NINJA BN800EU BLENDER ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ με AUTO-IQ 1200W Μεγαλύτερη προβολή

NINJA BN800EU BLENDER ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ με AUTO-IQ 1200W

BN800EU

Νέο προϊόν

5 Προγράμματα Auto IQ: Blend & Max Blend, Chop, Puree, Mix Χωρητικότητα 1 x 700ml, 1x1.8lτ, 1x2.1lt Λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας. Έχουν κατασκευαστεί για να διαρκούν Δοκιμασμένες σε 1000 κύκλους θρυμματισμού πάγου

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 2 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


230,99 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Ninja Μπλέντερ BN800EU Auto IQ

20221024123025_3212fdfc.jpeg

Περιγραφή

Ninja Μπλέντερ με ισχύ 1200W, προγράμματα Auto-IQ και λειτουργία Pulse, για να ελέγχεις τον τεμαχισμό των υλικών σου και να εκτελείς με ακρίβεια την κάθε συνταγή.

Χαρακτηριστικά

Τύπος:Μπλέντερ
Ισχύς (Watt):1.200 W
Χωρητικότητα δοχείου:2,10 Lt
Ταχύτητες:3
 
Με μια ματιά

Το Ninja Μπλέντερ BN800EU είναι η ολοκληρωμένη λύση για να καλύψει όλες τις ανάγκες σου και να γίνει το «δεξί σου χέρι» στις μαγειρικές σου επιδρομές! Με ισχύ 1200W και πολλά διαφορετικά προγράμματα, έχεις τη δυνατότητα να επεξεργάζεσαι κάθε υλικό στον βαθμό που επιθυμείς.

Παράλληλα, οι κοφτερές του λεπίδες τεμαχίζουν ό,τι θελήσεις, ενώ κάνουν ακόμα και τον πάγο… χίλια κομματάκια! Το νέο σου μπλέντερ θα γίνει πολύτιμος συνεργάτης στην κουζίνα σου και θα σε βοηθήσει να εκτελείς κάθε αγαπημένη συνταγή με απόλυτη επιτυχία!

Ισχύς 1200W
Με ισχυρό μοτέρ, όλα τα υλικά που τοποθετείς γίνονται κομματάκια!
 
Χωρητικότητα Δοχείου 2.1Lt
Επεξεργάσου άνετα μεγάλη ποσότητα υλικών στην κανάτα ανάμειξης.
 
Σου δίνει επιλογές!
Επίλεξε εύκολα αυτόματα ή χειροκίνητα μεταξύ πολλών επιλογών καθώς διαθέτει τα εξής προγράμματα: Auto-IQ 5 - Blend, Max Blend, Chop, Puree, Mix και Χειροκίνητες λειτουργίες Low, Medium, High, Pulse.
 
Έρχεται με παρέα!
Το νέο σου μπλέντερ έρχεται μαζί με πολλά χρήσιμα εξαρτήματα: Μπολ επεξεργασίας τροφίμων 1.8Lt με καπάκι τροφοδοσίας, Λεπίδα κοπής, Εργαλείο ζύμης, Δίσκος κοπής/τρίφτης, Κανάτα ανάμειξης 2.1Lt, 6 διαδοχικές λεπίδες, Δοχείο 700ml με καπάκι, Λεπίδες Pro Extractor και Βιβλίο συνταγών.
 
Δεν του «ξεφεύγει» τίποτα!
Δημιούργησε εύκολα και σε χρόνο dt…  πεντανόστιμα smoothies και ροφήματα, χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα σου φρέσκα και κατεψυγμένα υλικά. Οι ισχυρές λεπίδες, επαγγελματικού επιπέδου, αναμειγνύουν εύκολα ολόκληρα φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς, σπόρους, ακόμα και πάγο.
 
«Νίντζα» επιδόσεις και αντοχή!
Οι λεπίδες του έχουν κατασκευαστεί από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας για μέγιστη αντοχή, ενώ έχουν δοκιμαστεί σε 1000 κύκλους θρυμματισμού πάγου!
 
Καθάρισμα «παιχνιδάκι»!
Τα εξαρτήματα της συσκευής σου αποσπώνται πανεύκολα και μπορούν να τοποθετηθούν για πλύσιμο και στο πλυντήριο πιάτων.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Μπλέντερ
Ισχύς 1.200 W
Χρώμα Ασημί
Χωρητικότητα δοχείου 2,10 Lt
Ταχύτητες 3
Διακεκομμένη κίνηση Διαθέτει
Θρυμματισμός πάγου Διαθέτει
Επιπλέον 5 προγράμματα Auto-iQ
Μπολ ανάμειξης Πλαστικό
Εξαρτήματα βιβλίο συνταγών / Δοχείο 700 ml με καπάκι / Λεπίδα / Διαδοχικές λεπίδες / Επαγγελματικές λεπίδες
Υ × Π × Β 48 cm 19 cm 25,50 cm
Βάρος 4,340 kg
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: