INVENTOR GLXW10D7215 10kg-7kg ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ Μεγαλύτερη προβολή

INVENTOR GLXW10D7215 10kg-7kg ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ

GLXW10D7215

Νέο προϊόν

Κορυφαία απόδοση, αξιόπιστη λειτουργία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής Πεντακάθαρα ρούχα χωρίς λεκέδες και προστασία των υφασμάτων Πρόγραμμα για Βρεφικά Ρούχα για άριστα επίπεδα καθαριότητας

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 6 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 6 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,20 €.


649,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Inventor Πλυντήριο και στεγνωτήριο GLXW10D7215 10/7 κιλών για απόλυτα καθαρά ρούχα κι εξοικονόμηση χώρου και χρόνου!

 

 

  • Κορυφαία απόδοση, αξιόπιστη λειτουργία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
  • Πεντακάθαρα ρούχα χωρίς λεκέδες και προστασία των υφασμάτων
  • Πρόγραμμα για Βρεφικά Ρούχα για άριστα επίπεδα καθαριότητας, χωρίς υπολείμματα απορρυπαντικού
  • Καθαρά, αποστειρωμένα ρούχα χάρη στην Πλύση με Ατμό
  • Ιδιαίτερη φροντίδα για τα ευαίσθητα, μάλλινα ρούχα
 

Ενεργειακή Σήμανση

 

 
 

 

Δυνατότητες

 

BLDC Inverter Μοτέρ

Το BLDC Inverter Μοτέρ εγγυάται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για το πλυντήριό σας, προσφέροντας κορυφαία απόδοση και εξασφαλίζoντας αξιόπιστη λειτουργία. Σε σύγκριση με τα συμβατικά μοτέρ προσφέρει χαμηλότερη στάθμη θορύβου, ενώ συμβάλλει αποτελεσματικά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρημάτων.

 

Λειτουργία Stain Away

Η λειτουργία Stain Away απομακρύνει αποτελεσματικά πολύ δύσκολους λεκέδες, όπως λεκέδες από σάλτσες, καφέ, κόκκινο κρασί, καλλυντικά κ.α. χωρίς να φθείρει τα υφάσματα. Επιλέγοντας τον λεκέ που θέλετε να απομακρύνετε, το πλυντήριο θα προσαρμόσει αντίστοιχα την πλύση, ρυθμίζοντας αυτόματα τη θερμοκρασία, την κίνηση του κάδου και τον χρόνο μουλιάσματος, ώστε να εξαφανίσει κάθε ίχνος λεκέδων προστατεύοντας ταυτόχρονα τα ρούχα σας.

 

Λειτουργία για Βρεφικά Ρούχα

Με τη Λειτουργία Πλύσης για Βρεφικά Ρούχα μπορείτε να είστε σίγουροι για την υγιεινή των ρούχων του μωρού σας. Η θερμοκρασία πλύσης στους 60⁰C εγγυάται άριστα επίπεδα καθαριότητας, ενώ η απόδοση ξεβγάλματος ενισχύεται για να εξαφανίσει κάθε υπόλειμμα απορρυπαντικού από τα βρεφικά ρούχα. Έτσι, μόλις στεγνώσουν θα είναι έτοιμα να φορεθούν στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας χωρίς να ανησυχείτε.

 

Πλύση με Ατμό

Καθαρά και αποστειρωμένα ρούχα σε βάθος χάρη στην Πλύση με Ατμό που απομακρύνει σε βάθος τους ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς, όπως βακτήρια και μικρόβια. Εξασφαλίστε καθαρά ρούχα, προστατεύοντας την υγεία σας.

 

Πρόγραμμα για Μάλλινα Ρούχα

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το πλύσιμο των μάλλινων ρούχων σας που είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητα. Φροντίστε τα αποτελεσματικά χάρη στο ειδικό πρόγραμμα που διαθέτει το πλυντήριο.

 

Πλύση & Στέγνωμα σε 1 ώρα

Απολαύστε μοναδική εμπειρία πλύσης και παραλάβετε καθαρά και στεγνά ρούχα μόλις σε 60’, χάρη στο πρόγραμμα Πλύση & Στέγνωμα σε 1 ώρα! Πλέον θα έχετε περισσότερο χρόνο για να αφιερώνετε σε ό,τι πραγματικά σας ευχαριστεί!

 

Προσθήκη Ρούχων Κατά τη Διάρκεια της Πλύσης

Η διαδικασία του πλυσίματος των ρούχων γίνεται πιο εύκολη και γρήγορη! Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο της πλύσης και προσθέστε στο πλυντήριό σας όσα ρούχα έχετε ξεχάσει, ακόμη και όσα έχετε ήδη πλύνει στο χέρι για ξέβγαλμα ή στύψιμο, ενώ η πλύση είναι ήδη σε εξέλιξη! Απολαύστε καθαρά ρούχα, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας, ενώ προστατεύετε παράλληλα το περιβάλλον! (*Η δυνατότητα προσθήκης είναι εφικτή σε όλες τις φάσεις εκτός από το στύψιμο και εφόσον η στάθμη του νερού δεν ξεπερνάει το κατώτερο μέρος της πόρτας και η θερμοκρασία του νερού δεν ξεπερνάει τους 60°C.)

 
3 Τύποι Στεγνώματος Ρούχων

Επιλέξτε το πρόγραμμα στεγνώματος που ταιριάζει κάθε φορά στις ανάγκες σας! Το στεγνωτήριο Inventor σας προσφέρει τρεις τύπους στεγνώματος ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Με την επιλογή Extra Dry, τα ρούχα σας στεγνώνουν πλήρως και είναι έτοιμα να φορεθούν μόλις βγουν από τη συσκευή, με το Normal Dry που είναι κατάλληλο για τα περισσότερα ρούχα, πετυχαίνετε ένα κανονικής έντασης στέγνωμα, ενώ επιλέγοντας Gentle Dry, τα ρούχα σας διατηρούν την απαιτούμενη υγρασία για εύκολο σιδέρωμα.

 
Λειτουργία Αυτόματο Στέγνωμα

Με το Αυτόματο Στέγνωμα ρούχων έχετε έτοιμα, στεγνά ρούχα τη στιγμή που τα χρειάζεστε, χωρίς να ανησυχείτε ότι μπορεί να φθαρούν από την υψηλή θερμοκρασία. Χάρη στους αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας, η συσκευή σας αντιλαμβάνεται το ιδανικό επίπεδο στεγνώματος και διακόπτει τη λειτουργία την κατάλληλη στιγμή, αποτρέποντας οποιαδήποτε πιθανή φθορά στα ρούχα.

 
Πρόγραμμα ECO

Το Πρόγραμμα ECO καθαρίζει αποτελεσματικά τα ρούχα σας, ενώ παράλληλα προστατεύει τις ίνες τους. Επιλέγοντας το Πρόγρμμα ECO, η θερμοκρασία πλύσης ορίζεται στους 40⁰C έως 60⁰C, εξασφαλίζοντας ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας και νερού. Φροντίστε τα ρούχα σας, ενώ εξοικονομείτε χρήματα και προστατεύετε το περιβάλλον.

 
Πρόγραμμα για Βαμβακερά

Το Πρόγραμμα για Βαμβακερά καθαρίζει αποτελεσματικά τα βαμβακερά, προστατεύοντας τις ίνες τους και χαρίζοντάς τους μεγαλύτερη διάρκεια ζωής! Επιλέγοντας το πρόγραμμα, τα καθαρίζετε αποτελεσματικά, ενώ παράλληλα τα φροντίζετε και τα διατηρείτε σαν καινούρια για περισσότερο.

 
Αποθήκευση Αγαπημένου Προγράμματος

Εξοικονομήστε χρόνο κατά τη διάρκεια της πλύσης με τη λειτουργία Αποθήκευσης Αγαπημένου Προγράμματος που σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε στη μνήμη του πλυντηρίου σας τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε περισσότερο. Επιλέξτε εύκολα και γρήγορα το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας χωρίς να ρυθμίζετε σε κάθε πλύση όλες τις παραμέτρους.

 
Χρονική Καθυστέρηση Έναρξης

Προγραμματίστε εύκολα την πλύση των ρούχων σας την ώρα που σας εξυπηρετεί με τη λειτουργία της Χρονικής Καθυστέρησης Έναρξης. Τοποθετήστε τα ρούχα στη συσκευή, επιλέξτε όλες τις ρυθμίσεις της πλύσης, ορίστε σε πόσες ώρες θέλετε να ενεργοποιηθεί η διαδικασία της πλύσης και βγείτε εκτός σπιτιού χωρίς να ανησυχείτε! Τα ρούχα θα σας περιμένουν καθαρά και ευωδιαστά μόλις επιστρέψετε σπίτι σας!

 
Πρόγραμμα Καθαρισμού Κάδου

Φροντίστε τα ρούχα σας και εξασφαλίστε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για το πλυντήριό σας, χάρη στο ειδικό Πρόγραμμα Καθαρισμού Κάδου. Επιλέγοντας τη λειτουργία αυτή, διατηρείτε τον κάδο του πλυντηρίου σας καθαρό, προσφέροντας ιδανικότερες συνθήκες πλύσης.

 
Γρήγορη Πλύση 15’

Πλύνετε τα ρούχα που χρειάζεστε μέσα σε μόλις 15’, κερδίζοντας χρόνο και εξοικονομώντας ενέργεια! Με την επιλογή Γρήγορη Πλύση 15’, τα ευαίσθητα ρούχα καθώς και όσα πλένετε συχνά είναι διαθέσιμα εύκολα, γρήγορα, άνετα και οικονομικά!

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Τύπος Εμπρόσθιας φόρτωσης
  • Χωρητικότητα (Πλύση/Στέγνωμα) 10/7 kg
  • Ενεργειακή Κλάση Α/D
  • 1500/1400/1200/1000/800/600
  • Προγράμματα 15
  • Μέση Ετήσια Κατανάλωση Νερού 52 L/έτος
  • Μέση Ετήσια Κατανάλωση Ρεύματος 0.513 kWh/έτος
  • Στάθμη Θορύβου 80 dB(A)
  • Επιλογή Θερμοκρασίας 90/60/40/30/20/κρύο °C
  • Διαστάσεις (ΥxΠxΒ) 85 x 59.5 x 56.5 cm
  • Διαστάσεις Συσκευασίας (ΥxΠxΒ) 87.5 x 68 x 69.5 cm
  • Βάρος (Καθαρό / Μικτό) 72/76 kg
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: