγειρικές δημιουργίες χωρίς περιορισμούς.

 
R-5115crev_2500x2500-500x500.jpg
 

4 ΛΕΠΙΔΕΣ ΤΙΤΑΝΙΟΥ

Με 4 καμπυλοειδείς, αντιοξειδωτικές λεπίδες τιτανίου και το εξειδικευμένο perforated design τους, το Rohnson R-5115 “Multimate” ψιλοκόβει, αλέθει κι αναμειγνύει εύκολα και γρήγορα από ξηρούς καρπούς έως μαλακό τυρί. Η μεταλλική ένωση λεπίδων και βασικής μονάδας συμβάλλει στην ομαλή κι αθόρυβη λειτουργία του, παρέχοντας αντοχή στη φθορά της μακροχρόνιας χρήσης.

 

ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Το μπολ της συσκευής καλύπτεται από το διαφανές καπάκι με πλαστικό δακτύλιο στεγανοποίησης ώστε να αποφεύγεται το πιτσίλισμα κατά την κοπή. Διαθέτει αντιολισθητική βάση από σιλικόνη για την αποφυγή των κραδασμών κατά τη λειτουργία της συσκευής. Το γυάλινο μπολ και οι λεπίδες είναι κατάλληλα για πλύση σε πλυντήριο πιάτων.

 

 

Κομψός κι εργονομικός σχεδιασμός υψη

Κομψός κι εργονομικός σχεδιασμός υψηλής αισθητικής

Συμπαγής και σταθερή κατασκευή

Παντοδύναμο μοτέρ 700W

Κατάλληλο για θρυμματισμό πάγου

Ειδικός σχεδιασμός για φυσικό τεμαχισμό

4 αντιοξειδωτικές λεπίδες τιτανίου

Μεγάλο μπολ 1.2L

Διαμπερές δοχείο με λαστιχένιο δακτύλιο για μηδενικές απώλειες

Εύκολη χρήση ενός αγγίγματος

  • Κριτικες
  • 10 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: