Rohnson R-2316 Τοστιέρα Γκριλιέρα

R-2316

Νέο προϊόν

Απολαύστε τα πιο λαχταριστά σπιτικά μπάρμπεκιου με την νέα γκριλιέρα Rohnson R-2316. Με πλάκες μεγάλης διάστασης 29x23cm και ισχύ 2000W, πραγματοποιεί όλες σας τις επιθυμίες

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


71,91 € με ΦΠΑ

-10%

79,90 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Rohnson Γκριλιέρα R-2316

 

Απολαύστε τα πιο λαχταριστά σπιτικά μπάρμπεκιου με την νέα γκριλιέρα Rohnson R-2316. Με πλάκες μεγάλης διάστασης 29x23cm και ισχύ 2000W, πραγματοποιεί όλες σας τις επιθυμίες προσφέροντας πολλαπλές επιλογές ψησίματος. Επιλέξτε τρόπο ψησίματος ανάμεσα σε γκριλ εξ επαφής, ή μπάρμπεκιου-γκριλ, με άνοιγμα 180°. Οι XL πλάκες της, δεν περιορίζουν την αποθήκευσή της! Φυλάσσεται και κάθετα συνδυάζοντας την δυνατότητα ψησίματος μεγάλης ποσότητας με την εξοικονόμηση χώρου.

 

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Με το ύψος της άνω πλάκας της να προσαρμόζεται εύκολα σε δύο θέσεις, γκριλ εξ επαφής ή μπάρμπεκιου-γκριλ 180°, και σώμα κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, η γκριλιέρα R-2316, αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για το καθημερινό ψήσιμο, κι όχι μόνο, ενώ ταυτόχρονα διακοσμεί κάθε κουζίνα με τον κομψό σχεδιασμό της.

 
 

ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ & ΛΙΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

Τώρα, το ψήσιμο κρεατικών γίνεται απλό! Mε αποσπώμενο λιποσυλλέκτη και αντικολλητικές πλάκες με ραβδώσεις που αφαιρούνται από την συσκευή, ώστε να καθαρίζονται εύκολα, απολαμβάνετε το ψήσιμο στο έπακρον με τα ενοχλητικά λίπη να γίνονται παρελθόν!

 
 
 

ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΨΗΣΙΜΟ

Χρησιμοποιείστε τις επιλογές High & Low για να ρυθμίσετε τις πλάκες στην υψηλή ή χαμηλή σκάλα αντίστοιχα, έτσι ώστε να πετυχαίνετε το τέλειο ψήσιμο κάθε φορά.

 

ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Διατηρήστε πάντα τον έλεγχο. Με τις φωτεινές ενδείξεις λειτουργίας κι ετοιμότητας παρακολουθείτε την διαδικασία ψησίματος κάθε στιγμή, ενώ χρησιμοποιείτε την συσκευή με ασφάλεια μέσω της αντιθερμαινόμενης λαβής της. Η συσκευή διαθέτει αντιολισθητικά ποδαράκια για μεγαλύτερη σταθερότητα, κι αποθηκεύεται κάθετα για μεγαλύτερη εργονομία.

 
Ετοιμάζει μπριζόλες, μπιφτέκια, πουλερικά & ψάρια, τοστ & σάντουιτς
Αποσπώμενες πλάκες για εύκολο καθάρισμα
Αντικολλητικές πλάκες από γρανίτη/μάρμαρο
ΧL επιφάνεια μαγειρέματος: πλάκες διάστασης 29x23cm
Άνοιγμα 180 μοιρών για τα πιο επιτυχημένα σπιτικά μπάρμπεκιου
Αντιθερμαινόμενη λαβή
Άνω περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι
Ενδεικτικές λυχνίες λειτουργίας και ετοιμότητας
Αντιολισθητικά ποδαράκια
220V-240V, 50/60Hz, 2000W
  • Κριτικες
  • 13 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: