Braun 51-B1500S Ξυριστική Μηχανή EasyClean Series 5

51-B1500S

Νέο προϊόν

Ξυριστική μηχανή της Braun 100% αδιάβροχη, με αυτονομία μπαταρίας 50min και 3 ευέλικτες λεπίδες που εξασφαλίζουν βαθύ, αλλά ασφαλές ξύρισμα. Και με τεχνολογία Autosense, ιδανική για ευαίσθητα δέρματα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


142,99 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

 

Περιγραφή

Ξυριστική μηχανή της Braun 100% αδιάβροχη, με αυτονομία μπαταρίας 50min και 3 ευέλικτες λεπίδες που εξασφαλίζουν βαθύ, αλλά ασφαλές ξύρισμα. Και με τεχνολογία Autosense, ιδανική για ευαίσθητα δέρματα.

Χαρακτηριστικά

Τύπος:Επαναφ/μενη
Αυτονομία:50 min
Αδιάβροχη:Πλήρως
Χρόνος Φόρτισης (hours):1 h
 
Με μια ματιά
Η επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή 51- B1500S της Braun κάνει το ξύρισμα πιο εύκολο, πιο γρήγορο και πιο ανώδυνο από ποτέ. Ένας πλήρης κύκλος φόρτισης εξασφαλίζει αυτονομία μπαταρίας 50min, που σημαίνει σχεδόν 3 ολόκληρες εβδομάδες ξυρίσματος! Επιπλέον, μπορείς να τη χρησιμοποιείς και μέσα στο ντους, αφού είναι 100% αδιάβροχη, ενώ χάρη στην εργονομική της λαβή δεν πρόκειται να σε κουράσει!

Ιδανική και για εσένα που έχεις πιο ευαίσθητο δέρμα, αφού χάρη στις 3 ευέλικτες λεπίδες προσαρμόζεται απευθείας στις καμπύλες του προσώπου, πετυχαίνοντας παράλληλα τέλειο ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς και κοκκινίλες.
 
 
Τύπος Λειτουργίας
Επαναφορτιζόμενη
Ανανέωσε τις δυνάμεις της μηχανής σου, απλώς συνδέοντάς τη με το ρεύμα. Επιπλέον, η απουσία καλωδίου διευκολύνει πλήρως τις κινήσεις σου. 
 
Αυτονομία
50min
Τρεις εβδομάδες ξυρίσματος με μία πλήρης φόρτιση. Ακόμη όμως κι αν «ξέμεινε» από δυνάμεις, η γρήγορη φόρτιση 5min θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση!  
 
Χρήση
100% Αδιάβροχη
Μπορείς να τη χρησιμοποιείς ακόμα και μέσα στο ντους, αφού είναι 100% αδιάβροχη. Άσε να τρέξει άφθονο νερό και περιποιήσου τον εαυτό σου! 
 
Τεχνολογία
Autosense
Η τεχνολογία Autosense προσαρμόζει την ισχύ ανάλογα με την πυκνότητα της γενειάδας, χαρίζοντάς σου ένα πλήρως εξατομικευμένο ξύρισμα.
 
Επιπλέον Αξεσουάρ
Διαθέτει
Μαζί με τη μηχανή σου θα βρεις ένα πλήρες σετ περιποίησης γενειάδας, ένα ειδικό βουρτσάκι καθαρισμού και το τροφοδοτικό ρεύματος. 
 
 
Τριμερής συνεργασία!
Με αυτήν την ξυριστική μηχανή της σειράς 5 δε γίνεται να σου ξεφύγει κανένα σημείο! Χάρη στις 3 ευέλικτες λεπίδες που διαθέτει προσαρμόζεται κατευθείαν στις καμπύλες του προσώπου, χαρίζοντάς σου και βαθύ ξύρισμα και απαλό δέρμα. Έτσι, μπορείς επιτέλους να πετύχεις το αποτέλεσμα που θες εύκολα, γρήγορα και... ανώδυνα!
 
Κάνε upgrade την ξυριστική!
Η ξυριστική μηχανή έρχεται με ένα πλήρες σετ περιποίησης γενειάδας και σώματος... για να μην αφήσεις τρίχα να χαλάσει το image σου! Το σετ περιποίησης γενειάδας περιλαμβάνει χτένες από 0.5mm - 7mm. Οι κεφαλές αλλάζουν εύκολα, αφού η συσκευή έχει λειτουργία Easy Click.
 
 
Εύκολος καθαρισμός!
Χάρη στο σύστημα EasyClean δε χρειάζεται καν να αφαιρέσεις την ξυριστική κεφαλή για να καθαρίσεις τη μηχανή σου! Απλώς τοποθέτησέ τη κάτω από τη βρύση και άσε το νερό να απομακρύνει όλες τις τρίχες που έχουν μείνει πάνω, αφού είναι και αδιάβροχη! 
 
 
Δε σου γίνεται... βάρος
Η εργονομική λαβή που διαθέτει εξασφαλίζει άνετο κράτημα και κάνει τη διαδικασία του ξυρίσματος ακόμα πιο εύκολη, με μία απλή κίνηση!
 
 
Non-stop υψηλές αποδόσεις!
Η ξυριστική σου μηχανή δε σε εγκαταλείπει εύκολα, αφού μία πλήρης φόρτιση αρκεί για να έχεις 50min αυτονομίας. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι με μία μόνο φόρτιση μπορείς να χρησιμοποιείς την ξυριστική σου για σχεδόν 3 ολόκληρες εβδομάδες! 

Χαρακτηριστικά

 
ΤύποςΕπαναφ/μενη
ΧρώμαΜαύρο/Μπλε
 
Οθόνη ενδείξεωνΔιαθέτει
ΑδιάβροχηΠλήρως
Αυτονομία50 min
Υποαλλεργική προστασίαΔεν υποστηρίζεται
Χρόνος φόρτισης (hours)1 h
ΕπιπλέονΣύστημα EasyClean / Τεχνολογία Autosense
 
Εύκαμπτες κεφαλές (pivot)Διαθέτει
ΕξαρτήματαΒουρτσάκι καθαρισμού / Σετ περιποίησης γενειάδας / Τροφοδοτικό ρεύματος
  • Κριτικες
  • 15 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: