Προσφορά Rohnson R465 Λεμονοστίφτης 1000W Μεγαλύτερη προβολή

Rohnson R465 Λεμονοστίφτης 1000W

R465

Νέο προϊόν

Η Rohnson καινοτομεί με τον νέο ηλεκτρικό στίφτη, R-465 1000W max. Εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση αποχύμωσης και άμεση εκχύλιση, φέρνοντας όλη την φρεσκάδα των εσπεριδοειδών στο ποτήρι σας, και διαθέτει ανοξείδωτα μέρη, στόμιο, φίλτρα, προστατευτικό κάλυμμα

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


59,31 € με ΦΠΑ

-10%

65,90 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Rohnson Στίφτης R-465

 

Η Rohnson καινοτομεί με τον νέο ηλεκτρικό στίφτη, R-465 1000W max. Εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση αποχύμωσης και άμεση εκχύλιση, φέρνοντας όλη την φρεσκάδα των εσπεριδοειδών στο ποτήρι σας, και διαθέτει ανοξείδωτα μέρη, στόμιο, φίλτρα, προστατευτικό κάλυμμα, δοχείο 0.3l λίτρων και βραχίονα ειδικά κατασκευασμένο για εύκολη πίεση. Χάρις στον εργονομικό σχεδιασμό του, τα αντιολισθητικά ποδαράκια, και το μικρό του μέγεθος είναι ιδανικό για κάθε κουζίνα.

ΙΣΧΥΣ ΕΩΣ 1000W

Η Rohnson καινοτομεί στους ηλεκτρικούς στίφτες με ισχύς έως 1000W. Η πανίσχυρη ισχύς του επισπεύδει την αποχύμωση για την να απολαμβάνετε δροσιστικούς χυμούς στη στιγμή.

 

2 ΚΩΝΟΙ & ΑΝΟΙΞΕΙΔΩΤΟ ΦΙΛΤΡΟ

Με δύο εναλλάξιμους κώνους, είναι ιδανικός για όλα τα εσπεριδοειδή, λεμόνια, πορτοκάλια ή γκρέιπφρουτ. Το ανοξείδωτο φίλτρο του, συγκρατεί τυχόν πολτό και κουκούτσια, για έναν τέλειο χυμό με την υφή που επιθυμείτε.

 

ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΠΙΕΣΗΣ

Ο ειδικά σχεδιασμένος βραχίονας του, με άνετο κράτημα, εξασφαλίζει την μέγιστη πίεση για εξαιρετικό αποτέλεσμα αποχύμωσης, με πλούσια γεύση.

 

ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟΜΙΟ – 2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΡΟΗΣ ΧΥΜΟΥ

Απευθείας εκχύλιση στο ποτήρι ή εντός του δοχείου αποχύμωσης. Με ανοξείδωτο στόμιο που ρυθμίζετε σε 2 διαφορετικές θέσεις, διατηρείτε το ρόφημά σας εντός του δοχείου ή σερβίρετε απευθείας σε ποτήρι για να μην χάνετε σταγόνα. Ρυθμίζοντας στην κλειστή θέση δίνει την δυνατότητα την παύσης ροής, ώστε να αποφεύγετε τις ανεπιθύμητες σταγόνες διατηρώντας την κουζίνα σας καθαρή.

 

ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

Ο R-465 αποσυναρμολογείται και καθαρίζετε εύκολα, με 4 εξαρτήματα κατάλληλα για πλυντήριο πιάτων. Οι 2 κώνοι, το προστατευτικό κάλυμμα τους, το ανοξείδωτο φίλτρο κι η κανάτα, αποσυναρμολογούνται από την συσκευή για εύκολο πλύσιμο στο πλυντήριο.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Πανίσχυρο μοτέρ έως 1000W
Σετ 2 αποσπώμενων κώνων για μεγαλύτερα και μικρότερα εσπεριδοειδή
Χωρητικότητα δοχείου χυμού 0,3L
Φίλτρο από ανοξείδωτο ατσάλι
Εργονομικός βραχίονας για εύκολη πίεση
Ανοξείδωτο στόμιο
Λειτουργία anti-drip – Σύστημα στοπ-σταγόνας
Αποσπώμενα μέρη: Εργονομία χρήσης
Κατάλληλα μέρη για πλυντήριο: προστατευτικό κάλυμμα, κώνοι, φίλτρο, κανάτα
220-240V~, 50/60Hz, 1000W

 

  • Κριτικες
  • 8 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: