Braun 300BT-VTG Series3 Ξυριστική Μηχανή Προσώπου Επαναφορτιζόμενη Μεγαλύτερη προβολή

Braun 300BT-VTG Series3 Ξυριστική Μηχανή Προσώπου Επαναφορτιζόμενη

300BT-VTG

Νέο προϊόν

Ξυριστική μηχανή προσώπου της εταιρείας Braun με τρεις κεφαλές για βαθύτερο ξύρισμα. Είναι κατάλληλη τόσο για βρεγμένο όσο και για στεγνό δέρμα. Μπορεί να πλυθεί με νερό για εύκολο καθαρισμό. Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


77,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Braun Ξυριστική Μηχανή 300BT/VTG

20210420155644_5166a9a2.jpeg

Περιγραφή

Ξυριστική μηχανή Braun αυτονομίας 30min. Ακολουθεί το περίγραμμα του προσώπου σου, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς και διαθέτει χτένες ακριβείας, για να περιποιείσαι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Χαρακτηριστικά

Τύπος:Επαναφ/μενη
Αυτονομία:30 min
Αδιάβροχη:Μόνο η κεφαλή
Χρόνος Φόρτισης (hours):1 h
 
Με μια ματιά
Με την επαναφορτιζόμενη, ξυριστική μηχανή 300BT/VTG της Braun φέρνεις το ξύρισμα στα «μέτρα» σου! Ο ειδικά σχεδιασμένος κοπτικός μηχανισμός προσαρμόζεται αυτόματα σε κάθε καμπύλη του προσώπου σου, κάνοντας το ξύρισμα πιο εύκολο από ποτέ. 

Για ένα πλήρες ξύρισμα αρκεί μία γρήγορη  φόρτιση των 5 λεπτών, ενώ η συνολική αυτονομία της φτάνει τα 30min. Για την ολοκλήρωση της περιποίησης, ο κόπτης λεπτομερειών σού επιτρέπει να κάνεις το τέλειο… φινίρισμα και να δώσεις στη γενειάδα σου ένα μοντέρνο στιλ. 

Μαζί με τη συσκευή θα βρεις και ένα πλήρες σετ εξαρτημάτων για να απολαμβάνεις κάθε φορά μία ολοκληρωμένη εμπειρία ξυρίσματος. 
Χρήση
100% αδιάβροχη
Είναι κατάλληλη για στεγνό και βρεγμένο δέρμα, ώστε να την καθαρίζεις εύκολα μετά από κάθε χρήση με τρεχούμενο νερό.
Αυτονομία
30min
Η μπαταρία NiMH φορτίζει πλήρως εντός 60min και παρέχει 30min αυτονομίας. Επιπλέον, υποστηρίζει και γρήγορη φόρτιση 5min.
 
Δεν της ξεφεύγει τίποτα…
Ξυρίσου εις βάθος χωρίς να αφήνεις ατέλειες. Το σύστημα κοπής τριπλής δράσης αποτελείται από 2 πλέγματα και έναν ενδιάμεσο κόπτη, ώστε να ξυρίζει αποτελεσματικά τις τρίχες από το πρώτο κι όλας πέρασμα. Αυτό, σου εγγυάται επιτυχές και ομοιόμορφο αποτέλεσμα εντός ολίγων λεπτών. Για να ολοκληρώσεις την περιποίηση της γενειάδας σου, διαθέτει 5 χτενάκια μεταξύ 1 και 7mm και ειδικό κόπτη για περιγράμματα και γωνίες. 
 
Προσαρμόζεται στο πρόσωπό σου!
Το ξύρισμα, συχνά, γίνεται πιο δύσκολο από όσο θα έπρεπε χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Οι 3 εύκαμπτες λεπίδες και τα 3 ανεξάρτητα κινούμενα κοπτικά στοιχεία προσαρμόζονται στο ακριβές περίγραμμα του προσώπου σου, διατηρώντας έτσι μέγιστη επαφή με το δέρμα κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος. Η αποτελεσματικότητα του συστήματος κοπής της μηχανής έχει δοκιμαστεί σε γένια ακόμη και 3 ημερών!
 
Για εσένα που προσέχεις το παραμικρό
Αν ψάχνεις διαρκώς το τέλειο αποτέλεσμα και «ψειρίζεις» την κάθε λεπτομέρεια, ο ειδικά σχεδιασμένος κόπτης λεπτομερειών της μηχανής θα σου δώσει αυτό που αποζητάς. Ο κόπτης θα σου εξασφαλίσει τέλειο και περιποιημένο αποτέλεσμα σε όλο το πρόσωπό σου, συμπεριλαμβανομένου του περιγράμματος και των γωνιών.
 
Ένα πλήρες σετ!
Στη συσκευασία μαζί με την ξυριστική θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για μία ολοκληρωμένη, καθημερινή περιποίηση. Συγκεκριμένα περιλαμβάνεται: Κόπτης λεπτομερειών, Χτένες Περιποίησης Γενειάδας μήκους 1,2mm, Χτένες Περιποίησης Γενειάδας μήκους 3,5 και 7mm, Προστατευτικό Ξυριστικής Κεφαλής και Τροφοδοτικό Ρεύματος.
 
Σε προσέχει!
Απόλαυσε το ξύρισμά σου άνετα, χωρίς να ανησυχείς το τι θα αντικρίσεις στον καθρέφτη! Οι λεπίδες της Braun προσαρμόζονται αυτόματα στο περίγραμμα του προσώπου σου προστατεύοντάς το από ερεθισμούς ή τραυματισμούς.
 
Δεν σε ταλαιπωρεί
Κάνε το ξύρισμα… παιχνιδάκι! Η εργονομική λαβή που διαθέτει η μηχανή της Braun σού εξασφαλίζει άνετο κράτημα και εύκολο χειρισμό, για να μη συναντάς προβλήματα.
 

Χαρακτηριστικά

ΤύποςΕπαναφ/μενη
ΧρώμαΜαύρο/Κίτρινο
ΑδιάβροχηΜόνο η κεφαλή
Αυτονομία30 min
Χρόνος φόρτισης (hours)1 h
Εύκαμπτες κεφαλές (pivot)Διαθέτει
ΕξαρτήματαΚόπτης λεπτομερειών / Χτένες περιποίησης γενειάδας / Προστατευτικό κεφαλής / Τροφοδοτικό ρεύματος
  • Κριτικες
  • 16 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: